FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa momci vas trener je rekao nakon utakmice sa Borcom da je zeljo institucija i da ce lako sa ostalim ekipama pa nista . Uze veliki RADNIK bod u Sarajevu .
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
- pintol_TM87
- Kontakt:
Ni MINUTE vi tekme niste vidjeli i tu ste poceli vec da se zalite..
Bit ce bolje
Bit ce bolje

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- alan ford 26
- Kontakt:
Opet po starom, prosipanje bodova kuci a imas **** raspored na strani, bravo momci, i dalje mislim da nam je pusiona sljedece kolo u Mostaru.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
E vidis nije problem u tim ljudima sto hodaju po bijelom svijetu, vec je problem sto i igraci razmisljaju ko i ti, pa idu na fazon, hebo seljake ko su oni, lako cemo mimija je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eto Gredicu,Amare i ostala svito hodajte vi po bijelom svijetu na pocetku sezone,dok nas brukaju seoski klubovi

- pintol_TM87
- Kontakt:
u koliko je na vogosci snimka ?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Pasa moj riba smrdi od glave,bez ulaganja nema rezultata kojeg smomi toprovjerenog igraca doveli u zadnjih godinu dana,tako da ja znam o cemu pricamTkanton je napisao/la:E vidis nije problem u tim ljudima sto hodaju po bijelom svijetu, vec je problem sto i igraci razmisljaju ko i ti, pa idu na fazon, hebo seljake ko su oni, lako cemo mimija je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eto Gredicu,Amare i ostala svito hodajte vi po bijelom svijetu na pocetku sezone,dok nas brukaju seoski klubovi
i na kraju prcc milojko
Muharemovicu odlazi iz Zelje
Jeli treba neko da placa kartu da mogu Svrake da cugaju ot tih para u gradu.Mi igramo bez trenera znaci totalna opustenost kako onda ocekivat nesto.I na kraju mi ove uzesmo tamo 3-0 sa drugim sastavom.
Za ovu ligu imate vise nego dovoljno kvaliteta da se prosetate, problem je samo u glavama igraca.... to ja Amar koliko toliko drzo pod kontrolom, a ocigledno je da ovi nemogu.......mija je napisao/la:Pasa moj riba smrdi od glave,bez ulaganja nema rezultata kojeg smomi toprovjerenog igraca doveli u zadnjih godinu dana,tako da ja znam o cemu pricamTkanton je napisao/la:E vidis nije problem u tim ljudima sto hodaju po bijelom svijetu, vec je problem sto i igraci razmisljaju ko i ti, pa idu na fazon, hebo seljake ko su oni, lako cemo mimija je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i na kraju prcc milojko
-
- Kontakt:
Upravo tako, uvijek kod nas isto. Dobro da ovo nije prvo il drugo kolo neki bi nam navijači glumili pitare a njima se rugamopintol_TM87 je napisao/la:Ni MINUTE vi tekme niste vidjeli i tu ste poceli vec da se zalite..
Bit ce bolje

Uostalom startali smo prethodnih sezona i gore pa na kraju opet bili prvaci.
Upravu ste mi nemamo ociju i mi ne vidimo neke stvari,samo vi viditePlavetnilo je napisao/la:Upravo tako, uvijek kod nas isto. Dobro da ovo nije prvo il drugo kolo neki bi nam navijači glumili pitare a njima se rugamopintol_TM87 je napisao/la:Ni MINUTE vi tekme niste vidjeli i tu ste poceli vec da se zalite..
Bit ce bolje![]()
Uostalom startali smo prethodnih sezona i gore pa na kraju opet bili prvaci.

Muharemovicu odlazi iz Zelje
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
vrijeme je za promjene
-
- Kontakt:
ono , jest da je tek 5. kolo , ali ovo Osimovo izostajanje sa klupe ( ako je samo izostajanje ) ne vodi ka dobrom jer on bar zna kakvi su mu igraci ...kad su glavni ljudi u klubu ovako opusteni , sto bi onda navijaci dolazili i sekirali se ... sta moze Dino , radi koliko zna i umije ...cini se da to nije dovoljno ...zato ce ova sezona vjerovatno biti mucenje , vrijedi li to kidanja zivaca navijaca ?

