Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
Meni danas prva tekma u novoj sezoni 

-
- Kontakt:
Strength , jumping , balance , ball control, tackling i speed za odbranu treba imati sve solidno da bi bio odlican stoper . Ne treba nabijati samo speed i igrac te onda odnese , dzaba speed kad ti nemozes njemu lopte oteti 

Jedino ako si CD postoItalia je napisao/la:zasto? ja mislim da ti igras na mojoj strani.. hmm..guber_90 je napisao/la:Mene vjerovatno neces nikad ni cuvat pa ni nece trebatItalia je napisao/la:treba ce vam i dribling i ball control jako veliki da bi pored mene prolazili...

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- elninho_resTO
- Kontakt:
kakve to veze ime guberu,sd pomaze stoperima,znaci samo treba da bude na tvojoj strani sanse su 50-50 i onda si gotov
salim se onda je daffi gotov

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ma znam da pomazu al opet nije on kada smo igrali niti jednom u duelu samnom bio, svo vrijeme Jasmina moro cuvatielninho_resTO je napisao/la:kakve to veze ime guberu,sd pomaze stoperima,znaci samo treba da bude na tvojoj strani sanse su 50-50 i onda si gotovsalim se onda je daffi gotov

- elninho_resTO
- Kontakt:
pa dobro ,taktika nije uvjek ista
najace mi pregovaram s jednim likom,kad kaze lik a bosna je ona zemlja sto je video napravljen
kaze odlican vam je strasan,htio dapotpise samo zbog toga,al eto nismo se dogovorili na kraju,htio je 5 sekundi reklamnog programa u traileru
pa smo doveli drugog koji ce to brzo odradit
uskoro jos
sto bi reko ilic (ojevac) *tek smo poceli 
najace mi pregovaram s jednim likom,kad kaze lik a bosna je ona zemlja sto je video napravljen

uskoro jos

"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
svaku tekmu kada igramo protiv jakih napadaca ja se spustam i cuvam i krilo i napadaca.. jednsotavno guberu nisi bio vrijedan da te cuvam 

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Dobro daffy Hvala sto se vrijedjasItalia je napisao/la:svaku tekmu kada igramo protiv jakih napadaca ja se spustam i cuvam i krilo i napadaca.. jednsotavno guberu nisi bio vrijedan da te cuvam

znas da se ja salim 

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Jest ba sad ja plako od tuge i ti mi to sad kazesItalia je napisao/la:znas da se ja salim

i odma pobjedakirba je napisao/la:Meni danas prva tekma u novoj sezoni

- samir_tm87
- Kontakt:
ojj jel se ovo juznivetar sa ovog foruma reg na igru , vidim ima jedan u kartonsima , pa reko imal gdje opcija da se delete sa igre 

samir_tm87 je napisao/la:ojj jel se ovo juznivetar sa ovog foruma reg na igru , vidim ima jedan u kartonsima , pa reko imal gdje opcija da se delete sa igre
u čemu je problem .. dečko odlično igra, kad mu se ukaže prilika ..
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
- samir_tm87
- Kontakt:
_BooS_ je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:ojj jel se ovo juznivetar sa ovog foruma reg na igru , vidim ima jedan u kartonsima , pa reko imal gdje opcija da se delete sa igre
u čemu je problem .. dečko odlično igra, kad mu se ukaže prilika ..
nemam ja nikakvih problema sa njim na igri , ali me poprilicno zivcira ovdje na forumu

Taj vaš lični odnos mene ne zanima. Da si još u Cartoonsima dalo bi se rješavat..
ovako je dečko, bar za mene, po mjeri, kultura, sve rega, sa svima sasvim OK i na forumu i na terenu..
ovako je dečko, bar za mene, po mjeri, kultura, sve rega, sa svima sasvim OK i na forumu i na terenu..

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
- samir_tm87
- Kontakt:
izgleda da nije to taj_BooS_ je napisao/la:Taj vaš lični odnos mene ne zanima. Da si još u Cartoonsima dalo bi se rješavat..

- elninho_resTO
- Kontakt:
prvo kolo opbjeda,ispod ocekivanja ali cartonsi su dobro igrali,jos kad napadac poce igrat od sljledece bice extra,ovu je jos argus igro
svi novi odlicno odigrali,al liga nam je sad extra aktivna
svi novi odlicno odigrali,al liga nam je sad extra aktivna
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- elninho_resTO
- Kontakt:
You have trained your Strength Attribute and received an increase of 0.74. Your Strength Attribute now has a value of
You have trained your Speed Attribute and received an increase of 1.05. Your Speed Attribute now has a value of
.
You have trained your Shooting Accuracy Attribute and received an increase of 2.97. Your Shooting Accuracy Attribute now has a value of

You have trained your Speed Attribute and received an increase of 1.05. Your Speed Attribute now has a value of

You have trained your Shooting Accuracy Attribute and received an increase of 2.97. Your Shooting Accuracy Attribute now has a value of

"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Ne znam meni to se vec desavaloelninho_resTO je napisao/la:You have trained your Strength Attribute and received an increase of 0.74. Your Strength Attribute now has a value of![]()
You have trained your Speed Attribute and received an increase of 1.05. Your Speed Attribute now has a value of.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.