PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ako Bojo dode i Jusic kad bi dosao
Prekucali bi ligu
Za kup ne garantujem
GOLEM SI ZELJO
Prekucali bi ligu
Za kup ne garantujem
GOLEM SI ZELJO
svrakino1921 je napisao/la:Ma evo nako obestecenje moramo platitzagor1987 je napisao/la:Nesto nema.ovih iz Livna danas? Imatel kakvu prepisku Sabrine i da nam objasnite kako propadamo?
Za nekog igraca
Pa kad regulisemo javit ce se momciluk nas
Kazu do sad najvece obestecenje ce se platit
GOLEM SI ZELJO

Kakva ti je to glupa logika ako vas pljujem da se uvlačim pitarima? **** ge pitari, ja vas ne volim za sebe .BosniaBoston je napisao/la:Fino se uvlacis u pakas bordo tabora svaka castPenaltiky je napisao/la:
Eh da im je Livanjski Sir to je brend i kvalitet, za njih je više onaj biljni 4 KM KG
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Hahahah pa za vas i jesu stareljkesvrakino1921 je napisao/la:Ako Bojo dode i Jusic kad bi dosao
Prekucali bi ligu
Za kup ne garantujem
GOLEM SI ZELJO
- WestTrebina
- Kontakt:
U ovom zelji vise nemas kome bajram cestitati
STIGLA PONUDA NA ADRESU SLOBODE
Beganovicu bujrum u Fenerov kamp.
GOLEM SI ČELIK.
Beganovicu bujrum u Fenerov kamp.
GOLEM SI ČELIK.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nakon Todora i mali Began ode u ćelik kuknjava
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Majke mi ponekad se zapitam jel ja uopste pratim nasu ligu kad vidim na Zeljinoj temi sta pisu hahah. Kazu platili obestecenje za Boju to nigdje nije pisalo i kazu lazni clanak da duguju tri plate jer kao platili obestecenje. Nas ovdje nesto lafo prcali a po njihovoj logici nismo nista duzni jer mi smo platili obestecenje za Milanovica. Vidim euforija kod njih najbeca najavljuju titule a ja im pogledam ekipu i tacno se smijem hah. Onaj HongKong Boju opisa ko Mesija u najmanju ruku
- BosniaBoston
- Kontakt:
Eto nek je vasa ekipa real madridzagor1987 je napisao/la:Majke mi ponekad se zapitam jel ja uopste pratim nasu ligu kad vidim na Zeljinoj temi sta pisu hahah. Kazu platili obestecenje za Boju to nigdje nije pisalo i kazu lazni clanak da duguju tri plate jer kao platili obestecenje. Nas ovdje nesto lafo prcali a po njihovoj logici nismo nista duzni jer mi smo platili obestecenje za Milanovica. Vidim euforija kod njih najbeca najavljuju titule a ja im pogledam ekipu i tacno se smijem hah. Onaj HongKong Boju opisa ko Mesija u najmanju ruku

