pa nije smjesno jaranefera je napisao/la:hahahah alfa najjaci hahaha
sexualno uznemirava ostale hahaha

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pa nije smjesno jaranefera je napisao/la:hahahah alfa najjaci hahaha
Kako nije. Ja oplakahAdmir_Sa je napisao/la:pa nije smjesno jaranefera je napisao/la:hahahah alfa najjaci hahaha
pa nisam se tebi ni smijao nego na jedan drugi post al ok...Admir_Sa je napisao/la:pa nije smjesno jaranefera je napisao/la:hahahah alfa najjaci hahaha
Nisi ga valjda osjetio preko pp-aAdmir_Sa je napisao/la:dabogda se vama alfa na kosti (tijelo) naklatio![]()
srecom nisam, al vidim drugi forumashi gore prosliBilal je napisao/la:Nisi ga valjda osjetio preko pp-aAdmir_Sa je napisao/la:dabogda se vama alfa na kosti (tijelo) naklatio![]()
ma nece oni na mene ja sam gospodinAdmir_Sa je napisao/la:dabogda se vama alfa na kosti (tijelo) naklatio![]()
strashnovolimliverpool je napisao/la:Ne samo seksualno,i psihički me uznemiravao.Nekoliko puta mi je rekao "nek ti je djed poginuo u ratu" te "zasluzio si to".Kada je to napisao,ruknuo sam plakati i morao sam ići neuropsihijatru jer mi nisu mogli zaustaviti plač.
Čekajte bolan sad.. Sve sam mislio da se zezate, sad mi nije jasno. A i ovaj roll smajli je kod @Admira i kad se šali i kad je ozbiljan, zbunjen sam..Admir_Sa je napisao/la:strashnovolimliverpool je napisao/la:Ne samo seksualno,i psihički me uznemiravao.Nekoliko puta mi je rekao "nek ti je djed poginuo u ratu" te "zasluzio si to".Kada je to napisao,ruknuo sam plakati i morao sam ići neuropsihijatru jer mi nisu mogli zaustaviti plač.
ako se stvarno uvrijedio onda i jest za 'ludare'fera je napisao/la:ma ovaj post sto je napisao volimliverpool ne moze nikako biti ozbiljanzasto bi neko plakao i zavrsio kod neuropsihijatra jer mu je neko koga ne poznaje i nece ga nikad vidjeti napisao neke uvrede preko neta...
Ma kontam to, mene brinu @Admirovi postovi, s njim ne znaš kad je zayebancija a kad zbilja..fera je napisao/la:ma ovaj post sto je napisao volimliverpool ne moze nikako biti ozbiljanzasto bi neko plakao i zavrsio kod neuropsihijatra jer mu je neko koga ne poznaje i nece ga nikad vidjeti napisao neke uvrede preko neta...
ma ja to gledam na ovaj nacin... stalno zajebancijaspielführer_21 je napisao/la:Ma kontam to, mene brinu @Admirovi postovi, s njim ne znaš kad je zayebancija a kad zbilja..fera je napisao/la:ma ovaj post sto je napisao volimliverpool ne moze nikako biti ozbiljanzasto bi neko plakao i zavrsio kod neuropsihijatra jer mu je neko koga ne poznaje i nece ga nikad vidjeti napisao neke uvrede preko neta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 57 gostiju.