Ne njegajuznjak> je napisao/la:Inace doveden je Pacheco iz Liverpoola ,medjutim odma je poslat na posudbu u Rayo pa ako se pokaze u Primeri Atletico ce otkupiti njegov ugovor od Liverpoola. Strasan talenat.
Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Imate vi onih talenata engleza sta ce vam PachecoCarlo je napisao/la:Ne njegajuznjak> je napisao/la:Inace doveden je Pacheco iz Liverpoola ,medjutim odma je poslat na posudbu u Rayo pa ako se pokaze u Primeri Atletico ce otkupiti njegov ugovor od Liverpoola. Strasan talenat.
Inace Dominguez (dominator
Spominje se da je doveden ovaj Pizzi iz Brage, vidim da je prosle sezone upisao hatrick protiv Porta i to na Dragao stadionu .Mlad 21 god ,kazu buduca zvijezda Portugala.
[youtube][/youtube]
Dakle posto je strajk zavrsen , Atleti ligu otvara protiv Osasune u nedelju od 20 h . Ocekuje se ubjedljiva pobjeda.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Koja je igracina ovaj Adrian 
Bogami je i GabiL_blancos je napisao/la:Koja je igracina ovaj Adrian
trenutno 0-3 ,mada je trebalo biti 0-6 ,Gabi i Koke fenomenalni na sredini terena .
Edit : strijelci : 0-1, m. 2: Gabi, penal . 0-2, min. 17: Adrián. 0-3, min.58, Adrián. 0-4, min. 80: Salvio.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Rekoh ja davno da ja Adrian zvjerkaL_blancos je napisao/la:Koja je igracina ovaj Adrian
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Bas mi je drago sto sam pogresio kada je u pitanju Adrian
. Ovu tekmu protiv Vitorie gledao sam do 60 min kada je bilo 0-3 ,kakva igra ,pa mislim odavno Atletico nije odigrao ovako lijepu tekmu .Malo prije vidjeh i pogodak Salvia sto mi je izuzetno drago ,jer mu fali samopouzdanja dosta ,nije ni sjenka onog Salvia iz Benfice.
Nista ...sada sljedi u nedelju tekma protiv Osasune kojoj se ne pise dobro
nadam se da ce debitovati Arda i Falcao.
Nista ...sada sljedi u nedelju tekma protiv Osasune kojoj se ne pise dobro
Hocel Forlan ic u Inter?Nesto sam bio cito,al nista sluzbeno.
Sretno zmajevi!!
Poslije Osasune stizete da vas prizemljimojuznjak> je napisao/la:Bas mi je drago sto sam pogresio kada je u pitanju Adrian. Ovu tekmu protiv Vitorie gledao sam do 60 min kada je bilo 0-3 ,kakva igra ,pa mislim odavno Atletico nije odigrao ovako lijepu tekmu .Malo prije vidjeh i pogodak Salvia sto mi je izuzetno drago ,jer mu fali samopouzdanja dosta ,nije ni sjenka onog Salvia iz Benfice.
Nista ...sada sljedi u nedelju tekma protiv Osasune kojoj se ne pise dobronadam se da ce debitovati Arda i Falcao.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Rutinski 4:0,imal sta novo za Dijega?
južnjače koliko ćemo dobiti Osasunu 
Philadelphia
Championship
............................
Championship
............................
Grupo I
Atlético
Udinese
Rennes
Sion
Prejaka grupa ,iskreno i nadao sam se ovakvom epilogu . Nisam zelio neke ljeve timove protiv kojih bi se vjerovatno opustili , recimo prosle sezone Atleti je dosta podcjenio Aek-a pa mu se to na kraju obilo o glavu. Svakako da su Rennes i Udinese timovi vrijedni respekta,Atletico ce ih maximalno shvatiti ozbiljno. Citam da bi Celtic mogao uletiti umjesto Siona , koliko sam razumio svicarci ce biti izbaceni jer su prekrsili zabranu dovođenja igraca u ovom prijelaznom roku a novi igraci su igrali protiv Celtica,navodno 2 godine nisu smjeli nikog dovesti . Skotske pic.e nakon sto ih nisu mogli pobjediti na terenu... nasli ih tuziti Uefi .
Kad mi neko kaze Celtic v Ranger najveci derbi na svijetu,prvo ih Malmo nakanta u cl pa sada Maribor,Celtic ispada od Siona . Kakvi velikani kakvi bakraci !
Inace kada odu Forlan i Elias na njihovo mjesto dolaze Diego i Pizzi . Uglavnom narednih dana sve ce to biti ozvaniceno . Iskreno ne treba vise igraca ,gledam jedan Salvio i Juanfran ce morati grijati klupu i ako se radi o sjajnim igracima . Salvio uz Adriana sinoc bio najbolji ,nad njim skrivljen penal,upisao asistenciu te zabio 4 gol.
