Kakav si ti zenicanin a ne znas to?zenicanin je napisao/la:imal kupit karti za luksemburg ili su rasprodane?
Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
YNWA!
Pa neće svaki otićkarameldar je napisao/la:Kakav si ti zenicanin a ne znas to?zenicanin je napisao/la:imal kupit karti za luksemburg ili su rasprodane?

Čelik Zenica 1945
prijatelju nisam imao vremena od posla za kupnju karte pa bi sutra otisao ako ih imakarameldar je napisao/la:Kakav si ti zenicanin a ne znas to?zenicanin je napisao/la:imal kupit karti za luksemburg ili su rasprodane?
Kakav trenerDylan Dog je napisao/la:Da nije Harishp pod banom cuo bi ti "kakav trener"TKC je napisao/la:protiv francuske:
---------------Dzeko
Medunjanin--Pjanic---Lulic
------Zahirovic----Rahimic
Papac--Pandza--Spahic--Mujdza
-------------Begovic
protiv Luxemburg:
----------Dzeko---Ibisevic
Medunjanin-Pjanic-Rahimic-Lulic
papac--pandza-Spahic--Mujdza
-------------Begovic,
Kakav je ovo trener koji je pozvao 5 defenders a 4 playmakera2 klasiscna DM, Maletica..?
I pandzu i mravca ispred cocalica
"SAMO" jedno krilo
.....................................Dokle ce ovo vise, da je bosna imala jednog trenera umjesto igraca na klupi mi bi davni dana bili na nekom vecem takmicenju
![]()
Ali sta ces ko sam ja da pricamNiti sam igrao za PSG ili HSV znaci neznam nista od nogometa
,
Mislim da se sad izjeda dok ovo cita a ne moze replicirati

-
- Kontakt:
Idi bolan odavdje,ne sramoti se bez razloga!TKC je napisao/la: Kakav trenerDobili smo naj laksu grupu
Francuska nije nista od 2006 francuske a rumuni nikad nisu gori bili
Cak ova bjelorusija izgleda kao nekakva ozbiljna ekipa u ovoj grupi
YNWA!
Jel' i Brazil i Engleska nisu ništa?TKC je napisao/la:Francuska nije nista od 2006 francuske

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
cuj prvi put masta ?Arnelinho je napisao/la:To je taj trener pod čijom palicom prvi put u svom životu maštaš da ćeš BiH dočekati na tom jednom "velikom turniru".Kakav je ovo trener koji je pozvao 5 defenders a 4 playmakera2 klasiscna DM, Maletica..?
"SAMO" jedno krilo
.....................................Dokle ce ovo vise, da je bosna imala jednog trenera umjesto igraca na klupi mi bi davni dana bili na nekom vecem takmicenju
Ali sta ces ko sam ja da pricamNiti sam igrao za PSG ili HSV znaci neznam nista od nogometa
,
![]()

ja samo kazem sta svi mi mislimo,
ali sta ces kad mi pametuje ljudi koji zovu nogomet "soccer" ili ljudi koji su saznali da rumunija ima 21 miliona ljudi pa mi onda nemoze sa rumunima.
ali sta ces kad mi pametuje ljudi koji zovu nogomet "soccer" ili ljudi koji su saznali da rumunija ima 21 miliona ljudi pa mi onda nemoze sa rumunima.

Zadnja izmjena: TKC, dana/u 03 okt 2011, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Mašta i Malta, al' zna i ona da ne meRe.jasmin10 je napisao/la:cuj prvi put masta ?Arnelinho je napisao/la:To je taj trener pod čijom palicom prvi put u svom životu maštaš da ćeš BiH dočekati na tom jednom "velikom turniru".Kakav je ovo trener koji je pozvao 5 defenders a 4 playmakera2 klasiscna DM, Maletica..?
"SAMO" jedno krilo
,
![]()
![]()
pa svi i prije pocetka kvalifikacija mastamo o velikom turniru i da osvojimo isti
![]()
mastali smo mi bgm i prosle kvalifikacija, a prije toga protiv danaca i protiv srba isto tako.

TKC je napisao/la:ja samo kazem sta svi mi mislimo,

Evo sto zato sto neki pojedinci tvrde da rumunija koja ima 21 miliona a mi imamo 3 miliona onda nasa repka nemoze sa njima jeli oni su 7 puta bolji od nasArnelinho je napisao/la:TKC je napisao/la:ja samo kazem sta svi mi mislimo,
ali sta ces kad mi pametuje ljudi koji zovu nogomet "soccer" ili ljudi koji su saznali da rumunija ima 21 miliona ljudi pa mi onda nemoze sa rumunima.Mene bi bilo stid, kakve to veze ima sa bilo čim?

- Donnie Darko
- Kontakt:
De majke ti, barem prvi osnovne zavrsi.TKC je napisao/la:ja samo kazem sta svi mi mislimo,
neka navrati za 3 godine ondaDonnie Darko je napisao/la:De majke ti, barem prvi osnovne zavrsi.TKC je napisao/la:ja samo kazem sta svi mi mislimo,

ti mislis navrati
..?

Prema posljednjim informacijama koje su večeras objavljene putem zvanične web stranice Francuskog fudbalskog saveza, Franck Ribery i Blaise Matiuidi pridružili su se Benzemi na spisku povrijeđenih za euro-kvalifikacije.
Kvalifikacione susrete na Stade de Franceu protiv Albanije (7. oktobra) i BiH (11. oktobra), definitivno će propustiti ovaj trojac, potvrdila je to magnetna rezonansa na ljekarskom pregledu koji je obavljen večeras.
Sva trojica stavljena su na raspolaganje klubovima, te napustila pripremni centar.
Moguće je da će nakon ovih dešavanja, selektor francuske reprezentacije Laurent Blanc pozvati neke nove igrače. Koje, ostaje da vidimo.
Ribery,Matiuidi,Sagna,Benzema,Abidal.......mozda koji padne i protiv Albanije il pocrveni....Alou Diarra najprije
RIP SALE VILENJAK
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo za Riberya je potvrdjeno, nece sigurno konkurisati za mec protiv BiH.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mene ovo vec malo podsjeca na Portugal. Ako se ne varam i njima se povriejdilo par kljucnih igraca, al dzaba 

Falili su im samo Ronaldo i BosingwaDonnie Darko je napisao/la:Mene ovo vec malo podsjeca na Portugal. Ako se ne varam i njima se povriejdilo par kljucnih igraca, al dzaba

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sto je najgore oni igraci koji ce uletiti iz drugog plana ce da grizu kao nikad do sada, ali imamo i mi svoje adute. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Dzaba sto ce grist,kad nemaju kvalitet kao ovi povrijeđeni.Omerbavarac je napisao/la:Sto je najgore oni igraci koji ce uletiti iz drugog plana ce da grizu kao nikad do sada, ali imamo i mi svoje adute.
YNWA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.