FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Sinan Kurt je svojevremeno bio talenat kao Brandt. I Julian je trebao kod nas, ali za razliku od Sinana, odlučio se preći u Leverkusen, gdje je dobijao minutažu i razvijao se kao igrač. Razlika između Sinana i Juliana je u disciplinu. Julian se fokusirao isključivo na teren. Sinan podsjeća jako na Avdijaja, jedan od najvećih talenata iz generacije igrača rođenih 1996. godine i na kraju ostane bez kluba zbog neprofesionalnog ponašanja. Donis je prošao kroz Schalke-ovu poznatu omladinsku školu, nemilice trpao za U17, 44 gola i 13 asistencija u 25 meča, te 10 golova u 13 nastupao za U17 Njemačke, a šta je na kraju uradio od svog talenta i potencijala? Ništa! Skrenuh malo sa teme, ali opet Sinan 3 milona eura i prodali smo ga Herthi za 500k, dobro je, Breno je veći fail.
Englez u Bayern, jako teško.
Hasan prespao ovaj transfer rok.
Englez u Bayern, jako teško.
Hasan prespao ovaj transfer rok.
@FabrizioRomano
4 h
Bayern Münich are trying again for Callum Hudson-Odoi, yes. But there’s no agreement with Chelsea at the moment and Lampard wants to keep him.
CHO has *not* asked to leave the club. He’d be happy to stay, he loves Chelsea and he’ll respect #CFC decisions about his future.
4 h
Bayern Münich are trying again for Callum Hudson-Odoi, yes. But there’s no agreement with Chelsea at the moment and Lampard wants to keep him.
CHO has *not* asked to leave the club. He’d be happy to stay, he loves Chelsea and he’ll respect #CFC decisions about his future.
Zavlacit cemo se do ponedjeljka i onda ce reci ljudi ne moze.
Ima li beka? Sredina? Jos su dva dana ostala.
Ima li beka? Sredina? Jos su dva dana ostala.
-
- Kontakt:
Ma nema nikoga. Ja sam se pomirio s tim da nece niko doci.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ne dodje li Hasana otjerati u pizdumterimu pa nek tamo dovodi igrace. A jos veci minus je za upravu. Ko sto neko rece na nekom bajern forumu, Bajern da nije osvojio LP proglasili bi bankrot.
-
- Kontakt:
I njega i Rummeniggea treba otjerati u pizdu materinu. Prvi skrtari ko cigo najveci sa buvljaka, a ovaj drugi nesposoban za ovaj posao. Osvojis sve sto se moze osvojiti, zaradis tolike pare i oni se izvlace na koronu. Kao da pare dobijas jedino od ulaznica i prodavanja opreme. A gdje su sponzorski ugovori, pare od LP-a, Bundeslige, Kupa, Audija, Adidasa, Qatar Airwaysa. Ma gonite se u pm vise.
- Centre forward
- Kontakt:
A i Hasan naletio na Lamparda koji je u konfuznom stanju i ne zna je li poš'o il' dos'o.
Nedopustivo, apsolutno nedopustivo je da se tolika frka diže oko lika koji je planiran za klupu.
Kreativca ni na vidiku. Nek svi idu u mp3.
Nedopustivo, apsolutno nedopustivo je da se tolika frka diže oko lika koji je planiran za klupu.
Kreativca ni na vidiku. Nek svi idu u mp3.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Imaju oni pare, nego ne zele da posluju sa minusom..Bundesliga je napisao/la: ↑03 okt 2020, 10:28I njega i Rummeniggea treba otjerati u pizdu materinu. Prvi skrtari ko cigo najveci sa buvljaka, a ovaj drugi nesposoban za ovaj posao. Osvojis sve sto se moze osvojiti, zaradis tolike pare i oni se izvlace na koronu. Kao da pare dobijas jedino od ulaznica i prodavanja opreme. A gdje su sponzorski ugovori, pare od LP-a, Bundeslige, Kupa, Audija, Adidasa, Qatar Airwaysa. Ma gonite se u pm vise.
Ako ne mozemo naci igrace zasto zaboga nismo zadrzali one koji su otisli, makar ovu godinu, Perisu, Thiaga i Odriozolu? Sa njima bi opet bili full. Da li bi 20, 30 mil za njihove plate al eto sta da se radi. Ako zelis biti Bajern moras platiti.
Definitivno loše odrađen posao da ekipu ne osvježe sa 2-3 nova igrača nakon triple i odlaska Thiaga vjerovatno i Martineza.Očekuju da Flick sa omladincima krene u odbrane titula. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Posluju svi s minusom, takvo je vrijeme. A ako neko nece poslovati u minusu onda je to Bayern s obzirom koliko trofeja su osvojili i koliko su novca zaradili. I drugima je korona pa dovode igrace, mnogo siromasniji bundesligasi su se pojacali. Fetis im reci nismo poslovali u minusu, a ovamo imas 14 seniora

Perisu nisu zadrzali zbog svog skrtarenja, Thiaga realno nisu ni mogli zadrzati jer je htio da ide. Odriozola nije nikakvo pojacanje.
I mi se previše nadamo. Likovi su i prije korone bili škrti. Uvijek se spominjalo da se te pare čuvaju za crne dane i sad kad su ti crni dani, oni se čuvaju za još crnje i tako onda u nedogled.
-
- Kontakt:
Jel ovaj Roca stvarno potpisuje ili je to jos jedna patka?
Hajmo Haso!!!
Izgleda da jeste stvarno. Još je poprilično jeftino.Bundesliga je napisao/la: ↑03 okt 2020, 12:29Jel ovaj Roca stvarno potpisuje ili je to jos jedna patka?

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Evo i Pletti Rocu potvrđuje...
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Idemo dalje! Još dvoje.
-
- Kontakt:
Napokon, i to Roca, odlično!
Ajmo jos beka i krilo!
Ajmo jos beka i krilo!
-
- Kontakt:
Eh hvala Bogu.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑03 okt 2020, 12:34Izgleda da jeste stvarno. Još je poprilično jeftino.Bundesliga je napisao/la: ↑03 okt 2020, 12:29Jel ovaj Roca stvarno potpisuje ili je to jos jedna patka?![]()
Ako ne padne na medicinskom pregledu, naš je...
Na putu je da obavi medicinski pregled.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.