pa idi u spionicu i tamo ces dobiti 300 kmrole je napisao/la:300 km i ja cu bit trener....062 915 924
OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
astra1922 je napisao/la:pa idi u spionicu i tamo ces dobiti 300 kmrole je napisao/la:300 km i ja cu bit trener....062 915 924

đesi astra druze stari, nema te nesto haha.. imas li kakvih info iz svog kluba, hoce li nasi gore igrati ili
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
evo ga sedmicu sam bio odsutan tako da nemam nikakvih informacija bio sam iskljucen od svega odmor bio na prvom mjestu...a sta to ko fol necete vise igrati na nasem stadionu jel to.sta li je uzrok
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
Pitaj naseastra1922 je napisao/la:evo ga sedmicu sam bio odsutan tako da nemam nikakvih informacija bio sam iskljucen od svega odmor bio na prvom mjestu...a sta to ko fol necete vise igrati na nasem stadionu jel to.sta li je uzrok

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ma ja mislim da vam je najbolje da igrate kod nas nassi sve placaju sva organizacija, od saveza imate odnosno telekoma sudije vase je samo da dodete i to je to.a ako ostanete akobogda i budete igrali u srebreniku uvjerit cete se da nije lako organizovati jednu premijerligasku utakmicu kako mnogi misle.nego bolje bi bilo vassim da to puste a da se sto vise brinu za utakmice.sreca je pa ima par ekipa koje su malo losije i imat cete dobre sanse da ostanete u ligi.od mene sretno
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Faris moze igrati zadnjeg veznog i desnog bocnog,nije lose 

-
- Moderator
- Kontakt:
ovi kazu stoperazuka_TM je napisao/la:Faris moze igrati zadnjeg veznog i desnog bocnog,nije lose

tako su igrali i prošle sezone, npr Make, Alic, Turba

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
To oni mogu gdje drugo zaradjivat pare..YNWA je napisao/la:
razumio sam ja tebe, naravno da je bolje dovesti sa strane kvalitetnije igrace, pa im dati vecu platu, ali nije moguce dovesti vise takvih igraca, jer gradina nema para, kad vidis da nisu mogli zadrzati husica koji je dijete gradine, znas kako stoje stvari, ili npr da varupa 2x dolazi, i kroz nekoliko dana odlazi iz gradine, a nije neki igrac...i na kraju opet moras dovesti neki prosjek, koji nisu toliko bolji od domacih igraca.....
bil ti volontirao, ako vec na drugom mjestu mozes raditi za platu![]()
o koji ti velikim platam pricas, pa igraci gradine imaju najmanja primanja u PL, mnogi prvoligaski klubovi daju vece plate svojim igracima, a zbog takvog odnosa prema njima, nijedan se ne zeli vratiti nazad, nego se vracaju oni koji nemaju gdje drugo igrati...
Amer ce potpisati novi ugovor, i jedini razlog zbog kojeg nije potpisao je to sto su mu ponudili 350 KM, a vjerovatno ce mu ponuditi jos 100 KM, pa ce amer potpisati trogodisnji ugovor...

