U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
mihojevic i sadikovic nisu za pofalickog
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Promasi Ara izglednu priliku.Fudo je napisao/la:Sta je bilo?? Nisam u mogucnosti da gledam, hvala
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Steta sto nema Radovca sada bi mozda vec poveli. Hodzic djeluje pomalo odsjeceno u napadu.
**** ga
u 45 minutu.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 jun 2015, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Joj kad primamo gol 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
odbrana trahana
Mnogo su hvalili ovog Mihojevica, a momak je odron danas.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 13 jun 2015, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
jao kad mi primamo gol
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Iskreno, nikad goru odbranu nismo ni imali ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ba su 45 minuti, glupavo i naivno
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Nismo dva pasa sastavili u prvom.
****.m, mater svima u savezu, **** ih tito i nacionalnost selektora, dovedite nekog ko je strucan može se izjašnjavati ko eskim što se mene tice
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ma nevalja ovo nista. Odbrana losa. Hodzic previse odsjecen u napadu. Fali rasna desetka da uveze sredinu i napad. Ako ista uvijek smo imali tehnicki talentovanije kreativce od Norvezana a sada ni to nije bas neka razlika. Srednji red previse povucen unazad. Jedino je golman odlican bio.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 jun 2015, 16:50, ukupno mijenjano 2 puta.
I treba nam da gubimo dok za selektore imam ove pajsere kao sto su Karacic, Nestorovic i Bazdarevic
odbrana cirkus samo takav, i još retard selektor stavi i dadu i amira kao 2 zadnja vezna...valjda bi trebao biti neki jači, defanzivnije orijentisan igrač tu cccc..vezna linija za 45 minuta oduzela možda jednu loptu...da te Bog sačuva
Vezni red se skoro spojio s odbranom,toliko stoje nisko da to nije normalno,bilo je pitanje vremena kad cemo primit gol,pritisak : NULA 

Re: Odg: RE: Re: U-21, U-19, U-17
Arhitekt je napisao/la:I treba nam da gubimo dok za selektore imam ove pajsere kao sto su Karacic, Nestorovic i Bazdarevic
Sinoc je taj Bazdarevic ocitao takticku lekciju, zasto njega u isti kos sa ovim drugim ljudima?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
A sta je s Radovcem, nisam u toku ? nema ga ni na klupi.
I onda kada više ne bude me ovdje
DEFANZIVNI VEZNI je kronicna bojka ovih nasih prostora. Sve sami kreativci i njih forsiraju u omladinskim skolama a defanzivce ko ****. Zato su igraci kao sto je Besic rijetki i zlata vrijedni.sila14 je napisao/la:odbrana cirkus samo takav, i još retard selektor stavi i dadu i amira kao 2 zadnja vezna...valjda bi trebao biti neki jači, defanzivnije orijentisan igrač tu cccc..vezna linija za 45 minuta oduzela možda jednu loptu...da te Bog sačuva
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 jun 2015, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
glavna boljka mentalitet, dekocentracija...mi kad primamo golove to niko ne prima
odbrana uvijek tanka uzimaju nas na obicne finte pustanje lopte itd djeciji fazoni....vezni red 0
broj 16 se ko nesto istice sve ostalo tanko tanko
Hodzic promasi onaj poklong jeb.iga mada mi je tesko reci koji je ugao bio a i on sam je bio off balance sa nekim polu makazicama
nije norveska bauk nego smo mi pomalo losi
odbrana uvijek tanka uzimaju nas na obicne finte pustanje lopte itd djeciji fazoni....vezni red 0
broj 16 se ko nesto istice sve ostalo tanko tanko
Hodzic promasi onaj poklong jeb.iga mada mi je tesko reci koji je ugao bio a i on sam je bio off balance sa nekim polu makazicama
nije norveska bauk nego smo mi pomalo losi
Ima li neko kakav drugi stream ovaj ne mogu otvoriti?
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a