Kako mi je momka zao :S
jos kad se poceo tresti na podu

Dok Osim uživa u novom godišnjem odmoru jer mu stari nije bio dovoljan, ekipa se bruka protiv amatera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Vidite jednu stvar, po meni ova igra je za 10, ali problem je sljedeci;
Nasi igraci prvo poluvrijeme bace uzalud. Zasto? jer se ne bore kada treba da slome protivnika pa sami sebi zakomliciraju sitvaciju.
Druga stvar. Rezultat nije realan, ali ljudi su kaznili ono sto smo mi propustili. Mi smo imali svoje sanse i ova utakmica je davno trebala biti prelomljenja, medutim kako mi to nismo uradili, protivnik je nas kaznio. Zasto sam rekao da je ova igra za 10? Zato, sto u teoriji jeste tako, i zato da je igraju igraci koji imaju tacne pasove, za produktivnom zavrsnicom, mi bi svakog protivnika rijesavali u prvom dijelu. Ali mi upravo radimo suprotno. Dajelo lose pasove, a hocemo sa loptom u gol. Sto nam se odbija od glavu. Protiv ovakve ekipe, gdje imate bruku prostora, nas upravo ta nasa zajebancije (NE NEZNANJE, jer su pokazali da mogu ovo igrati) debelo kostala.
Sljedeci problem su nasi ulasci u duele. Do kada ce nasi igraci odlaziti na CUM poslije tekmih na Grbavici, a zute ili crvene kartone dobijate bez-veze ili radi prigovora. Jamak dobio udarac (sepa), Colic slomljen, golman slomelj, jer ako neces ti igraca u svom golmanskom prostoru raznjeti, hoce on tebe. Kerlu onaj sa brojem 16 vuce, mlati, skace po njemu, Kerla kao trebica. Dakle tu je problem gospodo? U zalaganju.
Razumijem ja njih, oni pokusavaju prodati Svraku i Adila, ali to vise ocigledo ne ide, niti ih hoce neko vise. Adil ako nista odradi svoje, ali ovaj drugi, nula. Neka mala sjedne na klupu, i to je za covjeka, pa kada mu se moral vrati, neka se nametne i gotova stvar. TAkoder, Selimovic vise ne daju onaj svoj maksimum, niti produktivnost i zbog tog razloga po meni zasluzuju klupu. Gubitak bodova, ako nista nisu sva tri otisla. Sam pao, sam se ubio. Sada idemo Zrinjskom, takoder ekipi koja ce igrati na snagu, e ako se tu ne postavimo mi kako treba, sigurno cemo popusiti utakmicu, ne zbog neznanja, vec zbog naivnosti i nezalaganja.
EDIT: Samo molim ove koji su blizi igracima da mi kazu jednu stvar. Da li ovi nasi, koje smo oznacili kao igraci koji se manje zalazu (Svraka, Selimovic, ne bi Adila ovdje, posto on pogodi, dakle odradi svoj dio) praktikuju sex na dan ili prije utakmice?
Takoder, sto se Amara tice. Bile se presica i receno je da je covjek od sada sportski direktor. Prema tome, ne znam sada odakle nove nesuglasice oko toga.
Nasi igraci prvo poluvrijeme bace uzalud. Zasto? jer se ne bore kada treba da slome protivnika pa sami sebi zakomliciraju sitvaciju.
Druga stvar. Rezultat nije realan, ali ljudi su kaznili ono sto smo mi propustili. Mi smo imali svoje sanse i ova utakmica je davno trebala biti prelomljenja, medutim kako mi to nismo uradili, protivnik je nas kaznio. Zasto sam rekao da je ova igra za 10? Zato, sto u teoriji jeste tako, i zato da je igraju igraci koji imaju tacne pasove, za produktivnom zavrsnicom, mi bi svakog protivnika rijesavali u prvom dijelu. Ali mi upravo radimo suprotno. Dajelo lose pasove, a hocemo sa loptom u gol. Sto nam se odbija od glavu. Protiv ovakve ekipe, gdje imate bruku prostora, nas upravo ta nasa zajebancije (NE NEZNANJE, jer su pokazali da mogu ovo igrati) debelo kostala.
Sljedeci problem su nasi ulasci u duele. Do kada ce nasi igraci odlaziti na CUM poslije tekmih na Grbavici, a zute ili crvene kartone dobijate bez-veze ili radi prigovora. Jamak dobio udarac (sepa), Colic slomljen, golman slomelj, jer ako neces ti igraca u svom golmanskom prostoru raznjeti, hoce on tebe. Kerlu onaj sa brojem 16 vuce, mlati, skace po njemu, Kerla kao trebica. Dakle tu je problem gospodo? U zalaganju.
