Ako se nešto drastično ne promjeni Mujdža će nam biti prva opcija na desnom beku, potrebno je pronaći pravu zamjenu u slučaju povrede tj. nasljednika kada se Mujdža oprosti. Ja nisam čak siguran da bi neko od gore navedenih, osim možda Memije, bio bolja zamjena umjesto Ogija.DragonGirl je napisao/la:Od onog što imaš, biraš najbolje, koliko god to skromno bilo jer jednostavno bolje nemaš.Tako i u ovom slučaju. Sve dok je Mujdžina konkurencija relativno tanka, a dok je on zdrav, treba da igra, koliko god to neozbiljno zvučalo, jer boljeg nemamo. Ako se jedan od ove dvojice ili neko treći pokaže boljim, zamijeniti ga i to je to, mada, po svemu sudeći, takvih nema na vidiku što je stvarno poražavajuće.
Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mensur Mujdža
Nad tobom sunce najljepše sja
- Goalgetter
- Kontakt:
Tu su sada ove prijateljske, pa da se probaju opcije. Mozda i ne treba Mujdzu uopste pozvati za Svicu / turnir u Japanu, da se proba ovo sto imam ona desnom beku. Jer ta pozicija, i pozicija ofanzivnog veznog, na njima se moramo osposobiti. Nakon toga bicemo malo ''pametniji'' , ali svakako ja i dalje racunam na Mujdzu, pa sta god bilo.
Faraon, pa to i jeste najveći problem što nam je Memija trenutno prva zamjena za Mujdzu.
Prije smo imali problem sa lijevim bekom, sada sa desnim.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prije smo imali problem sa lijevim bekom, sada sa desnim.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Najveći problem je što je i Mujdža loš al' i takav nam je najbolji desni bek, e tek onda dolazi problem rezerve
U suštini uopšte nije upitno da je Mujdža naša prva opcija na desnom beku nego je poražavajuće zašto je to tako. Više se jadam (barem ja) što nam je Mujdža prva opcija nego što smatram da ima neko bolji od njega, jer zaista nema.
Meni je Mensur baš drag igrač al' ja od SP-a ne pamtim njegovu ne odličnu nego dobru utakmicu. Zadnji put kada mi je djelovao opasno je bilo na tom prvenstvu a i tu je bio daleko bezopasniji nego u kvalifikacijama za to prvenstvo.

U suštini uopšte nije upitno da je Mujdža naša prva opcija na desnom beku nego je poražavajuće zašto je to tako. Više se jadam (barem ja) što nam je Mujdža prva opcija nego što smatram da ima neko bolji od njega, jer zaista nema.
Meni je Mensur baš drag igrač al' ja od SP-a ne pamtim njegovu ne odličnu nego dobru utakmicu. Zadnji put kada mi je djelovao opasno je bilo na tom prvenstvu a i tu je bio daleko bezopasniji nego u kvalifikacijama za to prvenstvo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Stvarno je sramota da je u drugoligašu rezerva, ako i dalje bude prva opcija na desnom beku, onda smo kiita od reprezentacije.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Opet ni minute danas...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Menso je jedini nas igrac koji zna centrirati,i za mene je jos uvijek prvi izbor na desnoj strani,cak bolje igra za rep.kada je u klubu rezerva,valjda odmorniji
Nije u kadru danas 

Mislim da je vrijeme da se i od njega pozdravimo.KenoRob je napisao/la:Nije u kadru danas
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Nema šta, pod hitno je potrebno naći još jednog beka, uz Vranješa, a da nije Vršajević.
Naravno, tu je i Bičakčić, ali vidjet ćemo, na Mujdžu se više ne može ozbiljno računati, pogotovo ne za prvu postavu.
Naravno, tu je i Bičakčić, ali vidjet ćemo, na Mujdžu se više ne može ozbiljno računati, pogotovo ne za prvu postavu.
Memija mora biti na spisku.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Lulica staviti na desnog beka i rjesen problem dok se koji mladji ne pojavi.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Lulic na beka ali ko onda na krilo ?
lijevog krilnog stavljat na poziciju desnog bekaMaestro je napisao/la:Lulica staviti na desnog beka i rjesen problem dok se koji mladji ne pojavi.

.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Ionako se uvijek štima na desnu kad ubacuje.SafetSajo je napisao/la:lijevog krilnog stavljat na poziciju desnog bekaMaestro je napisao/la:Lulica staviti na desnog beka i rjesen problem dok se koji mladji ne pojavi.![]()
![]()
![]()
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kakav Lulic, treba forsirati Memiju. Decko igra sasvim korektno a vec je za Avdiju Kafu. Samo ga repka treba progurati vani i imamo ekstra beka za narednih X godina.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Mujdza je imao problema sa zglobom, izgleda da se jos nije oporavio.
Vranjes je prva opcija na tom desnom boku. Treba ganjati onog Pavelica iz Rapida. Lik je standardan i mlad, igra i EL.
Mujdza jos uvjek moze pomoci sa klupe, ako bude u bilo kakvoj formi. Nije on tako star.
Memija ako bude dobro igrao u Zelji sto da ne.
Vranjes je prva opcija na tom desnom boku. Treba ganjati onog Pavelica iz Rapida. Lik je standardan i mlad, igra i EL.
Mujdza jos uvjek moze pomoci sa klupe, ako bude u bilo kakvoj formi. Nije on tako star.
Memija ako bude dobro igrao u Zelji sto da ne.
Mujdza grohno ko baraka. Cinjenica.
Krivo mi je sto su ga pratili pehovi i sa tim povredama i sve to. Bio je on dobar bek, ali je to birvaktile.
Od birvaktile se ne zivi.
Dat ultimatum ili igraj u klubu ili nema poziva. Do tad dok ne sredi situaciju dominDZenja! Vedo je digo formu, svi su nasli klubove, ovi sto ne igraju,
Mujdze, Hajrovici, haj ti sinko se skontaj i idi unucima pricaj kako si nekad igro lopte i golove zabijo bitne. To rigorozno treba da se razgranici. Nije repka sadaka nicija!
Krivo mi je sto su ga pratili pehovi i sa tim povredama i sve to. Bio je on dobar bek, ali je to birvaktile.
Od birvaktile se ne zivi.
Dat ultimatum ili igraj u klubu ili nema poziva. Do tad dok ne sredi situaciju dominDZenja! Vedo je digo formu, svi su nasli klubove, ovi sto ne igraju,
Mujdze, Hajrovici, haj ti sinko se skontaj i idi unucima pricaj kako si nekad igro lopte i golove zabijo bitne. To rigorozno treba da se razgranici. Nije repka sadaka nicija!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Baska ovih manijaka sto Memiju spominju 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Trenutno korisnika/ca: DzemoVoliMarmeladu, Google Adsense [Bot], hurem, jasmin10, Vaya i 63 gosta.