BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la calcio » 10 feb 2010, 20:07

joko je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
joko je napisao/la:odnosno zapadnog hercogovca-hrvata, iz ljubuškog je i na facebook profili je fan rukometaša alilovića i buntića, treba ga bilić pozvat da bude zamjena za lovrena
vec igra za bih, nije prodana dusa ko gore pobrojani i naravno ti koji sve to velicas. I imas topic za rvacku repku, ohani od BH talenata u skokovima.
samo za kraj, nagradno pitanje jel bunoza bosanski katolik ili bosanski hrvat?
bosanski stoper.
hajd´ sad razguli

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 10 feb 2010, 20:12

joko je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
joko je napisao/la:odnosno zapadnog hercogovca-hrvata, iz ljubuškog je i na facebook profili je fan rukometaša alilovića i buntića, treba ga bilić pozvat da bude zamjena za lovrena
vec igra za bih, nije prodana dusa ko gore pobrojani i naravno ti koji sve to velicas. I imas topic za rvacku repku, ohani od BH talenata u skokovima.
šta se ljutite ja samo kažem da nam je obrana tanka da treba zakaparit bunozu, šteta što nam ne igra hrvatski musliman emir spahić
Kod tebe izgleda mjesto rodjenja odredjuje nacionalnost, i onda sva sreca da ti nisi rodjen u Kini jer onda bi bio kinezki katolik. :mrgreen:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 10 feb 2010, 20:15

Pauk je napisao/la: Kod tebe izgleda mjesto rodjenja odredjuje nacionalnost, i onda sva sreca da ti nisi rodjen u Kini jer onda bi bio kinezki katolik. :mrgreen:
a na kraju se ispostavilo da je ovaj joko samo jedan obicni krvatski papak :lol:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 10 feb 2010, 20:18

Zamislite da se neko rodi u rusiji ,i on je znaci ruski musliman/katolik

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 feb 2010, 20:24

steve-o je napisao/la:
Pauk je napisao/la: Kod tebe izgleda mjesto rodjenja odredjuje nacionalnost, i onda sva sreca da ti nisi rodjen u Kini jer onda bi bio kinezki katolik. :mrgreen:
a na kraju se ispostavilo da je ovaj joko samo jedan obicni krvatski papak :lol:
Jest a jos ga zamisliti sa sahovnicom i kockarama medju onim Bruce Leeima,Bilo bi chiken teryaky :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 10 feb 2010, 20:28

harishp je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
Jest a jos ga zamisliti sa sahovnicom i kockarama medju onim Bruce Leeima,Bilo bi chiken teryaky :lol: :mrgreen:
:lol: :lol:
slika

lolo
Kontakt:

Post Postao/la lolo » 10 feb 2010, 20:35

dečki ispričavam se, malo sam provociro, pa su me banirali, ali volio bi da svi hrvati iz bosne igraju za bosnu pa da prestanu mahanja s turskom zastavom, neću više komentirat

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 10 feb 2010, 23:03

Sta je sa Seadom Hajrovicem,vidim njega ste zaboravili !?!?!?!?!?

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 11 feb 2010, 14:27

Veliki broj mladih bh. igrača nastupa u gotovo svim evropskim ligama. Jedan od njih je i mladi Nail Muskić, koji svoju karijeru gradi u Švicarskoj. Ako je suditi po pisanju švicarskih medija, Muskić važi za jednog od najtalentovanijih igrača u toj zemlji.

Muskić je rođen 1993. godine u Srebrenici, odakle je u toku rata preselio u Švicarsku. U ovoj zemlji i počinje graditi svoju karijeru.
"Počeo sam trenirati fudbal od svoje pete godine. Moj prvi klub je bio FC Schindelleg. Nakon toga sam nastupao za Tuggen i Rapperswil-jona. Tada su me kontaktirali iz Wädenswila i postao sam njihov član. Oni se inače nalaze u najjačoj ligi Švicarske za juniore. Nakon što sam ovdje došao trebalo mi je vremena da se priviknem. Ovdje me najviše pamte jer sam na jednoj prvenstvenoj utakmici postigao deset golova", kaže Muskić za SportSport.ba.

Ovaj mladić je osvajao mnoge turnire sa svojim klubom i uvijek je bio među najboljim igračima.

"Na nekoliko turnira koje smo igrali prošle godine bio sam najbolji strijelac i igrač. Mnogo sam napredovao na ovim jakim turnirima, jer dolaze veoma snažne ekipe. Uvijek se trudim da dam sve od sebe i onda mi se taj trud i isplati. Drago mi je kada me u velikoj konkurenciji proglase najboljim igračem, to je dokaz da posjedujem kvalitet".

Nakon što je pružao kvalitetne partije u svom klubu, pa je i igrao za mlađe reprezentacije Švicarske. Sada je dobio poziv za U-17 reprezentaciju te države, ali ovaj momak ima svoje želje.

