' " " " " ? то ¥ $ ? ? $ $? ' се ", $ " $ " $ %, % ја $ не ", па не ' "..drinin vuk je napisao/la:" " $,% " " с " ја $ $ $,не $ се не % " ангажоват,- се не % " ",% ".$ & ' & се $ " не ' " ? " ? & " $ "." то " $ &, готово ' ".. Ја ' " & & јер ' знао $ % се ", а ' ' $ ? то " $ њега. " " $ " његове ? $ се то ", & % $ је $ $ $ ' $ аутора " " $ " његова $. & не % $ % " " $ ?..
? не $ " " &," " ? "," $ постове на '. $ $ " & препознао сав " & у ' ? знао ",? & %,$ ' " % је ".
$ - " $ тајну," " ? & " на " & $ " % % " $ њега," % % о ? " $ $,$ ово ' ? " $ % " у ' ?,- у $ $,? & $ " % $ не " " "?
' " ",? $ " вјероватно " ' % " $ заправо ? " & " ? & по ",- са & ' $ & по оцу.Monolog je napisao/la:drinin vuk je napisao/la:? не $ " " &," " ? "," $ постове на 'drinin vuk je napisao/la:" се & " " то ? " "![]()
![]()
Znaš li zbog čega ovaj smiley?
¥ ' $ ? ? " је $ у Прагу ,а $ $ " у ",$ на " " " ' се " ',уз све то " " " % су " & " пуне суза.....$ $ $ ? $ " ? за " професора ? $. ¥?' " " " " ? то ¥ $ ? ? $ $? ' се ", $ " $ " $ %, % ја $ не ", па не ' "..
Dobro je načitani, položio si.. Vjerujem ti i za Radosavljevića..drinin vuk je napisao/la:
' " ",? $ " вјероватно " ' % " $ заправо ? " & " ? & по ",- са & ' $ & по оцу.![]()
? $ ? $ $ - & $ % " сву " " ' % & је " пост,а " " су $ су ? на $ " $ " " схватања.$ уз ? - " % $ % " " & % " " ?,& % $ $ " " % & $ ' " ? " $ $.
Monolog je napisao/la:Dobar pokušaj, al' otkrio si samo da si lažljivac. Koliko vidim, obris'o sam i ostale postove, no tvoje objektivne oči to ne vide, gospodine fotografsko pamćenje.
Nego, kakav je to rIječnik, a?![]()
Kad si ti sebi dao za pravo suditi drugima (kako o stepenu srpskog identiteta ili kako već, tako i o (ne)načitanosti), mogu vala i ja suditi tebi, zar ne?
De mi reci gdje studiraš žurnalistiku, imam slobodnog vremena preko vikenda pa sam im'o namjeru diplomirati.
? $ ¥:drinin vuk je napisao/la: ' $ & & не % ' " ? ".$ " " ? " $ / на основу " & " $ ' је ? % "." се то $ у $ говору,$ $ " своје а " ? $ сопствене $ " сопственог " потежу за & $ " ? ",јер у " правог ' " $ па " & " ' " " ? ". " " се ? ? не " ? на $,' је ? % $ $ $ " ? " за $ " " на " "," је $ $ "," - ' - $ " ? % за $ " ? % " $ " $ ? $ у ? ' $.
Зар не $ ?,? & - $ & ? - се овај пост ",? ово " ",? је " " $ ? знања? ? је " 500 " се " у прву $ ? ' % је ? у Сарајеву,а не у ??
Trulo ti je da ides idiotskom taktikom argumentum ad hominem na onog coveka, koji se trudi da bude uvek maximalno korektan.drinin vuk je napisao/la:$ је овај ' $ ? / &,$ ?,' " $,$,$ је " не " ?,јер " све у $......у.....' не " $.......? " сањај свог $ $-а.
Mojne ga ti... Vidiš kako nas tip zabavlja sve. Meni je dr. Arsla Bog!!MaGiCa je napisao/la:Trulo ti je da ides idiotskom taktikom argumentum ad hominem na onog coveka, koji se trudi da bude uvek maximalno korektan.drinin vuk je napisao/la:$ је овај ' $ ? / &,$ ?,' " $,$,$ је " не " ?,јер " све у $......у.....' не " $.......? " сањај свог $ $-а.
Da sam ja kojim slucajem moderator, leteli bi vi bratijo sa ovog foruma ekspresno.
Otidi nekad na najcenjenije srbijanske forume (b92 i parapsihopatologija), pa ces videti kakavi su standardi postavljeni i koliko kvalitetnih rasprava ima. Ali ti izgleda da nisi otisao dalje od srpskinacionalisti.com, pa se koristis merilima rasudjivanja iz 19og veka.
Jeftino promuvan Hegel (koga si citao kao sto sam ja citao "samoupravljace", npr. Kardelja), navodni intelektualizam (u biti: seljoberizam) i pateticni nacionalizam dovoljno govore o tvom pedigreu. Nazalost, niko ti nije objasnio da nam Evropa nije protivnik i da nacionalizam nikome dobrog nije doneo.
Bertrand je napisao/la:Eh, i mene ovo interesuje.
Da li bi se moglo napraviti da se neke teme u 'Tvoji Postovi' jednostavno obrišu, te da se ostavi ono što tebi odgovara?
ŠB.TRN je napisao/la:Ma fruteku ostale scene iz Zapadnog Mostara u glavi,nije on inace takav!!!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.