Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Citizen-X
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Citizen-X » 25 nov 2010, 10:30

Monolog je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:Joj sto bi volio da ima neki chatroom za ovih par nikad lijecenih kurvara kockara i alkoholicara da se istorokamo :mrgreen:

MoRe l se na tom planu sta uradit - da sportsport.ba ima chat - i room kladionicu :mrgreen: deder tamo Monoloze urgiraj.
Vidi ovog kralja. Šta je bilo, prika?! Da ti bi da zabesjediš sa nama(doduše, to je obostrano). Pa moRemo samo otvorit temu Betting Room or sth. like that pa da se tamo k'o pravi ispušemo, iscooliramo i ne znam ti ja šta. Btw, uvijek imaš i ono dole(top igrači), ali tebi je mrsko dole pogledati, ebem ti... :mrgreen: Nije valjda da si zaboravio za to? A?

@Gunners,

Ne derem se, ali znam da ti je mrsko. :lol:
valjalo bi organizovat neki janjetinkohol parti sa zenama ja sto bi to bilo cirkuzativno.... :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 nov 2010, 10:33

@Građanine,

Mini i Monolog ne idu u istu rečenicu. :mrgreen: To ti je pravilo broj jedan. :lol: Nego, imal' tebe kad u lijepoj našoj, pobogu? Ne moRemo samo ovako lumpovat, jbg ti. :D Zamisli jeb.ade da se konji poput nas nađu na nekom mjestu gdje su tamburice, žene, alkohol, meza i naravno da je kladionica nekih 50-ak metara od nas(može i bliže, ali manje bi pili, a više uplaćivali kladionicu). Uh, sad sam se nafur'o k'o pravi. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 25 nov 2010, 10:37

Monolog je napisao/la:@Građanine,

Mini i Monolog ne idu u istu rečenicu. :mrgreen: To ti je pravilo broj jedan. :lol: Nego, imal' tebe kad u lijepoj našoj, pobogu? Ne moRemo samo ovako lumpovat, jbg ti. :D Zamisli jeb.ade da se konji poput nas nađu na nekom mjestu gdje su tamburice, žene, alkohol, meza i naravno da je kladionica nekih 50-ak metara od nas(može i bliže, ali manje bi pili, a više uplaćivali kladionicu). Uh, sad sam se nafur'o k'o pravi. :lol:
nije mini vidis da je maxi nazvo sam ga JanjetiNkohol :mrgreen:
je bo tad gladionicu - ima me samo sad trenutno ne ali bi volio kad bi se organizovali nekad kad budem i ja tamo - sad ce mi butros doc' malo 'vamo kad popuste i nama fržu da uNIdjemo brez viza :mrgreen: ali nekad kad zatopli pa ako neko ima negdje avliju dvoriste vikendicu... moglo bi se sta organizovat... ja mislim da bi ja i ti dobar tempo izdrzali :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 nov 2010, 10:42

Ja zaboravio da ti voliš editovat' u sekundi, pa sam se zaletio da te kritikujem. :lol: Ja ne'am aFliju, u stanu sam, kod mene bismo mogli samo na balkonu biti, ali to nije to. :lol: Nama treba kakav ranč, ipak nam se polako i stomačine formiraju, ulazimo u godine, tako da...Naravno, sve vrste životinja bi se trebale okretat na ražnju, pa čak i žirafa( :lol: ), jer bi naše okupljanje bilo nacionalni praznik. Kad otopli, i ako budeš dolazio(nadam se da ho'š), moglo bi se nešto iskombinovati pa da se barem 1-2 dana dobro posjedi i da se zarakijamo k'o pravi. Ima da nadmašimo Ivkovu slavu :lol: . Nek kod nas bude Klado-slava. :lol:

Šuti, moram se vratiti u formu, preksinoć sam vidio da sam dobrano isp'o iz fazona(kako sam više sa ženom, a manje sa rajom, pa sam malo i batalio to divno piće - ALKOHOL). No, i to će se promijeniti, mora ona znat' ko nosi pantole u vezi. :lol:

Odoh na doručak, dok nisam pobudalio i već se totalno uživio u ovu našu idilučnu atmosferu ranča, opijanja, žena i mesa.

Btw, masni iz raje moRe puno pojest i popit. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 nov 2010, 10:54

slika

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 25 nov 2010, 11:16

Ništa sinoć:
slika

Danas ću odigrati nešto... :roll:
FK Pjetlovi

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 25 nov 2010, 11:17

evo i od mene danas tipovi - ne znam je li ko pratio juce udinezea i vicencu - ali utakmice su identicno skoro isle u identicno vrijeme golovi padali - slatko namjestene....

tako da tanas treba lupat talijanske kupove u visoke kvote. nista sigurica-kvote - samo ostro 2/X ili prvi go "slabih".

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 nov 2010, 11:24

Citizen-X je napisao/la:evo i od mene danas tipovi - ne znam je li ko pratio juce udinezea i vicencu - ali utakmice su identicno skoro isle u identicno vrijeme golovi padali - slatko namjestene....

tako da tanas treba lupat talijanske kupove u visoke kvote. nista sigurica-kvote - samo ostro 2/X ili prvi go "slabih".
Ma sve 3 iksa opaliti na sistem. :D Udinese je prošao 2/X ; Genoa X/X .