OFK Gradina Srebrenik
Brcko87 je napisao/la:To oni mogu gdje drugo zaradjivat pare..YNWA je napisao/la:
razumio sam ja tebe, naravno da je bolje dovesti sa strane kvalitetnije igrace, pa im dati vecu platu, ali nije moguce dovesti vise takvih igraca, jer gradina nema para, kad vidis da nisu mogli zadrzati husica koji je dijete gradine, znas kako stoje stvari, ili npr da varupa 2x dolazi, i kroz nekoliko dana odlazi iz gradine, a nije neki igrac...i na kraju opet moras dovesti neki prosjek, koji nisu toliko bolji od domacih igraca.....
o koji ti velikim platam pricas, pa igraci gradine imaju najmanja primanja u PL, mnogi prvoligaski klubovi daju vece plate svojim igracima, a zbog takvog odnosa prema njima, nijedan se ne zeli vratiti nazad, nego se vracaju oni koji nemaju gdje drugo igrati...
Amer ce potpisati novi ugovor, i jedini razlog zbog kojeg nije potpisao je to sto su mu ponudili 350 KM, a vjerovatno ce mu ponuditi jos 100 KM, pa ce amer potpisati trogodisnji ugovor...Govorim o ovim igračima što igraju kod nas..ne govorim za par ovih što igraju po Zvijezdi,Želji i Čeliku.. I sam kažeš nemaju gdje tj neće ih niko pa dodju kod nas..sigurno imaju veliku kvalitetu pa nemaju gdje drugo..
Naravno da su mogli ici igrati u nizim ligama, bolje i to nego igrati dzaba za gradinu, npr u orasju neki bivsi igraci gradine imaju 500 KM mjesecno...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Jugo bivši, Zeljković novi igrač Gradine
Gradina se od danas nalazi na planini Vlašić gdje će boraviti do nedjelje, a put priprema nije krenuo veznjak Amer Jugo s kojim je dogovoren sporazumni raskid ugovora, s obzirom da ni Klub ni igrač nisu zadovoljni dosadašnjom saradnjom. Naime, Jugo je odigrao prva tri susreta i to kontra Goška i Olimpica te Sarajeva, dok je potom preselio na klupu pa protiv Veleža i Leotara nije dobivao šansu, što ga je učinilo nezadovoljnim pa je nakon razgovora dogovoren prijateljski razlaz.
- Smatramo da je ovo najbolje i za nas i za Jugu, kaže direktor Gradine, Ibro Ibrić.
S druge strane novo ime među Plavima je Faris Zeljković, igrač koji je prošao školu Bubamare, Sarajeva i Željezničara a igra na svim defanzivnim pozicijama. Ovaj 19-godišnjak se već priključio pripremama Gradine na Vlašiću, gdje će sutra odigrati i prvi meč za Plave, koji se u prijateljskom ogledu sastaju sa ekipom Vlašića iz Turbeta, članom Druge lige FBiH-grupa Centar.
Gradina se od danas nalazi na planini Vlašić gdje će boraviti do nedjelje, a put priprema nije krenuo veznjak Amer Jugo s kojim je dogovoren sporazumni raskid ugovora, s obzirom da ni Klub ni igrač nisu zadovoljni dosadašnjom saradnjom. Naime, Jugo je odigrao prva tri susreta i to kontra Goška i Olimpica te Sarajeva, dok je potom preselio na klupu pa protiv Veleža i Leotara nije dobivao šansu, što ga je učinilo nezadovoljnim pa je nakon razgovora dogovoren prijateljski razlaz.
- Smatramo da je ovo najbolje i za nas i za Jugu, kaže direktor Gradine, Ibro Ibrić.
S druge strane novo ime među Plavima je Faris Zeljković, igrač koji je prošao školu Bubamare, Sarajeva i Željezničara a igra na svim defanzivnim pozicijama. Ovaj 19-godišnjak se već priključio pripremama Gradine na Vlašiću, gdje će sutra odigrati i prvi meč za Plave, koji se u prijateljskom ogledu sastaju sa ekipom Vlašića iz Turbeta, članom Druge lige FBiH-grupa Centar.
OFK Gradina Srebrenik
Pa nek idu..s tim razmisljanjem da idu igrat za većem neke veće pare u nekim seoskim ligama..ta "pamet"će ih daleko dogurat u karijeri..YNWA je napisao/la:Brcko87 je napisao/la:To oni mogu gdje drugo zaradjivat pare..YNWA je napisao/la:
Amer ce potpisati novi ugovor, i jedini razlog zbog kojeg nije potpisao je to sto su mu ponudili 350 KM, a vjerovatno ce mu ponuditi jos 100 KM, pa ce amer potpisati trogodisnji ugovor...Govorim o ovim igračima što igraju kod nas..ne govorim za par ovih što igraju po Zvijezdi,Želji i Čeliku.. I sam kažeš nemaju gdje tj neće ih niko pa dodju kod nas..sigurno imaju veliku kvalitetu pa nemaju gdje drugo..
Naravno da su mogli ici igrati u nizim ligama, bolje i to nego igrati dzaba za gradinu, npr u orasju neki bivsi igraci gradine imaju 500 KM mjesecno...

OFK Gradina Srebrenik
- HannahMontana
- Kontakt:
Eto! Ispadoste i u kupu odmah na startu
Sala mala...sretno u okrsaju i da mi prodjemo naravno 

Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Ma ne moraš pisati šala, i mi znamo da će to tako biti tako da nećeš nikoga uvrijeditiHannahMontana je napisao/la:Eto! Ispadoste i u kupu odmah na startuSala mala...sretno u okrsaju i da mi prodjemo naravno

Šteta, priželjkivao sam vas ili Želju u Srebreniku, pa makar izgubili i 0-5 ali eto nismo bili te sreće.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- HannahMontana
- Kontakt:
Ma nista to ne mora znaciti druze! Jesmo mi jaci, ali sve se da nadoknadit! Naravno opet kazem nadam se nasem prolazu i vjerujem u isti...Benjo_AFC86 je napisao/la:Ma ne moraš pisati šala, i mi znamo da će to tako biti tako da nećeš nikoga uvrijeditiHannahMontana je napisao/la:Eto! Ispadoste i u kupu odmah na startuSala mala...sretno u okrsaju i da mi prodjemo naravno
![]()
Šteta, priželjkivao sam vas ili Želju u Srebreniku, pa makar izgubili i 0-5 ali eto nismo bili te sreće.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Ja se nadam da će nam ova utakmica biti fina provjera gdje smo i šta smo sad nakon par utakmica, jesul se uigrali bar maloHannahMontana je napisao/la:Ma nista to ne mora znaciti druze! Jesmo mi jaci, ali sve se da nadoknadit! Naravno opet kazem nadam se nasem prolazu i vjerujem u isti...Benjo_AFC86 je napisao/la:Ma ne moraš pisati šala, i mi znamo da će to tako biti tako da nećeš nikoga uvrijeditiHannahMontana je napisao/la:Eto! Ispadoste i u kupu odmah na startuSala mala...sretno u okrsaju i da mi prodjemo naravno
![]()

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
OFK Gradina Srebrenik 5-1 FK Vlašić Turbe
Hamza, Turba, Tosun, Katanec i autogol..
Samo da nađem ove Turbe još na karti,

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Oko 5 km od travnika :p.Benjo_AFC86 je napisao/la:OFK Gradina Srebrenik 5-1 FK Vlašić Turbe
Ova ekipa igra Drugu ligu FBIH..Mi smo prije tri godine bili u tom rangu..Nije ovo loš rezultat..Benjo_AFC86 je napisao/la:OFK Gradina Srebrenik 5-1 FK Vlašić Turbe

OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Kaže Make da je fina ekipica njihova, sad koliko vjerovati, vidjeti ćemo sve protiv Širokog. Pusti Vlašić i TurbeBrcko87 je napisao/la:Ova ekipa igra Drugu ligu FBIH..Mi smo prije tri godine bili u tom rangu..Nije ovo loš rezultat..Benjo_AFC86 je napisao/la:OFK Gradina Srebrenik 5-1 FK Vlašić Turbe
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.