Haris Duljevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Re: Haris Duljevic

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 31 jan 2019, 20:39

Raonffa je napisao/la:Očigledno da je njemu jedini spas da ovaj trener dobije otkaz.
Jedina šansa da Dulja igra u startnih 11 u Dynamu jeste da Čala ili Husref budu treneri Dresdena. :facepalm:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 02 feb 2019, 12:58

Opet klupa...u ozbiljnim repkama bi ostao Bez poziva, jer se mnogi vode logikom saje susica. Samo ko igra u klubu moze dobit poziv u repku . Kafa
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 02 feb 2019, 13:34

Nema ni 6 mjeseci kako je zakucan za klupu, a vi bi ga odmah tjerali iz reprezentacije.
To ima samo kod nas.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 feb 2019, 13:49

bhfanatic14 je napisao/la:Opet klupa...u ozbiljnim repkama bi ostao Bez poziva, jer se mnogi vode logikom saje susica. Samo ko igra u klubu moze dobit poziv u repku . Kafa
Nije rijec o ozbiljnim repkama, nego o repkama koji imaju izbora. Mi nemamo. Da imamo ne bi nam igrac iz cvajte bio u prvih 11 ikako.

Dobro je igrao za reprezentaciju, i treba da bude na spisku. Ali zabrinjavajuca situacija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 feb 2019, 14:16

DrFilgud je napisao/la:Nema ni 6 mjeseci kako je zakucan za klupu, a vi bi ga odmah tjerali iz reprezentacije.
To ima samo kod nas.
Bukvalno, nije ni čudo šta nam se stalno dešava
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 feb 2019, 14:19

U dresu repke je sve cetiri utakmice lige nacije odigrao super, u cemu je problem? Zasto ne bi trebao da bude na spisku. A hoce li biti u prvih 11, to jos treba vidjeti, jer vec predug period nije standardan.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 02 feb 2019, 14:28

Evo 70 min i onaj lik 3 igraca mjeno. jos kaze komentator ulazi desni bek koji mora sada ljevo igrati. ali na klupi Duljevic ko ljevi bek 90 min klupa. :lol:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 02 feb 2019, 14:57

Goalgetter je napisao/la:U dresu repke je sve cetiri utakmice lige nacije odigrao super, u cemu je problem? Zasto ne bi trebao da bude na spisku. A hoce li biti u prvih 11, to jos treba vidjeti, jer vec predug period nije standardan.
Mozda jer vec par mjeseci uopste ne igra u losem cvajtasu? Dobra poruka sigurno - ne igraj nikako, budi propalitet i jos ces biti pozvan. :bow:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 02 feb 2019, 14:59

Cartman je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Opet klupa...u ozbiljnim repkama bi ostao Bez poziva, jer se mnogi vode logikom saje susica. Samo ko igra u klubu moze dobit poziv u repku . Kafa
Nije rijec o ozbiljnim repkama, nego o repkama koji imaju izbora. Mi nemamo. Da imamo ne bi nam igrac iz cvajte bio u prvih 11 ikako.

Dobro je igrao za reprezentaciju, i treba da bude na spisku. Ali zabrinjavajuca situacija.
Ma ima se izbora samo sto se uvjek prodaje prica da se nema da sve imamo neke super igrace, odigraju 1-2 utakmice malo bolje pa su nezamjenjivi . A neko drugi nije ni dobio priliku da pokaze da moze bolje ...to i jest nas Problem, Evo meni odma pada napamet hajrovic koji je duplo bolji igrac od njega pa ga nema , nesmije da igra jer bi onda pokazo da je bolji od harisa i visce a to nekome ne odgovara. Ima zakaric naprimjer, sto je na spisku Ako nemoze da uleti u prvih 11 umjesto recimo dulje koji ne igra nikako i nije u formi...i hajra i zakaric igraju konstantno Ali se mozda nesmiju pokazat u repku...to ti hocu rec u nas ima izbora Ali nemogu doc na red zbog nekih razloga. To je jedina istina ...nemoze nam biti neko u prvih 11 koji sjedi na klupi u njemackoj 2ligi, to je za mene neozbiljna repka onda. Dobit ce poziv sigurno a vidjet cemo sta ce se desit, a siguran sam da ce igrat Bez obzira sto ne igra i sto nije u takmicarskoj formi. Kazem vile su nas nosale u ligi nacija , vidjet cemo dokle ce ta sreca trajat ...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 feb 2019, 15:09

Pa realno nemamo izbora na lijevom krilu, ja ne znam ko bi drugi mogao zaigrati na toj poziciji osim Duljevića.

