Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

onoffon
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la onoffon » 08 dec 2010, 23:33

Marseille pokazuje i dokazuje da je najveci francuski klub. Svaka čast, čestitke. ;)
Big club, great history, Nottm Forest.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 08 dec 2010, 23:58

onoffon je napisao/la:Marseille pokazuje i dokazuje da je najveci francuski klub. Svaka čast, čestitke. ;)
još kad bi se uspjeli progurati do 1/8 finala bilo bi sjajno,a i to je moguće uz povoljan žrijeb ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 09 dec 2010, 00:05

1:0 cestitke :D , drago mi je sto ste nagomilali jos koju brigu Carlu A. ovim porazom i produbili nevolje za plavce sa Stamforda .!
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 09 dec 2010, 01:43

briljantna partija kad se sjetim kaki su samo spori bili i kako je sproo isla lopta prije nego sto je deschamp dosao za trenera, ovo je fantasticno i to bez prve postave igrali prvih 60 minuta odlicno prezadovoljan, mozemo svakog dobiti
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 09 dec 2010, 21:29

mislim da ce mo dobiti tottenhama u 1/8 finala
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 10 dec 2010, 11:35

marseille_unique je napisao/la:mislim da ce mo dobiti tottenhama u 1/8 finala
Uff to bi bilo odlicno, bile bi to 2 sjajne tekme i mislim da bismo imali velike sanse za prolaz dalje. Iskreno, svejedno mi je koga cemo dobiti, samo ne Real i Barcu, sa ostalima se mozemo nadigravati
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 dec 2010, 11:42

Svejedno je Marseille-u koga dobiju, niko nije lagan i mislim da mogu proći bez obzira na sve protivnike, nekako su mi kod kuće neosvojiva tvrđava.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 dec 2010, 17:26

Kada ih je Spartac mog'o dobiti, ne znam kako ih ne bi mogli dobiti Real, Barca, Manchester i ostali velikani. Marseille, dakako, ima svoje šanse, ali se one mjere u promilima ukoliko ih spopadne neko od ovog trojca.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 12 dec 2010, 08:31

joj sto nas sudija pokrade penal svira a nije bilo u 16 cccc
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 12 dec 2010, 11:26

[youtube][/youtube]

to je taj mediteranski smek

[youtube][/youtube]

mravinjak i to protiv grenoblea i nek sad kaze neko da nam nije stadion uvijek pun
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 12 dec 2010, 11:43

[youtube][/youtube]

fabrizio ravanelli

jedini zabar kojeg postujem ostale sto se tice fudbala ne podnosim organ nski
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 12 dec 2010, 14:17

marseille_unique je napisao/la:joj sto nas sudija pokrade penal svira a nije bilo u 16 cccc
Haj sto im je svirao nepostojeci penal nego je dao crveni M'Bia-i i plus nama cist penal nije svirao. Sta je falilo da Gignac spuca sudiju glavom, svaka mu cast, trebao je. Predobro smo igrali, bili bolji, Remy igrac utakmice ali jbg, idemo dalje. Na Velodromu cemo ih satrat

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 13 dec 2010, 20:24

sljedece kolo definitivno spsuatnje lavica na zemlju, kao sto guardiola rece ne zelim samo marseille u 1/8 finala, kako kaze radi njihove sjajne fizicke spreme
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 13 dec 2010, 21:08

marseille_unique je napisao/la:sljedece kolo definitivno spsuatnje lavica na zemlju, kao sto guardiola rece ne zelim samo marseille u 1/8 finala, kako kaze radi njihove sjajne fizicke spreme
Ne zelimo ni mi Barcu iskreno. Lyon pada za vikend, Velodrome ce da gori, mislim da smo blagi favoriti iako ce odsustvovati M'Bia, Diawara, mozda Cisse.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 13 dec 2010, 21:24

kad bi doveli mvilu sad u prelaznom roku imali bi dobre sanse za polufinale...

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 15 dec 2010, 05:24

koga kad bi doveli, nemam poijam o kome pricas

a oni nece nas mi necemo njih tako bi najpostenije bilo da ne izvucemo jedni druge3, ma u stvari ko ih j...e daj ih vam ioanko ih mrzim da ihg da ih sprzimo j..s barcu, daj ih vamo da ih spustimo na zemlju da taiwo unisti messija, ko ih j..e
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 15 dec 2010, 09:57

marseille_unique je napisao/la:koga kad bi doveli, nemam poijam o kome pricas

a oni nece nas mi necemo njih tako bi najpostenije bilo da ne izvucemo jedni druge3, ma u stvari ko ih j...e daj ih vam ioanko ih mrzim da ihg da ih sprzimo j..s barcu, daj ih vamo da ih spustimo na zemlju da taiwo unisti messija, ko ih j..e
Haha upravo, ko da se nece moci s Barcom igrati, Taiwo i Sulejman sasvim dovoljno u odbrani. Svejedno je koga cemo izvuci jer sa svima se mozemo nadigravati.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 15 dec 2010, 16:55

http://www.om.net/fr/Saison/101002/Actu ... pour_Fanni

Doveli smo Rod Fannija kao rjesenje za desni bek. Nisam ga nesto puno gledao, primijetio sam da je izuzetno brz i prodoran, vidjecemo kako ce se uklopiti.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 17 dec 2010, 12:44

Manchester, nije lose, mislim da sa njima itekako mozemo igrati i proci ih dalje. Imaju samo Nanija koji je u formi ali ce njega Taye cuvati, Rooney nije ozbiljna prijetnja a ostali igraci su im u rangu nasih. ALLEZ L'OM!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 dec 2010, 12:47

Napisao sam davno da Manchester ,bar u zadnjih 6-7 sezona nije bio slabiji , mislim 55-45 % sanse na stranu Engleza ali mozete ih izbaciti ;)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.