FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 26 avg 2013, 12:31

U pravu su i fosil i 111 ali ja bi reagovao kao 3 keca. Sta ima pusit i pit pa vi mu dajete platu i zivcirate se kad ga gledate kako se vuce po terenu
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 26 avg 2013, 12:34

111 je napisao/la:Ako neces ništa konkretno poduzeti - onda nemoj ni pisati po forumima o tim stvarima.
Nije tvoje vlasništvo, kako kažeš, i vozdra.....imali ste i priliku da nešto uradite konkretno, niste uradili i to je to.
Nemoj sad ovdje na forumu ofirati lika, jer zapravo sam sebe ofiraš.

Kažeš AO mu dozvoljava to...pa dobro...šta onda ikako pominješ Laško na skenderiji i Stanu kako puši i pije :?: šta to znaci :o

Šta imamo mi ovdje od te price :?: samo se bezveze nerviramo...preskoci tu pricu i sve je OK
Sto da ga ne ofira.Neka raja zna kakvi igraci igraju za klub.Bave se sportom a opijaju se i puse,sa takvim stilom zivljenja nece nigdje dogurati.Svaki ozbiljan klub kaznjava takvo ponasanje igraca.Pravi primjer sa ovih prostora je Dinamo.Eto vidjeli ste svi Stanica sinoc,krene negdje u prodor i izgubi loptu i onda nece da trci za igracem da isparavi gresku vec se vuce po terenu.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 26 avg 2013, 12:38

corleone87 je napisao/la:
111 je napisao/la:Ako neces ništa konkretno poduzeti - onda nemoj ni pisati po forumima o tim stvarima.
Nije tvoje vlasništvo, kako kažeš, i vozdra.....imali ste i priliku da nešto uradite konkretno, niste uradili i to je to.

Kažeš AO mu dozvoljava to...pa dobro...šta onda ikako pominješ Laško na skenderiji i Stanu kako puši i pije :?: šta to znaci :o

Šta imamo mi ovdje od te price :?: samo se bezveze nerviramo...preskoci tu pricu i sve je OK
Sto da ga ne ofira.Neka raja zna kakvi igraci igraju za klub.Bave se sportom a opijaju se i puse,sa takvim stilom zivljenja nece nigdje dogurati.
Sa ovom pricom po forumima, mi navijaci ispadamo miševi i žene....da da, to je to.
Mi nemamo šta pisati po forumu, kad možemo odmah na licu mjesta to riješiti svaki put kad ih vidimo sa cigarom i pivom.....ali jooook, bolje doci na forum pa ko tetka ofirati.
Halo ba, mi (ja , ti i sva ovaj raja) odvajaju od usta, placaju godišnje karte da ih gledamo kako se vucaraju po terenu ko prebijene mačke....a viđaš ga u raznim lokalima sa cigarom i cugom.
Pa nije taj igrac kriv, njemu se može - vec mi...mi smo ovce koje to gledaju i dozvoljavaju....i onda dođeno na forum da nešto ofiramo i od sebe pravimo miševe.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 26 avg 2013, 12:39

sta ima veze sto je momak rekao ako je istina to i treba reci Amar je kaznio svakog igraca kad bi izalziio prosle godine Rus sto drzi Tuborg sa Amarom je ofirao par igraca i to su kazne bile po 300 km

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 26 avg 2013, 12:44

111 je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:

Sto da ga ne ofira.Neka raja zna kakvi igraci igraju za klub.Bave se sportom a opijaju se i puse,sa takvim stilom zivljenja nece nigdje dogurati.
Sa ovom pricom po forumima, mi navijaci ispadamo miševi i žene....da da, to je to.
Mi nemamo šta pisati po forumu, kad možemo odmah na licu mjesta to riješiti svaki put kad ih vidimo sa cigarom i pivom.....ali jooook, bolje doci na forum pa ko tetka ofirati.

Halo ba, mi (ja , ti i sva ovaj raja) odvajaju od usta, placaju godišnje karte da ih gledamo kako se vucaraju po terenu ko prebijene mačke....a viđaš ga u raznim lokalima sa cigarom i cugom.
Pa nije taj igrac kriv, njemu se može - vec mi...mi smo ovce koje to gledaju i dozvoljavaju....i onda dođeno na forum da nešto ofiramo i od sebe pravimo miševe.
Klub treba da ima uvid kako im se igraci ponasaju u slobodno vrijeme i da nesta poduzme po tom pitanju a ne ja.Sve dok oni dopustaju da im se igraci svko vece opijaju i puse cigaru za cigarom onda od njih nema nikakvog napretka i mi cemo i dalje gledati njihovu nemoc i vucaranje po terenu.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 26 avg 2013, 12:46