Razumijem ja njih, oni pokusavaju prodati Svraku i Adila, ali to vise ocigledo ne ide, niti ih hoce neko vise. Adil ako nista odradi svoje, ali ovaj drugi, nula. Neka mala sjedne na klupu, i to je za covjeka, pa kada mu se moral vrati, neka se nametne i gotova stvar. TAkoder, Selimovic vise ne daju onaj svoj maksimum, niti produktivnost i zbog tog razloga po meni zasluzuju klupu. Gubitak bodova, ako nista nisu sva tri otisla. Sam pao, sam se ubio. Sada idemo Zrinjskom, takoder ekipi koja ce igrati na snagu, e ako se tu ne postavimo mi kako treba, sigurno cemo popusiti utakmicu, ne zbog neznanja, vec zbog naivnosti i nezalaganja.
EDIT: Samo molim ove koji su blizi igracima da mi kazu jednu stvar. Da li ovi nasi, koje smo oznacili kao igraci koji se manje zalazu (Svraka, Selimovic, ne bi Adila ovdje, posto on pogodi, dakle odradi svoj dio) praktikuju sex na dan ili prije utakmice?
Takoder, sto se Amara tice. Bile se presica i receno je da je covjek od sada sportski direktor. Prema tome, ne znam sada odakle nove nesuglasice oko toga.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 25 avg 2013, 22:39, ukupno mijenjano 4 puta.
Selimovic veceras bukvalno nista nije uradio. On se nije ni oznojio. Bez veze popusismo dva boda...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
odlicno, promjeni sebe za pocetak...jug-onostalgicar je napisao/la:vrijeme je za promjene
Navijaci - nula bodova, opet baklje
Golmani - oba gola su njihova krivica, prvi Hadzicev, drugi Loncarevicev
Odbrana - ok skroz odigrali, do golmana
Sredina - Isto tako, Jamak i Tomic super, Sejo predobar, Selimovac tanak, ali prolazna ocjene, e sad SVRAKA sta taj radi, trcaka po terenu, nek ide na atletsku, ja ne razumijem njegovu ulogu na terenu
Napad - tacnije Adilovic, uradio sovje, dao gol
Sudija - boze sacuvaj
AMAR OSIM - ne dirajte u covjeka ni u sali. on je napravio to da mi seremo sada po svemu, a drugi smo na tabeli. nek je njemu zdravlja i motiva i ne sekirajmo se ni za sta.
Pogledajte tabelu i sve je ok. I dalje mislim da je Siroki jedini ozbiljan kandidat za titulu.
Generalno igra je ok bila, oni dvije rpilike i dva gola, cak nisu ni prilike, jednom je frajer pukao i nasem retardiranom golmanu dao gol, drugi put nas drugi golman koji je jos veci retard ne zna uhvatiti loptu.
Golmani - oba gola su njihova krivica, prvi Hadzicev, drugi Loncarevicev
Odbrana - ok skroz odigrali, do golmana
Sredina - Isto tako, Jamak i Tomic super, Sejo predobar, Selimovac tanak, ali prolazna ocjene, e sad SVRAKA sta taj radi, trcaka po terenu, nek ide na atletsku, ja ne razumijem njegovu ulogu na terenu
Napad - tacnije Adilovic, uradio sovje, dao gol
Sudija - boze sacuvaj
AMAR OSIM - ne dirajte u covjeka ni u sali. on je napravio to da mi seremo sada po svemu, a drugi smo na tabeli. nek je njemu zdravlja i motiva i ne sekirajmo se ni za sta.
Pogledajte tabelu i sve je ok. I dalje mislim da je Siroki jedini ozbiljan kandidat za titulu.
Generalno igra je ok bila, oni dvije rpilike i dva gola, cak nisu ni prilike, jednom je frajer pukao i nasem retardiranom golmanu dao gol, drugi put nas drugi golman koji je jos veci retard ne zna uhvatiti loptu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Nije samo veceras nego dugo on nista ne radi.Osime sutra objasni sta je u pitanju.Ako neces da budes trener vise reci brate pa nek te neko zamjeni,ako mislite i dalje cicijat i drzat Dinu za trenera e onda ste stvarno da nekazem sta dobicu ban bezveze ali ovo je komedija.
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921 i 60 gostiju.