FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
ko da gledam nastimat ce ovi iz UEFE Mourinha na Inter
isto ko sto je prosle sezone "slucajnost" bila Milan-Real (Kaka) i Barsa-Inter (Ibra, Eto)
isto ko sto je prosle sezone "slucajnost" bila Milan-Real (Kaka) i Barsa-Inter (Ibra, Eto)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
-
- Kontakt:
da hoce pa da ga opet rafa spusti na zemlju ko sto je i dosad bilonevjernik je napisao/la:ko da gledam nastimat ce ovi iz UEFE Mourinha na Inter

strah me da nas ne stignete u iducih 5 godina

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
bjez ba nemoj slutit
jel to istina da ga Mou nije nijednom dobio

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Interista di cuore
- Kontakt:
i ja imam suhvu da bi mogli dobit Reala u grupi...da Mou dobije velicanstven docek
valjda smo poslali zvanicnu ponudu za Mascherana 24 miliona eura...

valjda smo poslali zvanicnu ponudu za Mascherana 24 miliona eura...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
-
- Kontakt:
jest u ligi i finalu carling kupa al tad smo bas nesretno poslje produzetaka 3-2 izgubili,,a rafa je njega u polufinalu fa kupa na old traffordu i ko sto svi znaju u najvaznijim tekmama kakve su one lp 2put izbacio s 20 puta jeftinijim i slabijim timom,,covjek je valenciji poslje 30 godina posta za 3 sezone u klubu 2put osvojio ligu bez vecih ulaganja u ekipu za razliku od reala i barce,,i jedini evropski trofej zahvaljujuci njemu imajunevjernik je napisao/la:bjez ba nemoj slutit![]()
http://liverpool.bosnianforum.com/
Koliko sam jutros čitao Mascherano je odabrao Barcu a Liverpool pregovara sa njima oko bolje cijene.Što će biti vidjećemo.Interista di cuore je napisao/la: valjda smo poslali zvanicnu ponudu za Mascherana 24 miliona eura...
Kada sutra navečer zaurla R. Scarpini e gol e gol e golegolegol Il Principeeee......
- Interista di cuore
- Kontakt:
ja se nadam da ce on u Barcu,bolje da Mariga dobije sansu da igra,nego da daju tolike pare za Mascha...Mister No je napisao/la:Koliko sam jutros čitao Mascherano je odabrao Barcu a Liverpool pregovara sa njima oko bolje cijene.Što će biti vidjećemo.Interista di cuore je napisao/la: valjda smo poslali zvanicnu ponudu za Mascherana 24 miliona eura...
Kada sutra navečer zaurla R. Scarpini e gol e gol e golegolegol Il Principeeee......
ja mislim da ce bit e gol e gol e golegoegolegol IL RE LEONE ETO'OOOOOOOOOOOOO

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
prvo ce biti ovoja mislim da ce bit e gol e gol e golegoegolegol IL RE LEONE ETO'OOOOOOOOOOOOO
pa onda ovoKada sutra navečer zaurla R. Scarpini e gol e gol e golegolegol Il Principeeee......

i onda ce oni preko Aguera smanjit na 2:1, a sve ce zavrsit Sneijder

- Los*Blancos
- Kontakt:
Volio bi Inter.M kao protivnika Real Madrid C.F.
grupi LP

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
-
- Kontakt:
nevjernik je napisao/la:prvo ce biti ovoja mislim da ce bit e gol e gol e golegoegolegol IL RE LEONE ETO'OOOOOOOOOOOOO
pa onda ovoKada sutra navečer zaurla R. Scarpini e gol e gol e golegolegol Il Principeeee......![]()
i onda ce oni preko Aguera smanjit na 2:1, a sve ce zavrsit Sneijder
s najljepsim golom na tekmi

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
-
- Kontakt:
ma zar je uopste bitno koga cemo dobit ipak smo mi prvaci neka sad ostali strahuju hoce li nas dobit u grupi, a volio bih da dobijemo reala u grupi jer ce nam ga sigurno nastimat poslije grupa pa da ne bude odmah u 1/8
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- Los*Blancos
- Kontakt:
Real Madrid ce se boriti za 1 mijesto u grupi..ko god da bude..pa i aktuelni prvak Europeneroazzurni je napisao/la:ma zar je uopste bitno koga cemo dobit ipak smo mi prvaci neka sad ostali strahuju hoce li nas dobit u grupi, a volio bih da dobijemo reala u grupi jer ce nam ga sigurno nastimat poslije grupa pa da ne bude odmah u 1/8

-
- Kontakt:
nista manje se i ne ocekuje od reala(svake godine)Los*Blancos je napisao/la:Real Madrid ce se boriti za 1 mijesto u grupi..ko god da bude..pa i aktuelni prvak Europeneroazzurni je napisao/la:ma zar je uopste bitno koga cemo dobit ipak smo mi prvaci neka sad ostali strahuju hoce li nas dobit u grupi, a volio bih da dobijemo reala u grupi jer ce nam ga sigurno nastimat poslije grupa pa da ne bude odmah u 1/8
i prosle godine ste najavjivali razaranje, pa sta bi?Los*Blancos je napisao/la:Real Madrid ce se boriti za 1 mijesto u grupi..ko god da bude..pa i aktuelni prvak Europeneroazzurni je napisao/la:ma zar je uopste bitno koga cemo dobit ipak smo mi prvaci neka sad ostali strahuju hoce li nas dobit u grupi, a volio bih da dobijemo reala u grupi jer ce nam ga sigurno nastimat poslije grupa pa da ne bude odmah u 1/8
dokle god jedan Pjanic igra u ligi prvaka ne bojim se za real i razaranje

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
A dokle god Ovrebo sudi Bayern i Barca se mogu necemu nadat.van gall je napisao/la:dokle god jedan Pjanic igra u ligi prvaka ne bojim se za real i razaranje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj kad sutra Scarpini. Carica il destro, Solo i tiro, e gol, e gol golegolegolgolegolegol, Gooooooooran, Goooooooooooran, Gooooran Pandeeeeev

Al ne moze to bez gola Forlana. Volio bih da to ode u produzetke.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
ni meni se nesviđa ponuda od 25 miliona za Mascherana.... nebi bilo loše dovesti ga, ali mislim da smo na zadnjem veznom dobro popunjeni.... bolje da se tih 25 miliona dadne Robinhu ili Agueru....
jedno još krilo kupit i to bi bilo to
jedno još krilo kupit i to bi bilo to
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Los*Blancos
- Kontakt:
A sta ti podcijenjivas Pjanicavan gall je napisao/la:dokle god jedan Pjanic igra u ligi prvaka ne bojim se za real i razaranje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Timosyuka, Pranjara,Sosa nebi ni u Real Madrid Castilli imali mijesta

ne podcjenjujem ga uopste samo mi drago sto je bas ON presudio famoznom realu prosle god kad su krenuli u RAZARANJE...Los*Blancos je napisao/la:A sta ti podcijenjivas Pjanicavan gall je napisao/la:dokle god jedan Pjanic igra u ligi prvaka ne bojim se za real i razaranje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Timosyuka, Pranjara,Sosa nebi ni u Real Madrid Castilli imali mijesta...usput dok god Mourinho ebe Van Gala u mozak

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
u 18 na eurosportu danas izvlacenje, a konacno su se sjetili uzivo prenositi superkup na bht-u
, da nemoram ganjati i za to stream
ocekiujem pobjedu 3-1 Eto, Milito i Sneijder / Forlan

ocekiujem pobjedu 3-1 Eto, Milito i Sneijder / Forlan

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.