Da nije Osima mi bi danas bili u rangu Radnika, ako ne i gore. Dok nije dosao nismo imali pobjede u gostima , sanjali smo o tome. Covjek je svake godine donio trofej, bio kup, bila titula, a jednom i oboje. Ima pravo i ima kredit da uzme odmor i sta god on hoce. Trebas biti kritican prema onima koji stvarno ruse ugled, a to su navijaci koji mu stete i donese novcanu korist, pa taj Osim ne moze dovesti bolje igrace. Trebas biti kritican sto je malo ljudi na tekmu pa klub ne moze zaraditi pa da opet taj Osim dovede nekoga, a malo je ljudi jer 500 debila se fura na baklje.old school je napisao/la:ne zelim da budem jedan od onih koji ce kritikovati,ali moram jednostavno jace od mene,po meni Osim rusi ugled kluba,samo da kazem podrzavam ga kao i svi,ali neka se odluci i kaze sta hoce,ako zeli da ide neka ide,pa ni Ivica koji je imao mnogo vece uspjehe nije to sebi dopustao kao Amar,to je problem jedan,a problem dva lezi u nasim svrakama,adilovicima i ako je dao go,lose skroz lose,ali idemo dalje ranjeni lav je najopasniji HAJDE ZELJOOOOOO
P.S. Oni su dva puta po golu pucali i dali dva gola. Igra uopste nije tolika katastrofa bila.