Harden 2-16 za 3 poena. Strasno
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
E jesi zakuko.SaltCityAttack je napisao/la: ↑02 nov 2019, 03:22Kakvi idioti mrtvi oca mi mog ja izdvojim vrijeme dodjem na utkamicu da bi ovaj Carter umjesto da ide da zakuca sam on daje loptu Nazad i upropastimo poene koje bi možda značile utkamicu otišli bi na +5 hahaha .. trener kreten Markkanen na klupi uz Zavrsnici utakmice evo svaka do sa dutakmica kada se lomi kada ne možemo pogodit ništa in njega stavi na klupu hahaha
Ma zakukao jer sam znao da će prosuti ovo i onda kada je Carter imao slobodno da zakuca on vraća loptu Nazad i gubimo loptu gdje nam oni postižu ja mislim poene .. mislio sam da će se ponoviti Knicksi.. Rose je igrao extra dobro ne forsira igra solidno jbg imao je ja mislim i 8 ast pored 23p 25 koliko već je dao .. skoro 70% iz igre i zaista za igrača s klupe je ovo extra sto radi .. zviždali smo mu ona dva slobodna na kraju jer je vrag odnjeo salu hahahaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 nov 2019, 03:34E jesi zakuko.SaltCityAttack je napisao/la: ↑02 nov 2019, 03:22Kakvi idioti mrtvi oca mi mog ja izdvojim vrijeme dodjem na utkamicu da bi ovaj Carter umjesto da ide da zakuca sam on daje loptu Nazad i upropastimo poene koje bi možda značile utkamicu otišli bi na +5 hahaha .. trener kreten Markkanen na klupi uz Zavrsnici utakmice evo svaka do sa dutakmica kada se lomi kada ne možemo pogodit ništa in njega stavi na klupu hahaha![]()
Em dobiste,em Rose odigra dobro.Moze li bolje?![]()
Ništa mi njemu nismo mogli i nas trener umjesto da uvede našeg rookia lik je inače odličan odbranbenog i igrač i skakač on njega ne uvodi nikako u ovakvim situacijama. Strašno **** te lim Markkanena na klupi teži poeni ti trebaju , skok ti treba Markkanen inače također dosta dobar skakač
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.