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 25 nov 2010, 11:47

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:evo i od mene danas tipovi - ne znam je li ko pratio juce udinezea i vicencu - ali utakmice su identicno skoro isle u identicno vrijeme golovi padali - slatko namjestene....

Ma sve 3 iksa opaliti na sistem. :D Udinese je prošao 2/X ; Genoa X/X .
Slazem se - pogotovo ovi juzniji krajevi bi trebali da budu "iznenadjenja"...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 nov 2010, 11:50

Ovaj bi Japan sad mogao u 12 lagano doci,jos mozda prelaz X/2.. Danas cu samo jedan tiket,da sacuvam pare za vikend.Sinoc me obori Benfica na tiketu,valjda danas bude bolje.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 25 nov 2010, 11:57

Citizen-X je napisao/la:Joj sto bi volio da ima neki chatroom za ovih par nikad lijecenih kurvara kockara i alkoholicara da se istorokamo :mrgreen:

MoRe l se na tom planu sta uradit - da sportsport.ba ima chat - i room kladionicu :mrgreen: deder tamo Monoloze urgiraj.
Jaruga može preko msn u jednu sobu da stane čitava Admirova bratija. :lol:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 nov 2010, 11:58

Monolog je napisao/la: Šuti, moram se vratiti u formu, preksinoć sam vidio da sam dobrano isp'o iz fazona(kako sam više sa ženom, a manje sa rajom, pa sam malo i batalio to divno piće - ALKOHOL). No, i to će se promijeniti, mora ona znat' ko nosi pantole u vezi. :lol:
Po ovom pitanju smo isti :D ehehehe
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 25 nov 2010, 11:58

evo bas sam se pitao hoce li ijedna biti utakmica talijanskog kupa na lajvu (obicno tu puste nastimane utakmice u dosta slucajeva) i pustili su pogodite koju - Lacio :mrgreen:

P.S. kvota na Albinoleffe kod mene skocila za 4 sa 10 na 14 :mrgreen: pa eto - ono da ja imam Lacio hladno bih im rek'o da odigraju ili X/X ili 2/X a sto da ne i 2/1 :mrgreen:

info poločas/zápas 1/1 1/0 1/2 0/1 0/0 0/2 2/1 2/0 2/2 datum
13037

Lazio-Albinoleffe
1.48 18 60 4.05 10.8 30 20 18 27 25.11. 18:00

Kvota X i 2 - 6 i 14 - X2 4.2

pa ko ima viška love :mrgreen:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 nov 2010, 12:10

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:CSKA DABOGDA PROPALI :twisted: :twisted: :twisted:
i jos djokovica da dodam :twisted: :twisted: :twisted:
Samo CSKA za 60e, a vodili 12-13 razlike..
...što je više lome to je volim jače...

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 25 nov 2010, 12:11

Willy je napisao/la:

pa hajde hajmo na MSN dajte adrese na PP

Eric Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Eric Cartman » 25 nov 2010, 12:13

Monolog je napisao/la:
Efes Pilsen - Olimpija (+9.5)......1
Maccabi - Caja Laboral ........ 157+
Partizan - Žalgiris .................1
Cibona - Barcelona...............146-

Kvota: 10.45
Ovo će biti uplaćeno kada izađem na kafu. Btw, imaš ovo na prethodnoj stranici. Sve ti mrsko, ebemu miša. :mrgreen:

I ja sam to uplatio,valjda prodje :D
@jaruga, oke je :mrgreen:
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 nov 2010, 12:14

Citizen-X je napisao/la:
Willy je napisao/la:
pa hajde hajmo na MSN dajte adrese na PP
Moj imaš ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 25 nov 2010, 12:22

@hodža, moje mišljenje je da ne forsiraš puno Maccabi H1, ako ga misliš igrati odigraj jednom, ali nemoj repeticije. Situacija u toj grupi se opasno zagovnala. Uz Prokoma se traži još jedan koji neće vidjeti top 16. Trenutno na rubu ambisa vise Khimki i Caja Laboral. Sve su prilike da će Khimki ispasti, jučerašnji poraz u Poljskoj će im doći glave. Jako će zanimljiv meč biti Maccabi - Caja Laboral. Maccabi je na čelu tabele i može opušteno da odigra, dok Špancima pobjeda treba kao ozeblo sunce. Gledao sam Kahu protiv Barse onomad, jako dobro su odigrali, sudije su ih uništile, ali opet su dobili.

Partizan ima priliku da se odmakne od opasne zone, a ukaže li se prilika juriće +11 koliko su izgubili u Kaunasu.

Moguće iznenađenje: Charleroi - Unicaja 1, 2.05. Kad su uništili Reala mogu i ove Špance.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 nov 2010, 12:35

Mogao bi mec egipatske lige El Gouna - Haras El Hodood doci 2,kvota preko 3... evo prelaz X/2.. da vidimo.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.