PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Tacno me strah uhvati kad im roster vidim sa kojim najavljuju titulu. Stanic,Bogicevic,Svraka,Bekric,Krpic,Alispahic ekipa stareljki
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Bar ce dobro izgledatzagor1987 je napisao/la:Tacno me strah uhvati kad im roster vidim sa kojim najavljuju titulu. Stanic,Bogicevic,Svraka,Bekric,Krpic,Alispahic ekipa stareljki

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- SedrenikHz
- Kontakt:
A mars tottiFrancescoTotti je napisao/la:Bar ce dobro izgledatzagor1987 je napisao/la:Tacno me strah uhvati kad im roster vidim sa kojim najavljuju titulu. Stanic,Bogicevic,Svraka,Bekric,Krpic,Alispahic ekipa stareljki

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kako se možete šaliti na Željin račun...FrancescoTotti je napisao/la:Bar ce dobro izgledatzagor1987 je napisao/la:Tacno me strah uhvati kad im roster vidim sa kojim najavljuju titulu. Stanic,Bogicevic,Svraka,Bekric,Krpic,Alispahic ekipa stareljki
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
A gdje je generalni sponzor BRAJLOVIC ?
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Samo da te obavijestim da je Mušija pričao o Boji da ste mu kontaktirali brata, a ne o Guzini. Da ne lažeš džaba po pdfu. Čuj preko vas se igraču diže cijenaonsarh je napisao/la:

- kolezeljovac
- Kontakt:
Samo se vi nasladjujte... Imat cete kad.... Ja sam realan.... Karma je cudo.... Za par mjeseci sovat cete od Buljubasicke, Vjetnamaca do Usrefa.... Pazite sta kazem.... Kopirajte slobodno post ....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Pasa moj mi u toku dana mozemo pljuvat i psovat sve u i oko kluba, a da navecer bude sve normala opet. Fakat mislis da nam je to strano?kolezeljovac je napisao/la:Samo se vi nasladjujte... Imat cete kad.... Ja sam realan.... Karma je cudo.... Za par mjeseci sovat cete od Buljubasicke, Vjetnamaca do Usrefa.... Pazite sta kazem.... Kopirajte slobodno post ....

Double-check your statements please.

Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
To nam vasi pisu evo dvije godine,docekali bili 2 minute pa ovje se pokusavali nesto nasladjivat al dzaba vam. Zapamti za godinu cete Amara pljuvat a mi cemo bit jaci nego ikad zapamti ti ovo dobro podsjeticu te uskoro,pa onda nakon godinu. Vi ste smece svakako,sa vama se ne treba zamarat realno,vec sa Zrinjskimkolezeljovac je napisao/la:Samo se vi nasladjujte... Imat cete kad.... Ja sam realan.... Karma je cudo.... Za par mjeseci sovat cete od Buljubasicke, Vjetnamaca do Usrefa.... Pazite sta kazem.... Kopirajte slobodno post ....
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kod nas se to krha na bazi npr. poraza od Radnika u prvom kolu. Postoje odrasli ljudi kojima je normalno prikloniti se većini i mijenjati stavove na nivou petogodišnjaka. Realno se može desiti da ne osvojimo ništa, teže je to odbraniti nego uzeti, to je sve sport. Ali siguran sam da se nećemo dovesti nikad u situaciju da ne dobijemo licencu, da nam računi budu blokirani, da nam se transferi uplaćuju na račun trenera i slične probleme nefudbalske prirode.kolezeljovac je napisao/la:Samo se vi nasladjujte... Imat cete kad.... Ja sam realan.... Karma je cudo.... Za par mjeseci sovat cete od Buljubasicke, Vjetnamaca do Usrefa.... Pazite sta kazem.... Kopirajte slobodno post ....
-
- Kontakt:
Dzeko pizdo što se nisi prodao vani i pomogao razvaljenoj željani kojoj "curi" iz svih otvora... 

- svrakino1921
- Kontakt:
KVARTAL
GOLEM SI ZELJO
GOLEM SI ZELJO
- svrakino1921
- Kontakt:
SVRAKINO SELO IZ METROPOLE
kolezeljovac je napisao/la:Samo se vi nasladjujte... Imat cete kad.... Ja sam realan.... Karma je cudo.... Za par mjeseci sovat cete od Buljubasicke, Vjetnamaca do Usrefa.... Pazite sta kazem.... Kopirajte slobodno post ....
Dok je nama vas mi nikad propati nećemo.
- svrakino1921
- Kontakt:
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakva karma vidis da smo vas prestali zayebavati, niste zanimljivi vise sad su svinje na redu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Eh da im je Livanjski Sir to je brend i kvalitet, za njih je više onaj biljni 4 KM KGSedrenikHz je napisao/la:A mars tottiFrancescoTotti je napisao/la:Bar ce dobro izgledatzagor1987 je napisao/la:Tacno me strah uhvati kad im roster vidim sa kojim najavljuju titulu. Stanic,Bogicevic,Svraka,Bekric,Krpic,Alispahic ekipa stareljki
![]()
![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Nesto nema.ovih iz Livna danas? Imatel kakvu prepisku Sabrine i da nam objasnite kako propadamo?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Fino se uvlacis u pakas bordo tabora svaka castPenaltiky je napisao/la:
Eh da im je Livanjski Sir to je brend i kvalitet, za njih je više onaj biljni 4 KM KG

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma evo nako obestecenje moramo platitzagor1987 je napisao/la:Nesto nema.ovih iz Livna danas? Imatel kakvu prepisku Sabrine i da nam objasnite kako propadamo?
Za nekog igraca
Pa kad regulisemo javit ce se momciluk nas
Kazu do sad najvece obestecenje ce se platit
GOLEM SI ZELJO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.