Armenija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Armenija-BiH
Da nema kakav live prijenos u sarajevu, mozda kao i prije u centru za mlade na skenderiji ?
i krv svoju za bosnu moju
i krv svoju za bosnu moju
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- el-fighter
- Kontakt:
Abd sutra ćemo se radovati u ovo vrijeme.
IGRAJ BOSNO NEDAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBE, ALE ALE ALE.............
IGRAJ BOSNO NEDAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBE, ALE ALE ALE.............
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
pa bolan ti ne znas napisat premiershipsorrow je napisao/la:ahahah, ma jok ba, nego me bode u oci ovo kako smo neobrazovanimrzim_ulizice je napisao/la:ti si garant fakultet zavrsio pa se hvalissorrow je napisao/la:fakat Supic nema sta traziti pred Begovica, ipak je to Premier ship. I jos plus momak je sve dokazo tim sto je odbio kanadsku repku i hoce da igra za nas.
p.s.
ljudi ima vas milion na forumu koji ne razlikuju č,ć,dž,đ, te mnoge druge gramaticke cakenekad se zapitam ima li iko ovdje sa vise od 8 razreda skole
![]()
, i nisam mislio nikoga uvrijediti jer je to na vecini foruma tako...no to nije tema današnje emisije, nego evo sad slusam na dnevniku da je ćiro konacno otklonio dilemu i da ce Supić braniti
. Eh evo mu prilike da pokaze kako je sve ovo sto mi pričamo šuplja prica, i kako je on kvalitetan golman koji zasluzuje dres sa brojem 1 u repki. Izgleda da ni Pjanić neće igrati, ustvari dilema je između Pjane i Muratovića. Baš me zanima koga ce izabrat
Volio bi i ja to najvise na Svijetu.-SanaFCŽ- je napisao/la:Volio bih Cartman zbog tebe da Ibro tri utrpa sutra..nek ti je Hrgović drag, šta imaš protiv čovjeka?Cartman je napisao/la:A cudno mi da niko na goal.com nije spomenuo Ibricica. Pa on je izgleda jedini uvjek u prvoj postavi. Kako mi taj covjek ide na zivce....
jel odigrao koju lošu osim protiv Irana? Ne igra ni on svoju standardnu poziciju, a nije ga ni Ćiro
doveo u reprezentaciju, jest da ga malo maziali je odigrao po meni korektno dosad.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Mali Maestro
- Kontakt:
Po svemu sudeći Vedad će sutra blistati, jer takav golgeter ne može više bez golava.
PS.Ako Bog da.
PS.Ako Bog da.
Please
[youtube][/youtube]
znam da je staro ko grcka al neka malo
znam da je staro ko grcka al neka malo

Jest se oteglo ovo vrijeme do utakmice.. samo da krenu s centra i sve ove nase prognoze itd padaju u vodu 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- TheScouser
- Kontakt:
Valjda Mreža Plus će prenositi, al' izgleda ovog puta bez Marjana...nime_tm87 je napisao/la:P.S-Skroz sam neupućen,,imal prenosa(Armenija-BIH)![]()

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
marjan ce prenosit na radiuTheScouser je napisao/la:Valjda Mreža Plus će prenositi, al' izgleda ovog puta bez Marjana...nime_tm87 je napisao/la:P.S-Skroz sam neupućen,,imal prenosa(Armenija-BIH)![]()
kojem radiju...mrzim_ulizice je napisao/la:marjan ce prenosit na radiuTheScouser je napisao/la:Valjda Mreža Plus će prenositi, al' izgleda ovog puta bez Marjana...nime_tm87 je napisao/la:P.S-Skroz sam neupućen,,imal prenosa(Armenija-BIH)![]()
RSG Radio 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Valjda Mreža Plus će prenositi, al' izgleda ovog puta bez Marjana...
[/quote]
marjan ce prenosit na radiu[/quote]
kojem radiju...[/quote]
Ma nece prenostit tako kao sto mislis buraz...Vjerovatno je to otvoreni program s Marjanom i on ce gledat na tv i ukratko komentarisat,rekoh ukratko ....

kojem radiju...[/quote]
Ma nece prenostit tako kao sto mislis buraz...Vjerovatno je to otvoreni program s Marjanom i on ce gledat na tv i ukratko komentarisat,rekoh ukratko ....
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
quote="nime_tm87"]P.S-Skroz sam neupućen,,imal prenosa(Armenija-BIH)
[/quote]
[/quote]
kojem radiju...[/quote]
Od 16:00 do 20:00 sati Marjan će razgovarati i analizirati meč naše reprezentacije u Armeniji sa trenerima, fudbalerima, novinarima i drugim javnim ličnostima. Napominjemo da Marijan neće raditi klasični prijenos utakmice između Armenije i BiH.
Pozdravljam sve navijače BiH i slušaoce RSG RADIJA, nadam se da ćemo se ove subote lepo družiti i zajedno slaviti pobedu naše reprezentacije, rekao je Marjan Mijajlović.
Specijalni program na RSG RADIJU sa Marjanom možete pratiti na slijedećim frekvencijama: 104,3 fm u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Travniku, Bugojnu, Goraždu, Doboju i Čapljini, 97,5 fm u Zenici, 88,4 fm u Bihaću, 87,7 fm u Trebinju i 92,6 fm u Neumu. Specijalni program će u isto vrijeme biti emitovan i na RSG 1 SARAJEVO koji pratite na frekvenciji 90,9 fm.

kojem radiju...[/quote]
Od 16:00 do 20:00 sati Marjan će razgovarati i analizirati meč naše reprezentacije u Armeniji sa trenerima, fudbalerima, novinarima i drugim javnim ličnostima. Napominjemo da Marijan neće raditi klasični prijenos utakmice između Armenije i BiH.
Pozdravljam sve navijače BiH i slušaoce RSG RADIJA, nadam se da ćemo se ove subote lepo družiti i zajedno slaviti pobedu naše reprezentacije, rekao je Marjan Mijajlović.
Specijalni program na RSG RADIJU sa Marjanom možete pratiti na slijedećim frekvencijama: 104,3 fm u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Travniku, Bugojnu, Goraždu, Doboju i Čapljini, 97,5 fm u Zenici, 88,4 fm u Bihaću, 87,7 fm u Trebinju i 92,6 fm u Neumu. Specijalni program će u isto vrijeme biti emitovan i na RSG 1 SARAJEVO koji pratite na frekvenciji 90,9 fm.
Kao sto sam i rekao ...
- miralem444
- Kontakt:
pa ljudi moji jel vama jasno sta je sutra...pa u narednih 7 dana ce se ispisat historija bh fudbala...
Zadnja izmjena: miralem444, dana/u 04 sep 2009, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Znamo brate,strah me je ...Kazes ispisivat,ti brate siguran u pobjede
...

- miralem444
- Kontakt:
ma apsolutno...kad u napadu imamo dijamante kao sto su dzeko i ibisevic nema zime...ahmic je napisao/la:Znamo brate,strah me je ...Kazes ispisivat,ti brate siguran u pobjede...
joooooj sutra kantanjeee rođaciiii !! 

- miralem444
- Kontakt:
joj vjerujte mi...neznam ni sta da mislim..ponekad kazem ma lako cemo mi to,...al vjrujte mi sad da se osjecam nekako napeto..sombrero je napisao/la:joooooj sutra kantanjeee rođaciiii !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.