Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

jacky09
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la jacky09 » 25 jul 2011, 23:11

Da je Hrvat imao bi mjesta, ovako široko mu polje. Sammir bi otvorio pandorinu kutiju... za nacionalni tim trebaju igrati domaći igrači. Ne hvatajte se sad za Eduarda, jer ću onda morati napisati 20 redaka teksta bezveze.
...što je više lome to je volim jače...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 jul 2011, 23:25

jacky09 je napisao/la:Da je Hrvat imao bi mjesta, ovako široko mu polje. Sammir bi otvorio pandorinu kutiju... za nacionalni tim trebaju igrati domaći igrači. Ne hvatajte se sad za Eduarda, jer ću onda morati napisati 20 redaka teksta bezveze.

... Da se Dudu osjeća ko Hrvat i tako te gluposti :?:

Sammir itekako treba da igra jer je to svojim igrama zaslužio :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 jul 2011, 23:28

Ne. Naravno da se čovjek ne osjeća Hrvatom. :lol: Iako drži uvijek ruku na srcu kad se intonira himna i sigurno Hrvatsku smatra kao drugu domovinu, ali on je ono što je - Brazilac.

Sammir da je Hrvat imao bi mjesta ovako NE. Sigurno 90% javnosti je protiv Sammira tako da si Bilić ne može dozvoliti taj luksuz, pa ne znam koliko da je Mamić utjecajan.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 jul 2011, 23:44

jacky09 je napisao/la:Ne. Naravno da se čovjek ne osjeća Hrvatom. :lol: Iako drži uvijek ruku na srcu kad se intonira himna i sigurno Hrvatsku smatra kao drugu domovinu, ali on je ono što je - Brazilac.

Sammir da je Hrvat imao bi mjesta ovako NE. Sigurno 90% javnosti je protiv Sammira tako da si Bilić ne može dozvoliti taj luksuz, pa ne znam koliko da je Mamić utjecajan.

Nije problem u javnosti i ne lupaj postotke bezveze.
Stvar je u tome sto je bivsi bili izbornik.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 jul 2011, 23:47

:lol: To je tu negdje jedan dva gore dole postotak. ;)
Njega samo Mamić gura da ga proda, ali Slaven se još dobro drži. 8-)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 jul 2011, 23:51

Ne treba ga Mamić ni gurat, samo pretjeruje sa ciframa koje traži koliko god da je dobar poslovođa, nekada zna i preći granicu. A Sammiru svaka čast kada je još uvijek ostao pomoći ekipi da dohvate LP.
Kada je jedan Strinić limitiranih kvaliteta, ili ti ga ("otarasi" se što prije lopte) mogao igrati, onda može i jedan Sammir.

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 jul 2011, 23:54

Strinić je limitiran ali je Hrvat.
Uostalom Sammir je sam izjavio da može igrati za brazilsku reprezentaciju pa mu ovo sigurno ne pada teško. :D A i Mamić bi na tome još ubrao barem 10-tak milijuna više.

Čuj pretjeruje. Kao da ga treba brigati, on uzima i zarađuje, naravno da će ako može prodati za više.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 jul 2011, 23:59

jacky09 je napisao/la:Strinić je limitiran ali je Hrvat.
Uostalom Sammir je sam izjavio da može igrati za brazilsku reprezentaciju pa mu ovo sigurno ne pada teško. :D A i Mamić bi na tome još ubrao barem 10-tak milijuna više.

Čuj pretjeruje. Kao da ga treba brigati, on uzima i zarađuje, naravno da će ako može prodati za više.

Sammir bi itekako volio zaigrati za repku.
Kada može Dudu koji nije Hrvat, može i Sammir i tu što se nacionalnosti ne treba praviti razlike jer ih nema.
A Mamić bi i Ibaneza za 10 mil. prod'o da može.

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 jul 2011, 00:07

Eduardo je jedan i kraj priče. Oženio je Hrvaticu, ima dijete, vjerovatno će u Hrvatskoj i živjeti. Uostalom došao je u Hrvatsku sa 15 godina.
Sammira ništa ne veže uz Hrvatsku i vjerovatno neće ni igrati za reprezentaciju. Po kvaliteti ima mjesta, ali neka sreću traži u žutom dresu. ;)

Naravno da bi kao i svi drugi.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 jul 2011, 00:10

jacky09 je napisao/la:Eduardo je jedan i kraj priče. Oženio je Hrvaticu, ima dijete, vjerovatno će u Hrvatskoj i živjeti. Uostalom došao je u Hrvatsku sa 15 godina.
Sammira ništa ne veže uz Hrvatsku i vjerovatno neće ni igrati za reprezentaciju. Po kvaliteti ima mjesta, ali neka sreću traži u žutom dresu. ;)

Naravno da bi kao i svi drugi.

Ma Dudu je Hrvatina :lol: .
jacky09 je napisao/la:Sammira ništa ne veže uz Hrvatsku

Ma kakvi, samo pet godina u toj zemlji...

