Problem je sto Emery mora Albu koristiti i na lijevom beku,tako da nam je potreban jos jedan igrac koji moze da igra po lijevoj strani.amadeus21 je napisao/la:sad zasad, tu su Jordi Alba i Sofiane Feghouli...po meni, ALba je bolji od Castra a sa Guardadom je tu negdje...a Feghouli samo treba dobit pravu priliku...svima ce odmah biti sve jasno kakav je igrac u pitanju...Adi_Zepce je napisao/la:Pa i trazimo krilo koje ce biti zamjena,jer na krilima cemo imati Matu i Pabla.Trenutno njihove zamjene nisu poznate,po mom nekom skromnom misljenju bi trebali da uzmemo Guardada jer je decko jako dobar a nije mnogo ni star.L_blancos je napisao/la:Ajmo iskreno Guardado i Castro nisu neki igraci koji bi mogli Realu i Barci naudit,Guardado mozda kao back-up, ali vama treba jedno hebeno klasno krilo,+stoper i desni bek da bi bili daleko najbolja treca ekipa Spanije..Pablo je puno bolje izgledao prosle sezone ali ove..
Sto se beka tice to cemo u ovih par dana pojacati,a sigurno je da ce biti pojacanja i u odbrani.
Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
El Valencia tiene aún 14 jugadores
a los que debe encontrar destino
Dakle 14 igraca Valencie na transfer listi
Chori,Miguel ,Del Horno ,Navaro su neki od tih . Joaquin je blizu Malage a Lafita bi trebao biti njegova zamjena , moje misljenje da bi ste sa Lafitom napravili dobar posao. 
a los que debe encontrar destino
Dakle 14 igraca Valencie na transfer listi

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Lafita je izgleda tek drugi izbor kada je u pitanju zamjena Joaquina,prvi po zelji trenera Emerya je Griezmann.A ako moguce zamjene jos se pominju:Kiko Femenia (Hercules 20god),Javier Camuñas (Osasuna 30god) i Mehdi Carcela (Standard L. 21god).
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
a evo Kiko izjavio da je blizu barcelone...Adi_Zepce je napisao/la:Lafita je izgleda tek drugi izbor kada je u pitanju zamjena Joaquina,prvi po zelji trenera Emerya je Griezmann.A ako moguce zamjene jos se pominju:Kiko Femenia (Hercules 20god),Javier Camuñas (Osasuna 30god) i Mehdi Carcela (Standard L. 21god).
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
-
- Kontakt:
Koji je ovo igrač u pitanju???

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Kily Gonzalez,bivši nogometas Valencije i reprezentacije ArgentineChelsea_CBH je napisao/la:Koji je ovo igrač u pitanju???

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
Bravo Adi care!Adi_Zepce je napisao/la:Kily Gonzalez,bivši nogometas Valencije i reprezentacije ArgentineChelsea_CBH je napisao/la:Koji je ovo igrač u pitanju???
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Dresovi za sezonu 2011/12

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Joma me sve vise odusevljavaAdi_Zepce je napisao/la:
Dresovi za sezonu 2011/12

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Sve nas je Joma iznenadila,vecina nas je ocekivala da ce dresovi biti ruznijuznjak> je napisao/la:Joma me sve vise odusevljavaAdi_Zepce je napisao/la:
Dresovi za sezonu 2011/12preljepi dresovi pogotovo ovaj crni. Nego sta je sa onim dresovima ala Lecce?

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Lijep prvi i treći.. drugi i nije nešto.
...što je više lome to je volim jače...
Je l' ovo 'Chori' Dominguez napušta Valenciju i vraća se nazad u River? Šteta, činio mi se kao odličan plejmejker, no odlazak u Španiju se ispostavio kao loš izbor. Stigao je do 30-ete, tako da je prodaja najlogičniji izbor.
Sa druge strane, vrlo sam sretan što će Piatti najvjerovatnije nastaviti karijeru u klubu poput Valencije, dok mi jedino nije jasno umjesto koga bi on mogao 'uletiti' u prvih 11? On je, koliko znam, lijevo krilo, te po mogućnosti može igrati polušpica, no na lijevom krilu se zapravo i dokazao. Dolaskom Pabla, odlazak Mate mi se onda čini potpuno realnim.
@Adi, ima li još kakvih vijesti? Čuo sam da se Inter zainteresovao za Banegu...
Sa druge strane, vrlo sam sretan što će Piatti najvjerovatnije nastaviti karijeru u klubu poput Valencije, dok mi jedino nije jasno umjesto koga bi on mogao 'uletiti' u prvih 11? On je, koliko znam, lijevo krilo, te po mogućnosti može igrati polušpica, no na lijevom krilu se zapravo i dokazao. Dolaskom Pabla, odlazak Mate mi se onda čini potpuno realnim.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Chori zeli u River,međutim Valencia za njega trazi oko 3-5 miliona eura sto River nije spreman platit,te ce Chori traziti dogovor sa ValenciomBertrand je napisao/la:Je l' ovo 'Chori' Dominguez napušta Valenciju i vraća se nazad u River? Šteta, činio mi se kao odličan plejmejker, no odlazak u Španiju se ispostavio kao loš izbor. Stigao je do 30-ete, tako da je prodaja najlogičniji izbor.

Ne bi rekao da dolazak Pabla Piattia u Valenciu znaci da ode Mata,jer se Pablo savrseno dobro sluzi sa obje noge,tako da mislim da ce on stici kao zamjena za Joaquina.
Sto se ostalih vijesti tice,ono standardno

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net

Predstavljen Parejo odlican igrac ,mene ovako likom podsjeca na Stallonea ,naravno kada je ovaj mladji bio

Piattia od dresa Valencije izgleda dijele samo sati 

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Nije valjda jbt Mata,Soldado i Parejojuznjak> je napisao/la:
Predstavljen Parejo odlican igrac ,mene ovako likom podsjeca na Stallonea ,naravno kada je ovaj mladji bio![]()

Odlično pojačanje za Valenciu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sluzbeno:Pablo Piatti (22) potpisao sa Valenciom ugovor na pet sezona,na racun Almerije Valencia ce uplatiti 7.500.000 eura

Dobrodosao Piatti

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ti sumpor dragi :
Banega-Parejo
Pablo-Mata-Piati

Banega-Parejo
Pablo-Mata-Piati

Samo da ostane Banega,biti cemo cini mi se jako kvalitetniL_blancos je napisao/la:Ti sumpor dragi :
Banega-Parejo
Pablo-Mata-Piati
![]()

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Bravo, bravo!
Kako na papiru izgleda moćno ovaj trio iza napadača. Odličan posao Valencie, bez sumnje.
Cijena i nije velika, uzimajući u obzir vrlo vjerovatno činjenicu da će ga za nekoliko godina prodati po najmanje trostruko većoj cijeni. Al' otom, potom.
Kako na papiru izgleda moćno ovaj trio iza napadača. Odličan posao Valencie, bez sumnje.
Cijena i nije velika, uzimajući u obzir vrlo vjerovatno činjenicu da će ga za nekoliko godina prodati po najmanje trostruko većoj cijeni. Al' otom, potom.

Greatness dies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.