FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Imam neki osjecaj da bi ovo s gama kaneom moglo bti kao i s Yoshidom
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Ma pusti ga vidis da veze nemacorleone87 je napisao/la:Sta mislis radi cega je bila bakljada??Devotion je napisao/la:Želim samo da prihvatim odgovornost za bakljadu (kaznu) na utakmici sa Radnikom. U svom postu napisanom prije utakmice sa Radnikom iskoristio sam priliku i pohvalio navijače koji su u posljednjih 6 utakmica bili na nivou našeg Želje i pomogli da klub ne dobija nepotrebnu kazne. Očito sam pojedince time isprovocirao pa se ovom prilikom izvinjavam i nastojaću (mada teško) da se u narednom periodu uzdržim od pohvala koje izazivaju kontra reakciju.
Još jednom izvinjenje Ultra navijačima.
Jezik pregriz'o..treba nam jedan Inigo Martinezasunsao je napisao/la:Imam neki osjecaj da bi ovo s gama kaneom moglo bti kao i s Yoshidom

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Legao bi nam ko budali šamariVar je napisao/la:Jezik pregriz'o..treba nam jedan Inigo Martinezasunsao je napisao/la:Imam neki osjecaj da bi ovo s gama kaneom moglo bti kao i s Yoshidom![]()

Ja te volim, volim Željo..
Stavili bi lika u napad, k'o onomad Karlosa u PES6 na master ligigio10 je napisao/la:Legao bi nam ko budali šamariVar je napisao/la:Jezik pregriz'o..treba nam jedan Inigo Martinezasunsao je napisao/la:Imam neki osjecaj da bi ovo s gama kaneom moglo bti kao i s Yoshidom![]()

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Pošto vidim vi da vi znate razlog bakljade, nadam se da za taj razlog zna i disciplinska komisija i da nas neće kazniti ili čete vi ko pravi džekovi platiti kaznu iz svog džepa kao i do sada.arelinho je napisao/la:Ma pusti ga vidis da veze nemacorleone87 je napisao/la:Sta mislis radi cega je bila bakljada??Devotion je napisao/la:Želim samo da prihvatim odgovornost za bakljadu (kaznu) na utakmici sa Radnikom. U svom postu napisanom prije utakmice sa Radnikom iskoristio sam priliku i pohvalio navijače koji su u posljednjih 6 utakmica bili na nivou našeg Želje i pomogli da klub ne dobija nepotrebnu kazne. Očito sam pojedince time isprovocirao pa se ovom prilikom izvinjavam i nastojaću (mada teško) da se u narednom periodu uzdržim od pohvala koje izazivaju kontra reakciju.
samo ste prosle godine kukali kako ne treba praviti bakljade svaku utakmicu vec samo kad su neke posebne prilike , bile su posebne prilike , pametnom dosta 

-
- Kontakt:
Sehic se vraca, iako mislim da nije vise to taj golman kao sto je bio ranije nije branio skoro 6 mjeseci i vise
Nema sanse da se vrati ima vec dogovoreno u Turskoj,ovo je sto posto tacno...DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Sehic se vraca, iako mislim da nije vise to taj golman kao sto je bio ranije nije branio skoro 6 mjeseci i vise
- SarajlijaTM
Koliko ja vidjeh na treningu,ovaj čokoladni nije nista specijalno...
Par puta je do izražaja došla brzina,al to je to.
Zola igrao s ekipom,štede ga max ,al se vidi da će nam se ubrzo vratiti
Btw. Kerla imao jedan solo prodor,ko ni jedan nas napadač do sad

Btw. Kerla imao jedan solo prodor,ko ni jedan nas napadač do sad

Izvor?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Sehic se vraca, iako mislim da nije vise to taj golman kao sto je bio ranije nije branio skoro 6 mjeseci i vise
- SarajlijaTM
Tanko je to za sehu,nazalost
Btw. Ono što @mija
napisa par postova prije nije izgleda daleko od istine u nekim kombinacijama
Brko bio na treningu,malo pametovao,al nije vodio
Hadzić skroz dobar,normala branio
Škaljić takodjer igrao u ekipi koji će vjerovatno biti starteri
Btw. Ono što @mija
napisa par postova prije nije izgleda daleko od istine u nekim kombinacijama

Brko bio na treningu,malo pametovao,al nije vodio
Hadzić skroz dobar,normala branio
Škaljić takodjer igrao u ekipi koji će vjerovatno biti starteri
znam razlog,ali reci mi molim te kakve veze imaju baklje sa tim razlogom,to se nije moglo na drugi način obilježiti?arelinho je napisao/la:Ma pusti ga vidis da veze nemacorleone87 je napisao/la:Sta mislis radi cega je bila bakljada??Devotion je napisao/la:Želim samo da prihvatim odgovornost za bakljadu (kaznu) na utakmici sa Radnikom. U svom postu napisanom prije utakmice sa Radnikom iskoristio sam priliku i pohvalio navijače koji su u posljednjih 6 utakmica bili na nivou našeg Želje i pomogli da klub ne dobija nepotrebnu kazne. Očito sam pojedince time isprovocirao pa se ovom prilikom izvinjavam i nastojaću (mada teško) da se u narednom periodu uzdržim od pohvala koje izazivaju kontra reakciju.
ali nema para,sve se rastalilo....
- fanatic1991
- Kontakt:
nadam se da ovaj alfa i omegaSarajlijaTM je napisao/la:Koliko ja vidjeh na treningu,ovaj čokoladni nije nista specijalno...
Btw. Kerla imao jedan solo prodor,ko ni jedan nas napadač do sad![]()
![]()

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Ja ne ocekujem sad nekog spektakularnog igraca, ali ti da odlucujes poslije pola sata kakav je igrac malo je preglupo. Jedino ako nisi Ivica Osim....SarajlijaTM je napisao/la:Koliko ja vidjeh na treningu,ovaj čokoladni nije nista specijalno...
Btw. Kerla imao jedan solo prodor,ko ni jedan nas napadač do sad![]()
![]()
Nikola Tesla!
I ja sam cuo za Sehu da se vraca, a i za Jahica.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- SarajlijaTM
@newbot
Ae' ne rise dijaspore ti
Pisem ono što hoću,ako ti ne odgovara zaobiđi
Vrijeme će pokazati svoje. Nadam se da
nisam u pravu...
Ae' ne rise dijaspore ti
Pisem ono što hoću,ako ti ne odgovara zaobiđi
Vrijeme će pokazati svoje. Nadam se da
nisam u pravu...
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 28 avg 2013, 08:59, ukupno mijenjano 1 put.
Kolko god ja pricala da mi je svejedno pocinje me malo "tangirati" ova Osimova igra,6. kolo mi ne znamo na cemu smo 

Željeznicar za život cijeli !
- JosipBukal
- Kontakt:
...................Hadžić.............................
Zeljković.........Kerla.........Škaljić.......Stanić
.................Tomić.............................
.........Hodžić...............Hasanović......
..Selimović........Adilović.............Bučan.....
Zeljković.........Kerla.........Škaljić.......Stanić
.................Tomić.............................
.........Hodžić...............Hasanović......
..Selimović........Adilović.............Bučan.....
Iskreno se nadam pogotovo za ovog drugog.exbabilon je napisao/la:I ja sam cuo za Sehu da se vraca, a i za Jahica.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.