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Mi u izlogu imamo nasih igraca mladih,imamo veci kvalitet na svakoj poziciji al eto da pocne sezona pa ces vidjet na djelu starce i nasu ekipu. Zrinjski takodje vrh igrace ima za vas su trenutno BarselonaBosniaBoston je napisao/la:Eto nek je vasa ekipa real madridzagor1987 je napisao/la:Majke mi ponekad se zapitam jel ja uopste pratim nasu ligu kad vidim na Zeljinoj temi sta pisu hahah. Kazu platili obestecenje za Boju to nigdje nije pisalo i kazu lazni clanak da duguju tri plate jer kao platili obestecenje. Nas ovdje nesto lafo prcali a po njihovoj logici nismo nista duzni jer mi smo platili obestecenje za Milanovica. Vidim euforija kod njih najbeca najavljuju titule a ja im pogledam ekipu i tacno se smijem hah. Onaj HongKong Boju opisa ko Mesija u najmanju ruku
Za vas je i Tuzla city u najmanju ruku Man cityBosniaBoston je napisao/la:Eto nek je vasa ekipa real madridzagor1987 je napisao/la:Majke mi ponekad se zapitam jel ja uopste pratim nasu ligu kad vidim na Zeljinoj temi sta pisu hahah. Kazu platili obestecenje za Boju to nigdje nije pisalo i kazu lazni clanak da duguju tri plate jer kao platili obestecenje. Nas ovdje nesto lafo prcali a po njihovoj logici nismo nista duzni jer mi smo platili obestecenje za Milanovica. Vidim euforija kod njih najbeca najavljuju titule a ja im pogledam ekipu i tacno se smijem hah. Onaj HongKong Boju opisa ko Mesija u najmanju ruku
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zašto podcjenjuješ igrača poput Boje i ovu investiciju njihovu, ne razumijem?zagor1987 je napisao/la:Majke mi ponekad se zapitam jel ja uopste pratim nasu ligu kad vidim na Zeljinoj temi sta pisu hahah. Kazu platili obestecenje za Boju to nigdje nije pisalo i kazu lazni clanak da duguju tri plate jer kao platili obestecenje. Nas ovdje nesto lafo prcali a po njihovoj logici nismo nista duzni jer mi smo platili obestecenje za Milanovica. Vidim euforija kod njih najbeca najavljuju titule a ja im pogledam ekipu i tacno se smijem hah. Onaj HongKong Boju opisa ko Mesija u najmanju ruku
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ne potcjenjujem nego kazem prosjek igrac kod nas nema mjesta sigurno,a pisem ovo jer ga je HONGKONG opisao kao Mesija.SarajevoJeBordo je napisao/la:Zašto podcjenjuješ igrača poput Boje i ovu investiciju njihovu, ne razumijem?zagor1987 je napisao/la:Majke mi ponekad se zapitam jel ja uopste pratim nasu ligu kad vidim na Zeljinoj temi sta pisu hahah. Kazu platili obestecenje za Boju to nigdje nije pisalo i kazu lazni clanak da duguju tri plate jer kao platili obestecenje. Nas ovdje nesto lafo prcali a po njihovoj logici nismo nista duzni jer mi smo platili obestecenje za Milanovica. Vidim euforija kod njih najbeca najavljuju titule a ja im pogledam ekipu i tacno se smijem hah. Onaj HongKong Boju opisa ko Mesija u najmanju ruku
Postovani kolega, dobar dan ili sellam alejk za početak ...zagor1987 je napisao/la:Majke mi ponekad se zapitam jel ja uopste pratim nasu ligu kad vidim na Zeljinoj temi sta pisu hahah. Kazu platili obestecenje za Boju to nigdje nije pisalo i kazu lazni clanak da duguju tri plate jer kao platili obestecenje. Nas ovdje nesto lafo prcali a po njihovoj logici nismo nista duzni jer mi smo platili obestecenje za Milanovica. Vidim euforija kod njih najbeca najavljuju titule a ja im pogledam ekipu i tacno se smijem hah. Onaj HongKong Boju opisa ko Mesija u najmanju ruku
Lijepo sto pratite sva desavanja u i oko naseg kluba, ali moram priznati da ne shvatate poentu, jer :
- Ne dugujemo mi nekoliko plata igracima za razliku od Vas
- Ne štrajkaju naši igraci i ne prijete ne odlaskom na pripreme vec Vaši
- Ne posuđujemo mi novac od drugih klubova da bi isplatili tek nešto para igracima i tako ih privolili da ipak otputuju na pripreme vec Vi
- Ne prijete vlasnici stanova istjerivanjem naših igraca na ulicu, vec Vaših
Mi imamo drugih problema, a to su kako pojačati skupštinu, uvesti sto veci broj kvalitetnijih i imucnijih ljudi u upravu kluba, kako na najbolji moguci nacin odraditi prijelazni rok, sa druge strane cekamo odluku CAS-a i eventualno razmatranje tužbe protiv NFSBIH i eventualnu naplatu svih troskova koje smo izgubili ovogodisnjim ne nastupanjem u Evropi, sa druge strane prodali smo Rodina i dobili procenat od Zakarića, samim tim mozemo izdvojiti 120.000 KM za igraca Mladosti, nije nam toliko strašna situacija kao kod Vas ...
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
- svrakino1921
- Kontakt:
Yebitacno i ubitacnoonsarh je napisao/la:Postovani kolega, dobar dan ili sellam alejk za početak ...zagor1987 je napisao/la:Majke mi ponekad se zapitam jel ja uopste pratim nasu ligu kad vidim na Zeljinoj temi sta pisu hahah. Kazu platili obestecenje za Boju to nigdje nije pisalo i kazu lazni clanak da duguju tri plate jer kao platili obestecenje. Nas ovdje nesto lafo prcali a po njihovoj logici nismo nista duzni jer mi smo platili obestecenje za Milanovica. Vidim euforija kod njih najbeca najavljuju titule a ja im pogledam ekipu i tacno se smijem hah. Onaj HongKong Boju opisa ko Mesija u najmanju ruku
Lijepo sto pratite sva desavanja u i oko naseg kluba, ali moram priznati da ne shvatate poentu, jer :
- Ne posuđujemo mi novac od drugih klubova da bi isplatili tek nešto para igracima i tako ih privolili da ipak otputuju na pripreme vec Vi
Mi imamo drugih problema, a to su kako pojačati skupštinu, uvesti sto veci broj kvalitetnijih i imucnijih ljudi u upravu kluba, kako na najbolji moguci nacin odraditi prijelazni rok, sa druge strane cekamo odluku CAS-a i eventualno razmatranje tužbe protiv NFSBIH i eventualnu naplatu svih troskova koje smo izgubili ovogodisnjim ne nastupanjem u Evropi, sa druge strane prodali smo Rodina i dobili procenat od Zakarića, samim tim mozemo izdvojiti 120.000 KM za igraca Mladosti, nije nam toliko strašna situacija kao kod Vas ...
Tacno u sridu

