BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Jel ovaj Ramljak onaj Ramljak sto je nekad davno igrao u Sirokom?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ramljak je iz Mostara igrao za posušje 2g i za široki 4g

Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 02 sep 2022, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
nije on doveden kao naturalizovan, njemu je stara Grkinja, vodi se kao full Grk. Igrao je za Grčku U 18 reprezentaciju
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zamalo da mu ona trojka udjebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 sep 2022, 17:56Ramljak je iz Mostara igrao za posušje 2g i za široki 4g![]()

Tacno se vidi da je toliko dugo proveo u bh ligi.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Imaju 2 Ramljaka, Ivan i Marko
Nekad su za nas istovremeno igrali Vasiljevic i Domercant..sta god ko mislio Harun je bio gigant za ove nesposobnjakovice u savezu
Za ove upucenije, sta se mora promijeniti ili sta se moze uraditi da za nas zaigraju Alibegovic i Garza?? Vjerovatno je napisano milion put do sada ali ako moze jos jednom
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Samo jedan moze igrati ,nema promjene..Svako ko dobije prije 16 BIH putovnicu moze igrati !
Garza zvijer......kako bi nam valjao....uh
Problem je sto su njih dvojica dobili sportsko drzavljanstvo, sto znaci da mogu igrati samo kao naturalizovani, a s obzirom da je pravilo jedan naturalizovani, dogovor je bio da nam je ovaj trenutni potrebniji jer smo tanki totalno na toj poziciji.
Radi se na tome da Alibegovic i Garza (koji su rodjaci btw.) dobiju prava drzavljanstva da nastupaju regularno a ne kao naturalizovani.
[quote=Chevalier post_id=8967068 time=1662146716 user_id=48312]
[quote=esprit24 post_id=8967021 time=1662144205 user_id=31294]
Za ove upucenije, sta se mora promijeniti ili sta se moze uraditi da za nas zaigraju Alibegovic i Garza?? Vjerovatno je napisano milion put do sada ali ako moze jos jednom
[/quote]
Problem je sto su njih dvojica dobili sportsko drzavljanstvo, sto znaci da mogu igrati samo kao naturalizovani, a s obzirom da je pravilo jedan naturalizovani, dogovor je bio da nam je ovaj trenutni potrebniji jer smo tanki totalno na toj poziciji.
Radi se na tome da Alibegovic i Garza (koji su rodjaci btw.) dobiju prava drzavljanstva da nastupaju regularno a ne kao naturalizovani.
[/quote]
Pa sta se mora uraditi da dobiju prava drzavljanstva??
[quote=esprit24 post_id=8967021 time=1662144205 user_id=31294]
[/quote]
[/quote]
Pa sta se mora uraditi da dobiju prava drzavljanstva??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Jest nam Matkovic zasro sa ovim prelaskom bili bi 30% jaci na 4 nekako ne mogu da vjerujem da Sulejmanovic Gegic i Kamenjas ovako mali doprinos imaju cak Gegic je totalno podbacio kakve je partije pruzao u klubu najvise me Lazic iznenadio od Atica svakako ne ocekujem nista
Kako sam cuo, sutra se ocekuje oko 3-4 hiljade nasih navijaca, bice dosta vise navijaca u organizovanoj navijackoj grupi BHF u odnosu na prvi mec, sto ce biti odlicno, a i vikend je nekako je ocekivano da bude vise nasih ljudi.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Sta mi samo ne ide u glavu, imamo Garzu i Alibegovica ali nikad oba nece moci nastupati, uvijek jedan OUT! I **** onda taj sportski pasos.
Nece ni jedan igrati, jer mi pleja nemamo ni na vidiku ,znaci uvijek ce nam potrebniji biti americki pley nego njih dvojicaNKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑02 sep 2022, 22:27Sta mi samo ne ide u glavu, imamo Garzu i Alibegovica ali nikad oba nece moci nastupati, uvijek jedan OUT! I **** onda taj sportski pasos.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Kameni je sasvim solidan posao odradio u minutama koje je dobio,ja sam mu nekako najveci kriticar ali je pokazao da je izuzetno mobilan centar i moze preuzeti nize igrace sto je nama i najbitnije da imamo cvrstu defanzivu.U napadu njegovo je ako nesto pokupi ispod obruca da pospremi i to je to,imao je par lijepih asistencija na malom prostoru za Halilovica,ne treba od njega ne znam sta ocekivati,bitno je da nije minus kad udje u igru.zgembo89 je napisao/la: ↑02 sep 2022, 21:35Jest nam Matkovic zasro sa ovim prelaskom bili bi 30% jaci na 4 nekako ne mogu da vjerujem da Sulejmanovic Gegic i Kamenjas ovako mali doprinos imaju cak Gegic je totalno podbacio kakve je partije pruzao u klubu najvise me Lazic iznenadio od Atica svakako ne ocekujem nista
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.