Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
skyisthelimit

Re: Forum

Post Postao/la skyisthelimit » 04 jul 2011, 23:55

% овај drininvuk ? на ' ' :| :?
15.10 - 15.06 ...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 04 jul 2011, 23:56

drinin vuk je napisao/la:
" то " $ &, готово ' ".. Ја ' " & & јер ' знао $ % се ", а ' ' $ ? то " $ њега. " " $ " његове ? $ се то ", & % $ је $ $ $ ' $ аутора " " $ " његова $. & не % $ % " " $ ?..
" " $,% " " с " ја $ $ $,не $ се не % " ангажоват,- се не % " ",% ".$ & ' & се $ " не ' " ? " ? & " $ ".

? не $ " " &," " ? "," $ постове на '. $ $ " & препознао сав " & у ' ? знао ",? & %,$ ' " % је ".

$ - " $ тајну," " ? & " на " & $ " % % " $ њега," % % о ? " $ $,$ ово ' ? " $ % " у ' ?,- у $ $,? & $ " % $ не " " "? :lol:
' " " " " ? то ¥ $ ? ? $ $? ' се ", $ " $ " $ %, % ја $ не ", па не ' "..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 04 jul 2011, 23:56

Monolog je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:? не $ " " &," " ? "," $ постове на '
drinin vuk je napisao/la:" се & " " то ? " "
:lol: :lol:

Znaš li zbog čega ovaj smiley?
' " ",? $ " вјероватно " ' % " $ заправо ? " & " ? & по ",- са & ' $ & по оцу. :lol:

? $ ? $ $ - & $ % " сву " " ' % & је " пост,а " " су $ су ? на $ " $ " " схватања.$ уз ? - " % $ % " " & % " " ?,& % $ $ " " % & $ ' " ? " $ $.
& $ - & " - & - &
ФСРС

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 jul 2011, 23:58

Засто ова " ($_& :mrgreen: ) $ " & "?
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 04 jul 2011, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 04 jul 2011, 23:59

' " " " " ? то ¥ $ ? ? $ $? ' се ", $ " $ " $ %, % ја $ не ", па не ' "..
¥ ' $ ? ? " је $ у Прагу ,а $ $ " у ",$ на " " " ' се " ',уз све то " " " % су " & " пуне суза.....$ $ $ ? $ " ? за " професора ? $. ¥?
& $ - & " - & - &
ФСРС

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jul 2011, 00:02

Dobar pokušaj, al' otkrio si samo da si lažljivac. Koliko vidim, obris'o sam i ostale postove, no tvoje objektivne oči to ne vide, gospodine fotografsko pamćenje.

Nego, kakav je to rIječnik, a? :lol:

Kad si ti sebi dao za pravo suditi drugima (kako o stepenu srpskog identiteta ili kako već, tako i o (ne)načitanosti), mogu vala i ja suditi tebi, zar ne?

De mi reci gdje studiraš žurnalistiku, imam slobodnog vremena preko vikenda pa sam im'o namjeru diplomirati. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 jul 2011, 00:06

drinin vuk je napisao/la:
' " ",? $ " вјероватно " ' % " $ заправо ? " & " ? & по ",- са & ' $ & по оцу. :lol:

? $ ? $ $ - & $ % " сву " " ' % & је " пост,а " " су $ су ? на $ " $ " " схватања.$ уз ? - " % $ % " " & % " " ?,& % $ $ " " % & $ ' " ? " $ $.
Dobro je načitani, položio si.. Vjerujem ti i za Radosavljevića.. ;)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 05 jul 2011, 00:09

Monolog je napisao/la:Dobar pokušaj, al' otkrio si samo da si lažljivac. Koliko vidim, obris'o sam i ostale postove, no tvoje objektivne oči to ne vide, gospodine fotografsko pamćenje.

Nego, kakav je to rIječnik, a? :lol:

Kad si ti sebi dao za pravo suditi drugima (kako o stepenu srpskog identiteta ili kako već, tako i o (ne)načitanosti), mogu vala i ja suditi tebi, zar ne?

De mi reci gdje studiraš žurnalistiku, imam slobodnog vremena preko vikenda pa sam im'o namjeru diplomirati. :mrgreen:

' $ & & не % ' " ? ".$ " " ? " $ / на основу " & " $ ' је ? % "." се то $ у $ говору,$ $ " своје а " ? $ сопствене $ " сопственог " потежу за & $ " ? ",јер у " правог ' " $ па " & " ' " " ? ". " " се ? ? не " ? на $,' је ? % $ $ $ " ? " за $ " " на " "," је $ $ "," - ' - $ " ? % за $ " ? % " $ " $ ? $ у ? ' $.

Зар не $ ?,? & - $ & ? - се овај пост ",? ово " ",? је " " $ ? знања? ? је " 500 " се " у прву $ ? ' % је ? у Сарајеву,а не у ??
& $ - & " - & - &
ФСРС

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jul 2011, 00:15

Joj što tuši. Čita li ovo iko?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jul 2011, 00:16

Hvala ti (ostadoh budan te tako čestitah drugarici rođendan). Pomislih da si za nijansu inteligentniji (eto, prevarih se i ja) te da si u stanju shvatiti zašto ono napisah. Za rad u paintu nemam vremena, a vala ni znanja (ako ćemo biti iskreni). Uglavnom, ti biH :mrgreen: to treb'o brzo završiti i onda nas nastaviti kljukati realnim rIječnikom :lol: (je l' sad makar malo zasvijetlila lampica?). Sada te moram napustiti, krevet me doziva.