Mislim uvijek možemo izmišljati sa Zakarićem, Hajrovićem, Kodrom, Kolašincem, al' nijednom od njih to lijevo krilo nije prirodna pozicija.

Npr mogao bi Višća igrati lijevo, a desno Hajrović, jer Edin je nekad davno (dok je još igrao za Želju) mahom igrao na lijevom krilu, pa su ga u Bašakšehiru prebacili desno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 02 feb 2019, 15:15

Visca muha bez glave u repci,vise je Dulja pokazao u par tekmi nego on u svim nastupimaa. Duljevic je za njega majstor,ne mora ni igrat u repci ako imamo boljeg al nemamo

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 02 feb 2019, 15:33

Meni se Duljevic kao igrac ne svidja, i pisao sam to prije nego sto je definitivno zavrsio na klupi. Slicno misljenje imam i o Hajrovicu, i Hajradinovicu. To su za mene igraci koji mogu da prave razliku u slabijim ligama gdje je tempo igre sporiji. Nisam isto za to da se izmisljaju neke pozicije samo da bi se igrac mijenjao u reprezentaciji, zato je i realno da Duljevic ostane. Alternative na toj poziciji su 1) Kolasinac (ako vec zna da igra slicnu poziciju za Arsenal. Tu se treba viditi da li je uopste moguce u nasoj reprezentaciji, jer ovisi i od ostalih igraca, 2) M. Stevanovic (vec u nekim godinama, ali igra solidno, mogao bi dati svoj doprinos trenutno. Nije rijesenje na duze staze. Igrao je isto dobro Kirin Kup. 3) Luka Menalo, najlogicnija opcija i bio bi prva opcija da barem igra nesto malo za Dinamo, ali zavrsio na posudbi. Trenutno ne vidim to rijesenje i moze se razumiti da Duljevic igra. Jedino eto da se Kolasinac prekomanduje, to bi ja najvise volio.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 feb 2019, 15:49

Igrač utakmice danas :bih

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 02 feb 2019, 17:03

Sta kaze trener ne igra Duljevic odbranu?!
Pa eto nek ti drugi igraju odbranu pa si primio 27 golova u 17 utakmica. Malo li je. A na tabeli dobro stojeci nema sta. Nogu podhitno treba (trebao davno) dobiti.
Duljevic zasluzuje poziv zbog svojih partija u plavom dresu.
Ima ih koji bi prije njega trebali ostati bez poziva u ovom trenutku (milosevic, bajic, kodro, vranjes, nastic...)

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 02 feb 2019, 17:06

Dulja ba doniraj treneru mašinu
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 feb 2019, 17:08

Rokoko87 je napisao/la:Dulja ba doniraj treneru mašinu
:rol: :rol: :urnebes: :urnebes:

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 02 feb 2019, 17:47

bhfanatic14 je napisao/la: Kazem vile su nas nosale u ligi nacija , vidjet cemo dokle ce ta sreca trajat ...
Vec sad u martu je moguce da vile dojave da ih bole ruke vise ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 02 feb 2019, 17:51