CARSON je napisao/la:

sta ima veze sto je momak rekao ako je istina to i treba reci Amar je kaznio svakog igraca kad bi izalziio prosle godine Rus sto drzi Tuborg sa Amarom je ofirao par igraca i to su kazne bile po 300 km
Treba to svaki željovac da radi, to mu je neka dužnost...ne samo Rus.
Cim vidiš neku našu "vedetu" sa cigarom i pivom, odmah mu priđeš i kažeš da ces ga prijaviti Amaru (ništa nasilje, nisi papak), da zna ko ga prijavljuje i da je svjestan da takvih ima po gradu na svakom čošku.
I odeš u Tuborg i prijavaš ga Amaru ili gdje ga vidiš, nek mu odbije pola plate, ha je.....eto, to je konkretno djelo.
Još bolje kad ih mobitelom uslikaš, da imaš i dokaze....Amar ce ga odmah kazniti, to je sigurno.
Ali ne može ni on biti necija babysiterka i tražiti ih po gradu...i Amaru je pun q svega, citave ove lige.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 26 avg 2013, 12:50

Je li može neko ukratko šta se dešavalo?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 26 avg 2013, 13:07

ma Zeljo realno nije toliko lose ni igrao ali ne mozes ti nesto ocekivat kad ne zabijes golove od 5 - 6 zicera. Jbg ovdje brane Adilovica sve je to ok al brate od 10 sansi i ja bi dao gol sta mi imamo od toga sto je on zabio 1 gol a imao 5 zicera, frajer nema pojma ok on se bori ali ne zna i to je to. Jamak najbolji, Svraka haj sto je fulio zicer glavom desi se al frajer nije zasluzio da uopste igra u prvom timu. Kerla dezorjentisan i to nije samo sinoc takav je lik on nas je kostao poraza iz BL uglavnom da smo imali imalo prisebnijeg igraca od Adilovica mislim da ne bi ova tekma bila problem jer lik fula nenormalno al jbg to je tako
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 26 avg 2013, 13:09

Adilovic uz Jamaka sinoc najbolji.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 avg 2013, 13:14

Samo mi nije jasno kako niko ne spominje da nas je sudija masakrirao i svojim odlukama direktno uticao na tok utakmice.
elvira c. ukinu s nogu i lik dobije zuti i to nakon sto ga je 3x prije toga slicno faulirao
kerli sumnjivo padne igrac pored,kerla dobija zuti,urdinov progovori-zuti

onaj ukide golmana u petercu,hitna ga iznese-zuti??? i onda isti taj igrac koji je trebao po svim mogucim pravilima dobiti crveni za onakav krvnicki start nad golmanom zabija 2 go za radnik.

poslje se igraci radnika valjaju da ide vrijeme,a on samo mase rukama da ustanu,klasicna sudijska opstrukcija,pa jarane ako ti je kriterij za zutog i ako ne dajes crvene za onakve startove,zasto onda zuti kerli i urdinovu???

treba ovome stati u kraj i ne cudi me sto mnogi od pljuvanja adilu nisu vidjeli mnogo drugih bitnijih cinjenica,nego me cudi sto u klubu sute ko p.
hebem ti ja gospodu u seljackoj ligi

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 avg 2013, 13:23

SarajlijaTM je napisao/la:Samo mi nije jasno kako niko ne spominje da nas je sudija masakrirao i svojim odlukama direktno uticao na tok utakmice.
elvira c. ukinu s nogu i lik dobije zuti i to nakon sto ga je 3x prije toga slicno faulirao

onaj ukide golmana u petercu,hitna ga iznese-zuti??? i onda isti taj igrac koji je trebao po svim mogucim pravilima dobiti crveni za onakav krvnicki start nad golmanom zabija 2 go za radnik.

poslje se igraci radnika valjaju da ide vrijeme,a on samo mase rukama da ustanu,klasicna sudijska opstrukcija,pa jarane ako ti je kriterij za zutog i ako ne dajes crvene za onakve startove,zasto onda zuti kerli i urdinovu???

treba ovome stati u kraj i ne cudi me sto mnogi od pljuvanja adilu nisu vidjeli mnogo drugih bitnijih cinjenica,nego me cudi sto u klubu sute ko p.
to je sve tačno, ali nije izgovor da svejedno ne pobijedimo, kad smo već stvorili onoliko šansi. da smo zabili 4, a imali smo zicere za to, svirali bi kurcu.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 avg 2013, 13:26

naravno jarane,sve to stoji,al ako si se kad bavio ekipnim sportovima,pa bilo kojim,znas kako onakav sudija utice na psihu ljudi na terenu,jos kad ti golmana iznese hitna.

i nije samo do pobjede,nego je i do toga sto nama iz utakmice u utamicu lome igrace i niko ni glavom da mrdne,a poenta ti je kod onakvog sudjenja to da mesari vide da im prolazi i onda samo jos vise lome pogotovo kad imaju rezultat koji prizeljkuju

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 26 avg 2013, 13:26

Je li Bucan nesta povrijedjen pa lik svaku sa klupe pocinje.On kako je usao poceli smo zustrije napadati.I nije mi jasno nikako zasto se Hodzic zapostavlja pa jbg Liverpul ga nama poslao na pozajmicu da igra momak,da moze biti spreman a ne da sjedi na klupi.Prosle sezone bio nam je jedan od glavnih igraca a sad pocinje utakmice sa klupe.