"Za najbolju mladu selekciju Švicarske (U-15) zaigrao sam u trinaestoj godini, a u toj generaciji sam bio najbolji igrač. Sada mi je došao poziv iz U-17 reprezentacije, ali sam ga odbio. Volio bih da igram za svoju državu za Bosnu i Hercegovinu. Velika mi je želja da me pozove selekotor našeg državnog tima. Vjerovatno niko i nije čuo za mene, pa i nisam mogao dobiti poziv. Nadam se da će neko od glavnih ljudi čitati ovo i možda me dođe neko pogledati. Ja samo želio da me pozovu na okupljanje i tada bih pokazao da posjedujem ogroman kvalitet", rekao je jedan od najtalentovanih igrača Švicarske Nail Muskić za SportSport.ba.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

dado83
Kontakt:

Post Postao/la dado83 » 11 feb 2010, 18:53

Bilbija dao dva gola protiv Temisvara.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 feb 2010, 19:03

dado83 je napisao/la:Bilbija dao dva gola protiv Temisvara.
Ja sto se raspuco jbt...svaka tekma gol...kolko je to dao 4 gola u 3 utakmice :?

P.S. 2 gola dao za tri minute :?
74. minut: GOOOL - BIIIILBIJAAAAAAA, sada je 3:1 za "Staru damu". Spektakularan lob udarac sa više od 30 metara, skoro sa same aut linije.

Dvostruki strelac Nemanja Bilbija, koji je svojim golovima doneo preokret u nastavku (za dva gola mu je bilo potrebno "čitavih" tri minuta), sada je već jasno, biće naše najvrednije zimsko pojačanje. Rumuni nisu uspeli da konkretizuju periode utakmice u kojima su potpuno dominirali, dok su fudbaleri Vojvodine svoje šanse iskoristili i na taj način došli do prvog trijufa u Turskoj!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 11 feb 2010, 19:14

Susic mora pod hitno zvati Bilbiju jer ako on nastavi igrati dobro i zabijati golove to nece proci nezapazeno od strane Antica i zvace ga za Srbiju sto ce vjerovatno i pristati i zato ga mi moramo prije ubaciti u A tim i nek odigra 5 minuta i posle je za sva vremena nas a ukoliko budemo cekali bojim se da ce biti prekasno.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 feb 2010, 19:19

bh fanatik je napisao/la:Susic mora pod hitno zvati Bilbiju jer ako on nastavi igrati dobro i zabijati golove to nece proci nezapazeno od strane Antica i zvace ga za Srbiju sto ce vjerovatno i pristati i zato ga mi moramo prije ubaciti u A tim i nek odigra 5 minuta i posle je za sva vremena nas a ukoliko budemo cekali bojim se da ce biti prekasno.
Da mu se secer opet ne pojavi :roll: pred poziv :o
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 11 feb 2010, 19:21

ako nece susic voditi igrace iz liga petice kod arapina(ako bude ista od te tekme), bilbija jednostavno mora biti na tome spisku igraca!

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 11 feb 2010, 19:30

steve-o je napisao/la:ako nece susic voditi igrace iz liga petice kod arapina(ako bude ista od te tekme), bilbija jednostavno mora biti na tome spisku igraca!
Nema nista od Arapa kasno im ovi iz saveza poslali odgovor a cudime za njih :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 feb 2010, 19:49

bh fanatik je napisao/la:
steve-o je napisao/la:ako nece susic voditi igrace iz liga petice kod arapina(ako bude ista od te tekme), bilbija jednostavno mora biti na tome spisku igraca!
Nema nista od Arapa kasno im ovi iz saveza poslali odgovor a cudime za njih :mrgreen:
Eeee da je Usljo ''odvezanih''ruku dobio bi i turnir sa S.A,Iranom i jos nekim.
Ovako nam samo zasad ostaje mala Njemacka.Sram ih bilo :mrgreen: :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 feb 2010, 20:41

Sta je sa onim momkom iz Jabloneca ne mogu da se setim kako se zove ali sam prosle godine pratio njihov sajt posto mi je jedan poznanik igrao tamo i nije se uopste radilo o losem igracu po statistikama?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 12 feb 2010, 00:01

Devil je napisao/la:Sta je sa onim momkom iz Jabloneca ne mogu da se setim kako se zove ali sam prosle godine pratio njihov sajt posto mi je jedan poznanik igrao tamo i nije se uopste radilo o losem igracu po statistikama?
Haurdic...
Ne da nije los nego je beton na poziciji desnog krila...
Bekam bil-vaktile sviju mi,siguran sam da je najperspektivniji mladi igrac u evropi na onoj poziciji...
MA ZVIJER....

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 12 feb 2010, 00:03

gringo2 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Sta je sa onim momkom iz Jabloneca ne mogu da se setim kako se zove ali sam prosle godine pratio njihov sajt posto mi je jedan poznanik igrao tamo i nije se uopste radilo o losem igracu po statistikama?
Haurdic...
Ne da nije los nego je beton na poziciji desnog krila...
Bekam bil-vaktile sviju mi,siguran sam da je najperspektivniji mladi igrac u evropi na onoj poziciji...
MA ZVIJER....
E jbg i ti sad pretjera :P
Strauss Junior

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 25 gostiju.