Tristan10 je napisao/la:Meni se Duljevic kao igrac ne svidja, i pisao sam to prije nego sto je definitivno zavrsio na klupi. Slicno misljenje imam i o Hajrovicu, i Hajradinovicu. To su za mene igraci koji mogu da prave razliku u slabijim ligama gdje je tempo igre sporiji. Nisam isto za to da se izmisljaju neke pozicije samo da bi se igrac mijenjao u reprezentaciji, zato je i realno da Duljevic ostane. Alternative na toj poziciji su 1) Kolasinac (ako vec zna da igra slicnu poziciju za Arsenal. Tu se treba viditi da li je uopste moguce u nasoj reprezentaciji, jer ovisi i od ostalih igraca, 2) M. Stevanovic (vec u nekim godinama, ali igra solidno, mogao bi dati svoj doprinos trenutno. Nije rijesenje na duze staze. Igrao je isto dobro Kirin Kup. 3) Luka Menalo, najlogicnija opcija i bio bi prva opcija da barem igra nesto malo za Dinamo, ali zavrsio na posudbi. Trenutno ne vidim to rijesenje i moze se razumiti da Duljevic igra. Jedino eto da se Kolasinac prekomanduje, to bi ja najvise volio.
Dulja napravi razliku protiv koga god da igra ne znam sta ti gledas

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 02 feb 2019, 18:12

zagor1987 je napisao/la:
Tristan10 je napisao/la:Meni se Duljevic kao igrac ne svidja, i pisao sam to prije nego sto je definitivno zavrsio na klupi. Slicno misljenje imam i o Hajrovicu, i Hajradinovicu. To su za mene igraci koji mogu da prave razliku u slabijim ligama gdje je tempo igre sporiji. Nisam isto za to da se izmisljaju neke pozicije samo da bi se igrac mijenjao u reprezentaciji, zato je i realno da Duljevic ostane. Alternative na toj poziciji su 1) Kolasinac (ako vec zna da igra slicnu poziciju za Arsenal. Tu se treba viditi da li je uopste moguce u nasoj reprezentaciji, jer ovisi i od ostalih igraca, 2) M. Stevanovic (vec u nekim godinama, ali igra solidno, mogao bi dati svoj doprinos trenutno. Nije rijesenje na duze staze. Igrao je isto dobro Kirin Kup. 3) Luka Menalo, najlogicnija opcija i bio bi prva opcija da barem igra nesto malo za Dinamo, ali zavrsio na posudbi. Trenutno ne vidim to rijesenje i moze se razumiti da Duljevic igra. Jedino eto da se Kolasinac prekomanduje, to bi ja najvise volio.
Dulja napravi razliku protiv koga god da igra ne znam sta ti gledas
On ne moze da prati visok tempo igre i da odgovori zadatku u oba pravca citavu utakmicu. Moze on napraviti razliku jedan na jedan ali ako ce odbrana ispastati onda taj efekat ima i cijenu. Samo sam to mislio, a i rekao sam da treba da bude dio ekipe, samo meni nije kvalitetan igrac, i vise bih volio da vidim Kolasinca u prvih 11 na krilu.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 feb 2019, 09:15

Tristan10 je napisao/la: On ne moze da prati visok tempo igre i da odgovori zadatku u oba pravca citavu utakmicu. Moze on napraviti razliku jedan na jedan ali ako ce odbrana ispastati onda taj efekat ima i cijenu. Samo sam to mislio, a i rekao sam da treba da bude dio ekipe, samo meni nije kvalitetan igrac, i vise bih volio da vidim Kolasinca u prvih 11 na krilu.
u repci je problem ako stave Dulju i Kolašinca na lijevu stranu a na njihovoj strani je i uberspori Zukanović, dakle imaš 2 igrača koji nijedan ne rade defanzivu ili su kriminalni u tom i da ih "vadi" je prespori štoper.....recept za destrukciju od bilo koje ekipe koja ima zajebano desno krilo, sreća pa je samo Italija ta u našoj grupi Chiesu će taj dan svi upamtiti....ako napravimo taj taktički suicid u sudaru sa azurima...

nadati se da prešalta Dulju desno a iza Kolašinca stavi pravog beka u takvoj situaciji.... :pray: naravno i desno je sličan problem ako Todorović bude igrao a ne Dilaver npr. jer po toj strani piči Insigne :D

uglavnom ko preživi Italiju pričaće :bih:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Google Adsense [Bot], kakarut, Proximic, Quartararo, riki46, successminator i 20 gostiju.