Atlético
Udinese
Rennes
Sion
Prejaka grupa ,iskreno i nadao sam se ovakvom epilogu . Nisam zelio neke ljeve timove protiv kojih bi se vjerovatno opustili , recimo prosle sezone Atleti je dosta podcjenio Aek-a pa mu se to na kraju obilo o glavu. Svakako da su Rennes i Udinese timovi vrijedni respekta,Atletico ce ih maximalno shvatiti ozbiljno. Citam da bi Celtic mogao uletiti umjesto Siona , koliko sam razumio svicarci ce biti izbaceni jer su prekrsili zabranu dovođenja igraca u ovom prijelaznom roku a novi igraci su igrali protiv Celtica,navodno 2 godine nisu smjeli nikog dovesti . Skotske pic.e nakon sto ih nisu mogli pobjediti na terenu... nasli ih tuziti Uefi .
Kad mi neko kaze Celtic v Ranger najveci derbi na svijetu,prvo ih Malmo nakanta u cl pa sada Maribor,Celtic ispada od Siona . Kakvi velikani kakvi bakraci !
Inace kada odu Forlan i Elias na njihovo mjesto dolaze Diego i Pizzi . Uglavnom narednih dana sve ce to biti ozvaniceno . Iskreno ne treba vise igraca ,gledam jedan Salvio i Juanfran ce morati grijati klupu i ako se radi o sjajnim igracima . Salvio uz Adriana sinoc bio najbolji ,nad njim skrivljen penal,upisao asistenciu te zabio 4 gol.
Pravo dobra pojačanja ste dobili. Od svih tih igrača, mislim da će Arda Turan postati najviše pokazati. Inače, nadam se da ćete što prije stati u kraj Realu i Barceloni.
Who dares, wins !
Bice sluzbeno za koji dan .MARCELO je napisao/la:Hocel Forlan ic u Inter?Nesto sam bio cito,al nista sluzbeno.
Navodno sada kada se obezbjedila Europa ,te doveo Arda Turan,spominje se Turkish Airline kao moguci generalni sponzor . Treba dodati da su dobili 7 mil eura od plasmana u Evropa ligu .
Nema nista novo sto se tice Diega,valjda ce to biti jedan od onih transfera u zadnji cas.
Citam da Falcao nece moci debitovati sutra protiv Osasune
Ocekujem pobjedu od 3-4 gola razlike .
NeToBoLa@ tesko jarane.... mozda za 2-3 sezone .
budi sretan ako uopste pobijedite...ipak je tek pocetak sezone...juznjak> je napisao/la:Bice sluzbeno za koji dan .MARCELO je napisao/la:Hocel Forlan ic u Inter?Nesto sam bio cito,al nista sluzbeno.
Navodno sada kada se obezbjedila Europa ,te doveo Arda Turan,spominje se Turkish Airline kao moguci generalni sponzor . Treba dodati da su dobili 7 mil eura od plasmana u Evropa ligu .
Nema nista novo sto se tice Diega,valjda ce to biti jedan od onih transfera u zadnji cas.
Citam da Falcao nece moci debitovati sutra protiv Osasunenavodno jos nije gotova sva papirologija .
Ocekujem pobjedu od 3-4 gola razlike .
NeToBoLa@ tesko jarane.... mozda za 2-3 sezone .
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Eto vidjeces da ce proci kao i Vitoria. Ipak je Atleti odigrao vec 4 zvanicne utakmice i siguran sam da je fizicki dosta spremniji od Osasune.
Inace spominje se da gotov transfer Huga Maloa ,navodno je Celti placeno 2 mil eura te ce im biti pozajmljen Fran Merida na jednu sezonu . Svidja mi se ova politika dovodjenja mladih talenata,misli se i na buducnost
Inace spominje se da gotov transfer Huga Maloa ,navodno je Celti placeno 2 mil eura te ce im biti pozajmljen Fran Merida na jednu sezonu . Svidja mi se ova politika dovodjenja mladih talenata,misli se i na buducnost
Šta je ovo sutrašnja utakmica sa Osasunom u 12:00?
Ne pamtim utakmicu u boljim ligama u tako ranom terminu. Meni odgovara, naravno.
Inače, mogu li očekivati sutrašnji debut Turana, kad već neće moći nastupati Falcao?
Ne pamtim utakmicu u boljim ligama u tako ranom terminu. Meni odgovara, naravno.
Inače, mogu li očekivati sutrašnji debut Turana, kad već neće moći nastupati Falcao?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Mores
vjerovatno ce uci tamo u drugom poluvremenu, sto se tice satnice pa taman uz jutarnju kavu
Inace povodom godisnjice osvajanja super cupa Evrope, Aguero objavio na twiteru da je ponosan sto je bio dio Atletica,te pozdravlja sve navijace
Inace povodom godisnjice osvajanja super cupa Evrope, Aguero objavio na twiteru da je ponosan sto je bio dio Atletica,te pozdravlja sve navijace
Ako neko ima link za sutrasnju tekmu nemoj da bude stidan 
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Zna li neko kakav je sastav ?
I dali je Arda igra 1 ili je na klupi ?
I dali je Arda igra 1 ili je na klupi ?
Visca el Barça ! Mes que un club !
Courtois; Silvio, Perea, Domínguez, Filipe; Gabi, Mario, Tiago, Salvio; Reyes y Adrián.
Cini mi se ista postava koja je igrala u cetvrtak..
Cini mi se ista postava koja je igrala u cetvrtak..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.