Ja zaboravio da ti voliš editovat' u sekundi, pa sam se zaletio da te kritikujem.

Ja ne'am aFliju, u stanu sam, kod mene bismo mogli samo na balkonu biti, ali to nije to.

Nama treba kakav ranč, ipak nam se polako i stomačine formiraju, ulazimo u godine, tako da...Naravno, sve vrste životinja bi se trebale okretat na ražnju, pa čak i žirafa(

), jer bi naše okupljanje bilo nacionalni praznik. Kad otopli, i ako budeš dolazio(nadam se da ho'š), moglo bi se nešto iskombinovati pa da se barem 1-2 dana dobro posjedi i da se zarakijamo k'o pravi. Ima da nadmašimo Ivkovu slavu

. Nek kod nas bude Klado-slava.
Šuti, moram se vratiti u formu, preksinoć sam vidio da sam dobrano isp'o iz fazona(kako sam više sa ženom, a manje sa rajom, pa sam malo i batalio to divno piće - ALKOHOL). No, i to će se promijeniti, mora ona znat' ko nosi pantole u vezi.
Odoh na doručak, dok nisam pobudalio i već se totalno uživio u ovu našu idilučnu atmosferu ranča, opijanja, žena i mesa.
Btw, masni iz raje moRe puno pojest i popit.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”