FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

nevjernik
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la nevjernik » 26 avg 2010, 12:26

ko da gledam nastimat ce ovi iz UEFE Mourinha na Inter

isto ko sto je prosle sezone "slucajnost" bila Milan-Real (Kaka) i Barsa-Inter (Ibra, Eto)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 26 avg 2010, 12:32

nevjernik je napisao/la:ko da gledam nastimat ce ovi iz UEFE Mourinha na Inter

isto ko sto je prosle sezone "slucajnost" bila Milan-Real (Kaka) i Barsa-Inter (Ibra, Eto)
da hoce pa da ga opet rafa spusti na zemlju ko sto je i dosad bilo :D

strah me da nas ne stignete u iducih 5 godina :D kad je s nasim onakvim timom jednom osvojio,jednom finale i polufinale igro sta ce onda u vasem normalnom klubu bit,,nemate ni finansijskih ni nikakvih problema za razliku od nas
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 26 avg 2010, 12:34

bjez ba nemoj slutit :D

jel to istina da ga Mou nije nijednom dobio :D
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 26 avg 2010, 12:42

i ja imam suhvu da bi mogli dobit Reala u grupi...da Mou dobije velicanstven docek :D

valjda smo poslali zvanicnu ponudu za Mascherana 24 miliona eura...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 26 avg 2010, 12:46

nevjernik je napisao/la:bjez ba nemoj slutit :D

jel to istina da ga Mou nije nijednom dobio :D
jest u ligi i finalu carling kupa al tad smo bas nesretno poslje produzetaka 3-2 izgubili,,a rafa je njega u polufinalu fa kupa na old traffordu i ko sto svi znaju u najvaznijim tekmama kakve su one lp 2put izbacio s 20 puta jeftinijim i slabijim timom,,covjek je valenciji poslje 30 godina posta za 3 sezone u klubu 2put osvojio ligu bez vecih ulaganja u ekipu za razliku od reala i barce,,i jedini evropski trofej zahvaljujuci njemu imaju
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 26 avg 2010, 12:50

Interista di cuore je napisao/la: valjda smo poslali zvanicnu ponudu za Mascherana 24 miliona eura...
Koliko sam jutros čitao Mascherano je odabrao Barcu a Liverpool pregovara sa njima oko bolje cijene.Što će biti vidjećemo.

Kada sutra navečer zaurla R. Scarpini e gol e gol e golegolegol Il Principeeee......

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 26 avg 2010, 12:52

Mister No je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la: valjda smo poslali zvanicnu ponudu za Mascherana 24 miliona eura...
Koliko sam jutros čitao Mascherano je odabrao Barcu a Liverpool pregovara sa njima oko bolje cijene.Što će biti vidjećemo.

Kada sutra navečer zaurla R. Scarpini e gol e gol e golegolegol Il Principeeee......
ja se nadam da ce on u Barcu,bolje da Mariga dobije sansu da igra,nego da daju tolike pare za Mascha...

ja mislim da ce bit e gol e gol e golegoegolegol IL RE LEONE ETO'OOOOOOOOOOOOO :D
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 26 avg 2010, 13:19

ja mislim da ce bit e gol e gol e golegoegolegol IL RE LEONE ETO'OOOOOOOOOOOOO :D
prvo ce biti ovo
pa onda ovo :D

i onda ce oni preko Aguera smanjit na 2:1, a sve ce zavrsit Sneijder ;)

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 26 avg 2010, 13:21

Volio bi Inter.M kao protivnika Real Madrid C.F. :mrgreen: grupi LP
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 26 avg 2010, 13:25

nevjernik je napisao/la:
prvo ce biti ovo
pa onda ovo :D

i onda ce oni preko Aguera smanjit na 2:1, a sve ce zavrsit Sneijder ;)

s najljepsim golom na tekmi ;)
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 26 avg 2010, 13:29

ma zar je uopste bitno koga cemo dobit ipak smo mi prvaci neka sad ostali strahuju hoce li nas dobit u grupi, a volio bih da dobijemo reala u grupi jer ce nam ga sigurno nastimat poslije grupa pa da ne bude odmah u 1/8
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 26 avg 2010, 13:31

neroazzurni je napisao/la:ma zar je uopste bitno koga cemo dobit ipak smo mi prvaci neka sad ostali strahuju hoce li nas dobit u grupi, a volio bih da dobijemo reala u grupi jer ce nam ga sigurno nastimat poslije grupa pa da ne bude odmah u 1/8
Real Madrid ce se boriti za 1 mijesto u grupi..ko god da bude..pa i aktuelni prvak Europe ;)

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 26 avg 2010, 13:35

Los*Blancos je napisao/la:
neroazzurni je napisao/la:ma zar je uopste bitno koga cemo dobit ipak smo mi prvaci neka sad ostali strahuju hoce li nas dobit u grupi, a volio bih da dobijemo reala u grupi jer ce nam ga sigurno nastimat poslije grupa pa da ne bude odmah u 1/8
Real Madrid ce se boriti za 1 mijesto u grupi..ko god da bude..pa i aktuelni prvak Europe ;)
nista manje se i ne ocekuje od reala(svake godine)

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 26 avg 2010, 13:41

i prosle godine ste najavjivali razaranje, pa sta bi?

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 26 avg 2010, 13:45

dokle god jedan Pjanic igra u ligi prvaka ne bojim se za real i razaranje :D :D :D :D :D :D :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 26 avg 2010, 14:10

van gall je napisao/la:dokle god jedan Pjanic igra u ligi prvaka ne bojim se za real i razaranje :D :D :D :D :D :D :D
A dokle god Ovrebo sudi Bayern i Barca se mogu necemu nadat.

Joj kad sutra Scarpini. Carica il destro, Solo i tiro, e gol, e gol golegolegolgolegolegol, Gooooooooran, Goooooooooooran, Gooooran Pandeeeeev :mrgreen:

Al ne moze to bez gola Forlana. Volio bih da to ode u produzetke.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 26 avg 2010, 14:16

ni meni se nesviđa ponuda od 25 miliona za Mascherana.... nebi bilo loše dovesti ga, ali mislim da smo na zadnjem veznom dobro popunjeni.... bolje da se tih 25 miliona dadne Robinhu ili Agueru....
jedno još krilo kupit i to bi bilo to
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 26 avg 2010, 14:54

van gall je napisao/la:dokle god jedan Pjanic igra u ligi prvaka ne bojim se za real i razaranje :D :D :D :D :D :D :D
A sta ti podcijenjivas Pjanica
Timosyuka, Pranjara,Sosa nebi ni u Real Madrid Castilli imali mijesta :lol: ...usput dok god Mourinho ebe Van Gala u mozak :mrgreen: Bayern.M je donji 8-)

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 26 avg 2010, 14:58

A sta ti podcijenjivas Pjanica
Timosyuka, Pranjara,Sosa nebi ni u Real Madrid Castilli imali mijesta :lol: ...usput dok god Mourinho ebe Van Gala u mozak :mrgreen:
ne podcjenjujem ga uopste samo mi drago sto je bas ON presudio famoznom realu prosle god kad su krenuli u RAZARANJE... :D :D :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 26 avg 2010, 15:00

u 18 na eurosportu danas izvlacenje, a konacno su se sjetili uzivo prenositi superkup na bht-u :P , da nemoram ganjati i za to stream :roll:

ocekiujem pobjedu 3-1 Eto, Milito i Sneijder / Forlan :twisted: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.