Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

karameldar
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la karameldar » 03 okt 2011, 22:54

zenicanin je napisao/la:imal kupit karti za luksemburg ili su rasprodane?
Kakav si ti zenicanin a ne znas to?
YNWA!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 03 okt 2011, 22:55

karameldar je napisao/la:
Pa neće svaki otić :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 03 okt 2011, 22:56

karameldar je napisao/la:
prijatelju nisam imao vremena od posla za kupnju karte pa bi sutra otisao ako ih ima

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 03 okt 2011, 22:59

Dylan Dog je napisao/la:
TKC je napisao/la:protiv francuske:

---------------Dzeko
Medunjanin--Pjanic---Lulic
------Zahirovic----Rahimic
Papac--Pandza--Spahic--Mujdza
-------------Begovic

protiv Luxemburg:

----------Dzeko---Ibisevic
Medunjanin-Pjanic-Rahimic-Lulic
papac--pandza-Spahic--Mujdza
-------------Begovic,

Kakav je ovo trener koji je pozvao 5 defenders a 4 playmakera :lol: 2 klasiscna DM, Maletica..? :lol: I pandzu i mravca ispred cocalica :lol: "SAMO" jedno krilo :lol: .....................................Dokle ce ovo vise, da je bosna imala jednog trenera umjesto igraca na klupi mi bi davni dana bili na nekom vecem takmicenju :oops:
Ali sta ces ko sam ja da pricam :roll: Niti sam igrao za PSG ili HSV znaci neznam nista od nogometa :roll:,
Da nije Harishp pod banom cuo bi ti "kakav trener" :lol:
Mislim da se sad izjeda dok ovo cita a ne moze replicirati :mrgreen:
Kakav trener :lol: Dobili smo naj laksu grupu :oops: Francuska nije nista od 2006 francuske a rumuni nikad nisu gori bili :lol: Cak ova bjelorusija izgleda kao nekakva ozbiljna ekipa u ovoj grupi :lol:

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 03 okt 2011, 23:00

TKC je napisao/la: Kakav trener :lol: Dobili smo naj laksu grupu :oops: Francuska nije nista od 2006 francuske a rumuni nikad nisu gori bili :lol: Cak ova bjelorusija izgleda kao nekakva ozbiljna ekipa u ovoj grupi :lol:
Idi bolan odavdje,ne sramoti se bez razloga!
YNWA!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 03 okt 2011, 23:01

TKC je napisao/la:Francuska nije nista od 2006 francuske
Jel' i Brazil i Engleska nisu ništa? :oops: Blago nama kad smo najjači na svijetu. :roll:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 okt 2011, 23:01

Arnelinho je napisao/la:
Kakav je ovo trener koji je pozvao 5 defenders a 4 playmakera :lol: 2 klasiscna DM, Maletica..? :lol: I pandzu i mravca ispred cocalica :lol: "SAMO" jedno krilo :lol: .....................................Dokle ce ovo vise, da je bosna imala jednog trenera umjesto igraca na klupi mi bi davni dana bili na nekom vecem takmicenju :oops:
Ali sta ces ko sam ja da pricam :roll: Niti sam igrao za PSG ili HSV znaci neznam nista od nogometa :roll:,
To je taj trener pod čijom palicom prvi put u svom životu maštaš da ćeš BiH dočekati na tom jednom "velikom turniru". ;) :roll:
cuj prvi put masta ? :roll: :roll: pa svi i prije pocetka kvalifikacija mastamo o velikom turniru i da osvojimo isti :mrgreen: :mrgreen: mastali smo mi bgm i prosle kvalifikacija, a prije toga protiv danaca i protiv srba isto tako.

