Ja se s tim slazem, medjutim hocu reci da nije pocelo to od Wagnerovog gola, mislim jebga razumljivo, dajes drugi gol, skocili svi, bilo je neprimjerenih gestikulacija svakako od pojedinaca, pa pola ljudi se kasnije po izlasku i sl. pozdravljalo i ispricavalo, medjutim kao sto rekoh ovi gore iznad sto su bili na tribini debili su sve zakuhali i odatle je krenulo, no kao sto rekoh ne mogu ni u jednom momentu opravdati ni reakciju ljudi na Zapadu i skandiranja i sve ostalo kad doslovno znam i prepoznajem hrpu njih koji dodju na Pecaru i sasvim normalno ne idu medju Ultrase nego sjednu na Sjevernu tribinu i gledaju utakmicu i skacu i vesele se i j.ebaju sucu m.ater i ne znam ni ja sta vise, pa ih nitko ne naziva pogrdnim imenima ili sta vec, no kao sto rekoh, to toliko o kulturi pojedinaca, s tim da ih ima i kod nas.user1 je napisao/la:Sve si lijepo napisao i odgovorio. Par NASMRKANIH idiota, nakon toga par predmeta na Zapad kao reakcija-jednaki debili kao ovi gore, i najvažnije POJEDINCI.ŠB_Fidelis je napisao/la:Par NASMRKANIH idiota iznad tribine gdje su bili gosti je, da se odmah razumijemo, pocelo sa gadjanjem i provociranjem i konstantno su to radili tijekom poluvremena i kasnije u par navrata u drugom poluvremenu, sto je bio i razlog zasto se dio povukao iznad jer je par boca proletjelo momcima pored glave, bez da je itko navedene debile odatle odstranio ili od gledatelja umirio, a onda je poletjelo i par predmeta na Zapad kao reakcija, to je istina i ja to ne opravdavam, to su jednaki debili kao ovi gore, medjutim kao sto rekoh, ono sto su kasnije takvi uradili i nastavili sa gestikulacijama i skandiranjima, pokazalo je dovoljno o njima. I ne mozes meni suprotno tvrditi kad sam doslovno ravno tu bio. Ono je ZALOSNO da te onako pojedinci docekuju u Mostaru i da se jos pritom usudjuju zvati Mostarcima, a na Pecari (i na gradskom stadionu i u gradskoj sportskoj dvorani) budu maltene domacini i nitko im nista ne kaze, no u redu.marioo8888 je napisao/la:@ Kevine par vaših pijanih idiota je počelo bacat kamenja na zapad,te pjevati i gestikulirat gluposti,onda su se naši zaletili,uglavnom ne zanima me to,ne vjerujem još uvijek i dalje mislim da sanjam šta se dogodilo,nikad više se ovo neće doživit kakav preokret strašno,svaka čast momcima na borbi i samo ovako i dalje nema predaje.Poslije ovoga smo i više nego zaslužili titulu i ima da je uzmemo.
ZRINJSKI JE ŠAMPIOOONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
O utakmici vec rekoh, cestitke.
Pretpostavljam da znaš kakav je imače odnos između dvije navijačke skupine.
Ono ni nisu Ultrasi, lako mi je za njih.
Po mojoj procjeni na utakmici SIGURNO nije bilo ispod 6000 ljudi, a sad bolje drugi poznaju koliko gdje staje.