Kao prvo nije lijepo lagat. Raspitaj se kod igraca zasto se nije otislo na pripreme,uostalom otislo se sa danom kasnjenja. Drugo ni jedan nas igrac ne prijeti odlaskom jer im je ekstra za razliku od drugih klubova. Nemamo za plata a placamo 100 milja obestecenje? Koliko kostaju pripreme u Sloveniji? Od kojeg smo mi to kluba posudili pusti se ba izmisljotina,sva sreca pa znam neke igrace licno i clanove uprave tako da su to notorne lazi. Mi posudjivali novac od drugog kluba pa stvarno si smjesan,lik ovdje provalio da se sprda a vi to uvazili kao istinu. Mi dovodimo Ormusa kako odakle nam pare sto bi ti reko prc Milojko. Znaci sve sto si rekao je laz imas li jos nesto? Uzivaj i gledaj kako ovi kokuzi trose pare.onsarh je napisao/la:Postovani kolega, dobar dan ili sellam alejk za početak ...zagor1987 je napisao/la:Majke mi ponekad se zapitam jel ja uopste pratim nasu ligu kad vidim na Zeljinoj temi sta pisu hahah. Kazu platili obestecenje za Boju to nigdje nije pisalo i kazu lazni clanak da duguju tri plate jer kao platili obestecenje. Nas ovdje nesto lafo prcali a po njihovoj logici nismo nista duzni jer mi smo platili obestecenje za Milanovica. Vidim euforija kod njih najbeca najavljuju titule a ja im pogledam ekipu i tacno se smijem hah. Onaj HongKong Boju opisa ko Mesija u najmanju ruku
Od toliko muke pokusavate nas prestaviti kao socijanu ustanovu i kokuze samo nastavite ako ce vam lakse biti
- prisonbreak
- Kontakt:
Sto Tuzlaci pjene sto im Celik poslao ponudu hahhahaha
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Daj napisi im koliko ste posudili Sarajevuprisonbreak je napisao/la:Sto Tuzlaci pjene sto im Celik poslao ponudu hahhahaha
- prisonbreak
- Kontakt:
Da dobiju infarktzagor1987 je napisao/la:Daj napisi im koliko ste posudili Sarajevuprisonbreak je napisao/la:Sto Tuzlaci pjene sto im Celik poslao ponudu hahhahaha

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Kaže navikli su samo kd Azmira da ih čerupaprisonbreak je napisao/la:Sto Tuzlaci pjene sto im Celik poslao ponudu hahhahaha

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.