Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Danas Vilsir jedini dosao na posao. Ovi ostali setaci misle da su na modnoj pisti. Ekipa sa ovakvim stavom nije dostojna ni finala kupa Ze-Do kantona.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
To sam i ja razmisljao. Mozda bi bilo dobro da u cetvrtak malo ranije primimo 3 gola i da ih onda pritisnemo aa?anell je napisao/la:Vidiš kako se može ovaj City pritisnuti, znači samo 3 gola da primimo i oni odmah padaju. Dobro je da ovo znamo za četvrtak.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
- Marsal
- Kontakt:
Moševac bi ih hladno uzeo 2:0.bega_afc je napisao/la:Danas Vilsir jedini dosao na posao. Ovi ostali setaci misle da su na modnoj pisti. Ekipa sa ovakvim stavom nije dostojna ni finala kupa Ze-Do kantona.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Do 15te min 0:3 i onda kreće opsada Sitijevog gola.Jack je napisao/la:To sam i ja razmisljao. Mozda bi bilo dobro da u cetvrtak malo ranije primimo 3 gola i da ih onda pritisnemo aa?anell je napisao/la:Vidiš kako se može ovaj City pritisnuti, znači samo 3 gola da primimo i oni odmah padaju. Dobro je da ovo znamo za četvrtak.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Moševac vs Mošnjevac, majku im je.bem u pic.kuMarsal je napisao/la:Moševac bi ih hladno uzeo 2:0.bega_afc je napisao/la:Danas Vilsir jedini dosao na posao. Ovi ostali setaci misle da su na modnoj pisti. Ekipa sa ovakvim stavom nije dostojna ni finala kupa Ze-Do kantona.
Neka smo mi dali turskom smeću 350k sedmično, yebem mu svu familiju u kojoj je on najbolji cener. U ovakvim utakmicama se gov.ance treba pokazati.
Pekarima želim da se uguše buhtlama večeras, yebem im sito pekarsko.
Pekarima želim da se uguše buhtlama večeras, yebem im sito pekarsko.
Probali smo to protiv junajteda momci, ne pali
Jest da je bilo 2:0 tad
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Taktika sa tri stopera se pokazala izuzetno kvalitetnom i predstavljala je neprobojan zid za igrace Citya u ninutama kada nisu davali golove. 

Pa ne može sa 2:0 moraju se tri gola primiti.Brokula je napisao/la:Probali smo to protiv junajteda momci, ne pali
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Xhaka nije sposoban da doda loptu najbližem igraču, pa kako je on profesionalni fudbaler ja nikad neću skontati
Komično, još samo malkice i nivo smo Evertona i Lestera
Komično, još samo malkice i nivo smo Evertona i Lestera

Čim sam ja ugasio TV, zadržali smo 0:3 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nemoj agersivno Jack pisali smo već o tome. Kocka šećera i keks.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Tad ja upalio a bio ugasio nakon 1:0Brokula je napisao/la:Čim sam ja ugasio TV, zadržali smo 0:3

Miljenik admina i ostale moderacije
Igra se, Vilsir se svadja sa sudijom i pljesce mu.
Vilsira za trenera-igraca, garantujem da bi im jeb.ao mater svima.

Vilsira za trenera-igraca, garantujem da bi im jeb.ao mater svima.
Bellerin je sada fino potegao ali nazalost, mreza se nije zatresla
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Ne znam jesam li gledao goreg veznjaka u ovoj štali od Jacka...
Ti to radiš audiciju za udruživanje sa pajom i simenom?Rosicky je napisao/la:Ne znam jesam li gledao goreg veznjaka u ovoj štali od Jacka...
Ide ti

Ne znam da li ste primjetili, ali kad nama bilo koja ekipa igra presing, nijedan naš igrač ne prilazi da pomogne ili pokupi loptu, već sve što rade je vraćaju nazad loptu time samo olakšavaju ekipi koja pritišće.
Katastrofa od vođenja ekipe, ova ekipa ne zna ni kuda je pošla niti kuda je došla, niti je kome stalo da ova ekipa zna gdje se nalazi i koji su joj dometi, sve je bukvalno u rukama raspalog Arsena Wengera kojeg Bog ne može maknuti sa klupe Arsenala.
Gori fudbal nikada nismo igrali, u situaciji smo gdje tonemo i tonemo sve dublje, a Wenger ne planira da ode, kada ode i ostavi nas u qrcu, hvaliće se kako je samo on mogao održavati ovo rasulo od ekipe, a on najveći krivac za isto.
Katastrofa od vođenja ekipe, ova ekipa ne zna ni kuda je pošla niti kuda je došla, niti je kome stalo da ova ekipa zna gdje se nalazi i koji su joj dometi, sve je bukvalno u rukama raspalog Arsena Wengera kojeg Bog ne može maknuti sa klupe Arsenala.
Gori fudbal nikada nismo igrali, u situaciji smo gdje tonemo i tonemo sve dublje, a Wenger ne planira da ode, kada ode i ostavi nas u qrcu, hvaliće se kako je samo on mogao održavati ovo rasulo od ekipe, a on najveći krivac za isto.
Pa de onda izadji iz štale, sta ces u stali?Rosicky je napisao/la:Ne znam jesam li gledao goreg veznjaka u ovoj štali od Jacka...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.