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 03 okt 2011, 23:04

ja samo kazem sta svi mi mislimo,
ali sta ces kad mi pametuje ljudi koji zovu nogomet "soccer" ili ljudi koji su saznali da rumunija ima 21 miliona ljudi pa mi onda nemoze sa rumunima. :lol:
Zadnja izmjena: TKC, dana/u 03 okt 2011, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 03 okt 2011, 23:05

jasmin10 je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
To je taj trener pod čijom palicom prvi put u svom životu maštaš da ćeš BiH dočekati na tom jednom "velikom turniru". ;) :roll:
cuj prvi put masta ? :roll: :roll: pa svi i prije pocetka kvalifikacija mastamo o velikom turniru i da osvojimo isti :mrgreen: :mrgreen: mastali smo mi bgm i prosle kvalifikacija, a prije toga protiv danaca i protiv srba isto tako.
Mašta i Malta, al' zna i ona da ne meRe. ;) Svako malo dobiju od Rijeke po dupe.tu.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 03 okt 2011, 23:07

TKC je napisao/la:ja samo kazem sta svi mi mislimo,
ali sta ces kad mi pametuje ljudi koji zovu nogomet "soccer" ili ljudi koji su saznali da rumunija ima 21 miliona ljudi pa mi onda nemoze sa rumunima. :lol:
:oops: Mene bi bilo stid, kakve to veze ima sa bilo čim? :roll:

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 03 okt 2011, 23:10

Arnelinho je napisao/la:
:oops: Mene bi bilo stid, kakve to veze ima sa bilo čim? :roll:
Evo sto zato sto neki pojedinci tvrde da rumunija koja ima 21 miliona a mi imamo 3 miliona onda nasa repka nemoze sa njima jeli oni su 7 puta bolji od nas :lol: :lol:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 okt 2011, 23:11

De majke ti, barem prvi osnovne zavrsi.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 okt 2011, 23:12

Donnie Darko je napisao/la:
De majke ti, barem prvi osnovne zavrsi.
neka navrati za 3 godine onda :mrgreen:

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 03 okt 2011, 23:15

ti mislis navrati :D ..?

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 03 okt 2011, 23:39

Prema posljednjim informacijama koje su večeras objavljene putem zvanične web stranice Francuskog fudbalskog saveza, Franck Ribery i Blaise Matiuidi pridružili su se Benzemi na spisku povrijeđenih za euro-kvalifikacije.

Kvalifikacione susrete na Stade de Franceu protiv Albanije (7. oktobra) i BiH (11. oktobra), definitivno će propustiti ovaj trojac, potvrdila je to magnetna rezonansa na ljekarskom pregledu koji je obavljen večeras.

Sva trojica stavljena su na raspolaganje klubovima, te napustila pripremni centar.

Moguće je da će nakon ovih dešavanja, selektor francuske reprezentacije Laurent Blanc pozvati neke nove igrače. Koje, ostaje da vidimo.

Ribery,Matiuidi,Sagna,Benzema,Abidal.......mozda koji padne i protiv Albanije il pocrveni....Alou Diarra najprije
RIP SALE VILENJAK

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 okt 2011, 23:41

Ovo za Riberya je potvrdjeno, nece sigurno konkurisati za mec protiv BiH.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 okt 2011, 23:45

Mene ovo vec malo podsjeca na Portugal. Ako se ne varam i njima se povriejdilo par kljucnih igraca, al dzaba :|

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 okt 2011, 23:48

Donnie Darko je napisao/la:Mene ovo vec malo podsjeca na Portugal. Ako se ne varam i njima se povriejdilo par kljucnih igraca, al dzaba :|
Falili su im samo Ronaldo i Bosingwa :?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 okt 2011, 23:50

Sto je najgore oni igraci koji ce uletiti iz drugog plana ce da grizu kao nikad do sada, ali imamo i mi svoje adute. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 03 okt 2011, 23:52

Omerbavarac je napisao/la:Sto je najgore oni igraci koji ce uletiti iz drugog plana ce da grizu kao nikad do sada, ali imamo i mi svoje adute. 8-)
Dzaba sto ce grist,kad nemaju kvalitet kao ovi povrijeđeni.
YNWA!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.