Lijepe snove želim. Ko zna, možda ćeš u njima ugledati svog idola Dražu Mihajlovića i njemu slične likove. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 jul 2011, 00:16

drinin vuk je napisao/la: ' $ & & не % ' " ? ".$ " " ? " $ / на основу " & " $ ' је ? % "." се то $ у $ говору,$ $ " своје а " ? $ сопствене $ " сопственог " потежу за & $ " ? ",јер у " правог ' " $ па " & " ' " " ? ". " " се ? ? не " ? на $,' је ? % $ $ $ " ? " за $ " " на " "," је $ $ "," - ' - $ " ? % за $ " ? % " $ " $ ? $ у ? ' $.

Зар не $ ?,? & - $ & ? - се овај пост ",? ово " ",? је " " $ ? знања? ? је " 500 " се " у прву $ ? ' % је ? у Сарајеву,а не у ??
? $ ¥:
[youtube][/youtube]

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 05 jul 2011, 00:19

$ је овај ' $ ? / &,$ ?,' " $,$,$ је " не " ?,јер " све у $......у.....' не " $.......? " сањај свог $ $-а. :lol:
& $ - & " - & - &
ФСРС

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 jul 2011, 00:32

drinin vuk je napisao/la:$ је овај ' $ ? / &,$ ?,' " $,$,$ је " не " ?,јер " све у $......у.....' не " $.......? " сањај свог $ $-а. :lol:
Trulo ti je da ides idiotskom taktikom argumentum ad hominem na onog coveka, koji se trudi da bude uvek maximalno korektan.
Da sam ja kojim slucajem moderator, leteli bi vi bratijo sa ovog foruma ekspresno.
Otidi nekad na najcenjenije srbijanske forume (b92 i parapsihopatologija), pa ces videti kakavi su standardi postavljeni i koliko kvalitetnih rasprava ima. Ali ti izgleda da nisi otisao dalje od srpskinacionalisti.com, pa se koristis merilima rasudjivanja iz 19og veka.
Jeftino promuvan Hegel (koga si citao kao sto sam ja citao "samoupravljace", npr. Kardelja), navodni intelektualizam (u biti: seljoberizam) i pateticni nacionalizam dovoljno govore o tvom pedigreu. Nazalost, niko ti nije objasnio da nam Evropa nije protivnik i da nacionalizam nikome dobrog nije doneo.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 jul 2011, 00:39

MaGiCa je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:$ је овај ' $ ? / &,$ ?,' " $,$,$ је " не " ?,јер " све у $......у.....' не " $.......? " сањај свог $ $-а. :lol:
Trulo ti je da ides idiotskom taktikom argumentum ad hominem na onog coveka, koji se trudi da bude uvek maximalno korektan.
Da sam ja kojim slucajem moderator, leteli bi vi bratijo sa ovog foruma ekspresno.
Otidi nekad na najcenjenije srbijanske forume (b92 i parapsihopatologija), pa ces videti kakavi su standardi postavljeni i koliko kvalitetnih rasprava ima. Ali ti izgleda da nisi otisao dalje od srpskinacionalisti.com, pa se koristis merilima rasudjivanja iz 19og veka.
Jeftino promuvan Hegel (koga si citao kao sto sam ja citao "samoupravljace", npr. Kardelja), navodni intelektualizam (u biti: seljoberizam) i pateticni nacionalizam dovoljno govore o tvom pedigreu. Nazalost, niko ti nije objasnio da nam Evropa nije protivnik i da nacionalizam nikome dobrog nije doneo.
Mojne ga ti... Vidiš kako nas tip zabavlja sve. Meni je dr. Arsla Bog!! 8-)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 jul 2011, 20:14

Pitanje administraciji.

Da li je moguće da se uvede opcija u "tvoji postovi", recimo 'označi sve teme kao pročitane' ili nešto u tom smislu ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 05 jul 2011, 20:17

Eh, i mene ovo interesuje.

Da li bi se moglo napraviti da se neke teme u 'Tvoji Postovi' jednostavno obrišu, te da se ostavi ono što tebi odgovara?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 jul 2011, 20:19

Bertrand je napisao/la:Eh, i mene ovo interesuje.

Da li bi se moglo napraviti da se neke teme u 'Tvoji Postovi' jednostavno obrišu, te da se ostavi ono što tebi odgovara?

Također jedna od izvrsnih ideja koju sam već ranije predlagao, vidit ćemo šta nadležni kažu :- ).
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 jul 2011, 20:23

ne može kroz "Tvoji postovi", ali možeš bookmarkovati temu koja te zanima, pa onda takve teme pratiti kroz Profil/Postavke>Meni>Bookmarci.

temu bookmarkuješ na dnu stranice unutar bilo koje teme.

Rezultat je isti.

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 05 jul 2011, 23:34

Ljudi ako vam se citaju vasi postovi odete u members nadjete sebe kliknete na vas broj postova i fino citate :geek: :D
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 06 jul 2011, 23:11

ŠB.TRN je napisao/la:Ma fruteku ostale scene iz Zapadnog Mostara u glavi,nije on inace takav!!! :D :D :lol:

Ocekujem ban ! Ovo se ne moze trpjeti ! Svi znamo sta je Fukarama bilo u Zapadnom Mostaru. Pozdrav ;)
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..

Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.