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 jul 2011, 00:13

Napisao sam da je Brazilac, oženio je Hrvaticu, ima dijete s njom, tu je od 15. godine i on je jedinstven, kad je on pozivan nije bilo uopće dileme jer čovjek gine za kockice kao najveći Hrvatina kako kažeš.

Pet godina i? Imaš takvih na milijune.
Uostalom zašto se brigaš za Hrvatsku, Sammir neće biti pozvan barem još neko vrijeme, a nadam se da neće nikad. Tebi "ni iz džepa ni u džep". ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 jul 2011, 00:16

jacky09 je napisao/la:Napisao sam da je Brazilac, oženio je Hrvaticu, ima dijete s njom, tu je od 15. godine i on je jedinstven, kad je on pozivan nije bilo uopće dileme jer čovjek gine za kockice kao najveći Hrvatina kako kažeš.

Pet godina i? Imaš takvih na milijune.
Uostalom zašto se brigaš za Hrvatsku, Sammir neće biti pozvan barem još neko vrijeme, a nadam se da neće nikad. Tebi "ni iz džepa ni u džep". ;)

Sammir je već nekoliko puta izjavljivao da bih volio da igra za Vatrene.
Pa šta ima veze ako je oženio Hrvaticu, neće zar Brazilku tražit po Zagrebu ?
Jesi ti vrač pogađač pa misliš da Sammir ne bih dao sve od sebe za Hrvatsku kada bih dobio priliku?!
Ti se nadaj i dalje, ali kada bude pozvan, a sigurno hoće ako ne u Bilićevo vrijeme (iako je i to sve više izvjesno), onda sigurno poslje Bilić ere jer će biti još bolji nego što jeste.

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 jul 2011, 00:20

:lol:

Nije uopće bitno želi li ili ne.
Pa eto za tvoju informaciju Sammirova je Brazilka i prije par dana su dobili dijete.
Dao bi samo kad bi želio, a u reprezentaciji se ne biraju utakmice.
Neće biti pozvan, ne trebaš brinuti. Ipak ne pratiš klimu u Hrvatskoj oko toga pa ne možeš ni davati takve komentare. ;)

Uostalom kad bi i eventualno došao na taj popis sigurno ne bi imao mjesta u prvih 11. Poznato je da igramo 4-4-2 bez ofanzivnog veznjaka što igra Sammir. Kad bi igrali 4-4-1-1 npr. onda bi sigurno prednost imao Rakitić kao bolji igrač.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 jul 2011, 00:24

jacky09 je napisao/la::lol:

Nije uopće bitno želi li ili ne.
Pa eto za tvoju informaciju Sammirova je Brazilka i prije par dana su dobili dijete.
Dao bi samo kad bi želio, a u reprezentaciji se ne biraju utakmice.
Neće biti pozvan, ne trebaš brinuti. Ipak ne pratiš klimu u Hrvatskoj oko toga pa ne možeš ni davati takve komentare. ;)

Uostalom kad bi i eventualno došao na taj popis sigurno ne bi imao mjesta u prvih 11. Poznato je da igramo 4-4-2 bez ofanzivnog veznjaka što igra Sammir. Kad bi igrali 4-4-1-1 npr. onda bi sigurno prednost imao Rakitić kao bolji igrač.

Dudu je u Hrvatsku došao kao tinejdžer pa je bilo i logično da nađe Hrvaticu za ženu a ne Brazilku kao Sammir, to je ono što sam htio reći a što tvoj mozak ne varira.
Niko ne osporava to da je reprezentacija Hrvatske već popunjena kvalitetnim igračima na njegovoj poziciji ali sigurno je i to da nemaju jednog ovako brzog i uz to kreativca koji upravo tom brzinom i sjajnim driblingom uvijek mogu napraviti višak igrača pogotovo protiv nekihlošiji reprezentacija koji se brane sa desetoricom u polju.
I klupa repke je korak naprijed, a kada Sammir sjedne na nju, dolazim odmah na ovu temu da ti se nasmijem.

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 jul 2011, 00:26

:lol:
Ovako kako se ja tebi smijem? Vidjet ćemo tko će biti u pravu. ;)
Stoji da je Sammir kvalitetan igrač, greška mu je što je Brazilac. Da je Hrvat već bi bio u reprezentaciji. Ovako će se morati boriti sa Brazilcima za mjesto pod suncem.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 jul 2011, 00:29

jacky09 je napisao/la::lol:
Ovako kako se ja tebi smijem? Vidjet ćemo tko će biti u pravu. ;)
Stoji da je Sammir kvalitetan igrač, greška mu je što je Brazilac. Da je Hrvat već bi bio u reprezentaciji. Ovako će se morati boriti sa Brazilcima za mjesto pod suncem.

Tako, da... PUTA (x) 100000000 :lol: .