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 26 avg 2013, 13:29

ChWilla je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Samo mi nije jasno kako niko ne spominje da nas je sudija masakrirao i svojim odlukama direktno uticao na tok utakmice.

to je sve tačno, ali nije izgovor da svejedno ne pobijedimo, kad smo već stvorili onoliko šansi. da smo zabili 4, a imali smo zicere za to, svirali bi kurcu.
upravo to mi smo krivi i Radnik ima apsolutno pravo cak stavise podrzavam ono valjanje po terenu ko ti je kriv sto ih nisi namlatio zabio golove kad si trebao i on bi se valjao al u curku ovako likovima svaka cast cestito nam uzeli bod i to je to a vi samo hvalite Adila i njemu slicne zato ga i pusimo

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 avg 2013, 13:30

jer da smo mi poveli 2-0 u 35. minuti k'o što smo trebali, oni ne bi imali rezona da to rade i dobijaju žute kartone, već bi morali pokušati igrati lopte. a stvorili smo šansi više nego u većini utakmica koje smo pobijedili u prošloj sezoni. al' kad nema gola.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 26 avg 2013, 13:31

corleone87 je napisao/la:Je li Bucan nesta povrijedjen pa lik svaku sa klupe pocinje.On kako je usao poceli smo zustrije napadati.I nije mi jasno nikako zasto se Hodzic zapostavlja pa jbg Liverpul ga nama poslao na pozajmicu da igra momak,da moze biti spreman a ne da sjedi na klupi.Prosle sezone bio nam je jedan od glavnih igraca a sad pocinje utakmice sa klupe.
Vidio si ga sinoc, zato ne dobija sansu.
Zapravo, nisi ga ni vidio
Ja te volim, volim Željo..

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 26 avg 2013, 13:32

sad i sudije krive sto su uspjeli bod sacuvati protiv Radnika, ooooo Boze :lol: :lol: :lol:
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 26 avg 2013, 13:34

BeSha1992 je napisao/la:sad i sudije krive sto su uspjeli bod sacuvati protiv Radnika, ooooo Boze :lol: :lol: :lol:
GODINE BEZ TITULA NAMA SKUPA PROLAZE .... ODLEPRSAJ MALAYSIA

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 avg 2013, 13:36

Adil je realno srednja zalost igrac,zabice 30golova kad mu zeba,bekric,kvesic i b.colic nabacuju,al da sam sebi izbori poziciju,e to vrlo tesko,al to je svima jasno i to je tako.

Ali sto mnogima izgleda nije jasno je to da adil koliko god da je taraba daje svoj maximum svaku tekmu,sad sto njegov maximum nije na nivou da zadovolji ukuse gledalaca je drugi par cipela i nije do njega,vec do ljudi koji odlucuju ko ce igrati.

Da se svraka bori ko adil ili da se stanic,selimovic,e.colic i jos par slicnih koji mogu a nece trude ko adil mi bi pregazili radnik.

Al jok,treba adilu zvizdati sto je jedini stisnuo damu i iako ne zna sutati osutao van 16,a selimu,coli i tika taki,nabijanje iz peterca u nebo oprostiti. mojne mi dvostrukih arsina

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 26 avg 2013, 13:39

SarajlijaTM je napisao/la:Adil je realno srednja zalost igrac,zabice 30golova kad mu zeba,bekric,kvesic i b.colic nabacuju,al da sam sebi izbori poziciju,e to vrlo tesko,al to je svima jasno i to je tako.

Ali sto mnogima izgleda nije jasno je to da adil koliko god da je taraba daje svoj maximum svaku tekmu,sad sto njegov maximum nije na nivou da zadovolji ukuse gledalaca je drugi par cipela i nije do njega,vec do ljudi koji odlucuju ko ce igrati.

Da se svraka bori ko adil ili da se stanic,selimovic,e.colic i jos par slicnih koji mogu a nece trude ko adil mi bi pregazili radnik.

Al jok,treba adilu zvizdati sto je jedini stisnuo damu i iako ne zna sutati osutao van 16,a selimu,coli i tika taki,nabijanje iz peterca u nebo oprostiti. mojne mi dvostrukih arsina
brate u pravu si oko Adila 100% nije on ni kriv on igra koliko moze ne zna i to je to niko njemu ni ne govori da se on ne bori on se bori ali ne zna a ostale niko ni ne brani treba priznat i reci kad si dobar dobar si al kad si tanak tanak si a Zeljo je sam kriv sto nema boljeg spica od Adila jasno je ko dan al tako je kako je

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.