Kao sto rekoh, Dudu je Hrvatina :lol:

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 jul 2011, 00:32

Dudu je jedan od nas. 8-)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 jul 2011, 09:17

Slažem se s jacky-em da za Sammira nema mjesta u reprezentaciji. Ali, ne iz istog razloga. Boli me ona stvar jel on Brazilac, crn ili žut ako je kvalitetan i ako može pomoći (evo, sad imamo primjer Drapera u košarci). Naravno, ne treba ni pretjerivati što se toga tiče pa imati isključivo legiju stranaca u repki.
Nego, po meni Sammir nema dovoljno kvalitete za repku (sad kad me napadnete da ima, pa ga uvrstite u prvih 11 :mrgreen: ). Previše oscilira, od briljantne do očajne partije. I brzo mi se umori :mrgreen: volio bih ga vidjeti u nekom klubu Lige petice, pa da onda prosudim je li za repke ili ne i koliko je uopće sposoban pridonijeti.

A pričati o nacionalnosti unutar reprezentacije u 21.stoljeću je besmisleno i glupo. Dovoljno se sjetiti Prše i Rapaića i njihovog doprinosa kockastom dresu. Doduše, to su sve naši Srbi, nisu iz Zimbabvea :D A eto, danas imamo i Sharbinija (ajd, njega se ni ne zove više, hvala Bogu :mrgreen: ), i Subašića, i u budućnosti, nadam se i Srđana Lakića..
Al, uostalom, i ja sam glup, nebitno je tko je i šta je, ako je kvalitetan i ako će dati sve od sebe na terenu.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 jul 2011, 09:39

Što se tiče Sammira, ja ne vidim da on ima mjesta u ovoj reprezentaciji. Da se razumijemo, moje mišljenje nije bazirano na Sammirovoj boji kože, nacionalnosti ili tim nefudbalskim stvarima, već isključivo zbog (ne)kvaliteta pojedinca. Kranjčar i Modrić su mnogo, mnogo bolji igrači od njega. Dodajmo tome i malog Vukojevića koji je klasični defanzivni vezni (da, nije Sammirova pozicija, ne morate mi to naglašavati), a nemojmo zaboraviti ni izuzetno nadarenog Badelja, te odličnog Rakitića. Kako i gdje se tu uklapa Sammir?

Bilo je izjava od strane njegovog stožera da će zaigrati za Brazil :mrgreen: . E to su već notorne gluposti. Ovaj Sammir nema mjesta ni u Hrvatskoj, a kamoli da zaigra za reprezentaciju Brazila. Klasično pumpanje cijene igrača ne bi li ga Mamić prodao za 15+ miliona (mada ne vidim kako je to moguće). :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 jul 2011, 10:17

dubrava je napisao/la:Slažem se s jacky-em da za Sammira nema mjesta u reprezentaciji. Ali, ne iz istog razloga. Boli me ona stvar jel on Brazilac, crn ili žut ako je kvalitetan i ako može pomoći (evo, sad imamo primjer Drapera u košarci). Naravno, ne treba ni pretjerivati što se toga tiče pa imati isključivo legiju stranaca u repki.
Nego, po meni Sammir nema dovoljno kvalitete za repku (sad kad me napadnete da ima, pa ga uvrstite u prvih 11 :mrgreen: ). Previše oscilira, od briljantne do očajne partije. I brzo mi se umori :mrgreen: volio bih ga vidjeti u nekom klubu Lige petice, pa da onda prosudim je li za repke ili ne i koliko je uopće sposoban pridonijeti.

A pričati o nacionalnosti unutar reprezentacije u 21.stoljeću je besmisleno i glupo. Dovoljno se sjetiti Prše i Rapaića i njihovog doprinosa kockastom dresu. Doduše, to su sve naši Srbi, nisu iz Zimbabvea :D A eto, danas imamo i Sharbinija (ajd, njega se ni ne zove više, hvala Bogu :mrgreen: ), i Subašića, i u budućnosti, nadam se i Srđana Lakića..
Al, uostalom, i ja sam glup, nebitno je tko je i šta je, ako je kvalitetan i ako će dati sve od sebe na terenu.
Čovječe jesi ti svjestan šta si ti napisao?
Uspoređuješ jednog Brazilca Sammira koji do dolaska u Dinamo vjerovatno nije znao ni gdje je Europa kamoli Hrvatska sa Rapaićem, Pršom, Subašićem?! :lol: Pa kao da bi se dizalo ovoliko buke da je Sammir npr. rođen u Puli. :lol:

Subašić:
http://www.hrvatskipravoslavci.com/inde ... &Itemid=10" onclick="window.open(this.href);return false;
Pršo:
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/redir/172002.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Po čemu si molim te zaključio da je Srđan Lakić Srbin?! Po imenu? Kao da je nepoznato da je Srđana bilo i u Hrvatskoj, kao i Slobodana u to doba. Uostalom rođen je u Dubrovniku i izjašnjava se kao Hrvat.
Sharbiniju je otac Palestinac, majka Hrvatica, živi tu cijeli život, tu je i rođen. Kako to možeš uspoređivati sa Sammirom?

Uostalom da se svi ti izjašnjavaju kao Eskimi, Srbi (a nisu nego su Hrvati) rođeni su u Hrvatskoj i imaju pravo igrati za nju ako postoji obostrani interes.
Zadnja izmjena: jacky09, dana/u 26 jul 2011, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.