PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ne sekiraj te se vi odakle nama, nego gledajte sebe, u **** ste, samo se zataškava. Ima još stvari koje će NAKON Evrope isplivati. Do tad uživajte. SRETNO protiv Celtica.
Hvala Admire, valjda i kod vas nakon evropskih tekmi ne ispliva još nešto.
Sretno i vama...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Vjerovao ili ne, dzaba ga koristimoAdmir74 je napisao/la:Pa to je opšte poznato da nemamo i nije tajna, ali mi za vas pitare čudno, milioneri a 4 plate i potraživanja Uposlenicima, sada još tri plate dugujete igračima i 4 Uposlenicima.
BTW. Poskupilo Koševo aaaaa??????

A sada se nista ne duguje, jos ljudima bonusi isplaceni.

“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Mi imamo problem kako prebaciti iz vijetnama milione, a vi imate.problem kako prebaciti 400 000 amaru
Plua sto se mora oaiguranje tribine platiti. A onaj sport united, bas neka pogana firma, udbaska,hoce 350 000 ...
Znaci amaw 400 000 sportunited 350 000, plate jeeno 300 000, eto miliona duga a ni dobro jutro

Plua sto se mora oaiguranje tribine platiti. A onaj sport united, bas neka pogana firma, udbaska,hoce 350 000 ...
Znaci amaw 400 000 sportunited 350 000, plate jeeno 300 000, eto miliona duga a ni dobro jutro
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Isfurano ti ime vala davnoduplakruna46 je napisao/la:Vjerovao ili ne, dzaba ga koristimoAdmir74 je napisao/la:Pa to je opšte poznato da nemamo i nije tajna, ali mi za vas pitare čudno, milioneri a 4 plate i potraživanja Uposlenicima, sada još tri plate dugujete igračima i 4 Uposlenicima.
BTW. Poskupilo Koševo aaaaa??????![]()
A sada se nista ne duguje, jos ljudima bonusi isplaceni.![]()

Isplatit će ih filozofijom, načinom života i ponašanja, kao što kaže njihov velikan HIVica! Zapjevaj je Mladene posljednji put, pa da ih zemljom prekrijemo.Pantelija je napisao/la:Mi imamo problem kako prebaciti iz vijetnama milione, a vi imate.problem kako prebaciti 400 000 amaru![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- RollingPaper
- Kontakt:
Zeljkane moj sta ti Amar radi...
https://www.herceg.ovina.info/vijesti/z ... gona-77598
Prosle godine ovce, ove godine zelju
Dok kokuzi ipak moraju naci neko skromnije mjesto
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja ljepotePantelija je napisao/la:https://www.herceg.ovina.info/vijesti/z ... gona-77598
A vasi odbili da idu dok im makar jednu zaostalu platu ne isplate
Sta kazu, pitari servirali kontraofanzivu hahahahaha. Pileci mozgici.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo tri
Hvala pitari ako ste vi
Ja sam mislio da se raspadamo

Hvala pitari ako ste vi
Ja sam mislio da se raspadamo

- Kockoglavi
- Kontakt:
Doku.čenko opet prijeti na temi Melje hahhahaahahahha
Dobar pokušaj, dobar. Grohotom se smijem.
Nego kad će ta druga polovina kvartala za igrače, a prvi dio kvartala za uposlenike ?

Nego kad će ta druga polovina kvartala za igrače, a prvi dio kvartala za uposlenike ?

-
- Kontakt:
Lazima lijeci svoju tugu.Admir74 je napisao/la:Dobar pokušaj, dobar. Grohotom se smijem.![]()
Kakva zalost. Vec je preslo u sazalijevanje!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
U Želji je sve super, ovi lažni i plaćeni članci ne mogu narušiti atmosferu u i oko kluba.. par dugovanja i kamata na oko cca milion KM je smiješno i nema potrebe ismijavanju. Sve štima, samo fali koja titula zadnjih evo 6-7 godina, al doći će i to s godinama ne treba se zalijetati. Šta je to par minuta posla ... mislim, hoću reći par godina posla.
DObar pokušaj brate, ne provljauj se nisi smješan...Haver ! je napisao/la:U Želji je sve super, ovi lažni i plaćeni članci ne mogu narušiti atmosferu u i oko kluba.. par dugovanja i kamata na oko cca milion KM je smiješno i nema potrebe ismijavanju. Sve štima, samo fali koja titula zadnjih evo 6-7 godina, al doći će i to s godinama ne treba se zalijetati. Šta je to par minuta posla ... mislim, hoću reći par godina posla.

Uopće ne želim biti smiješan, samo želim da kažem da mediji sve prenapuhavajuAdmir74 je napisao/la:DObar pokušaj brate, ne provljauj se nisi smješan...Haver ! je napisao/la:U Želji je sve super, ovi lažni i plaćeni članci ne mogu narušiti atmosferu u i oko kluba.. par dugovanja i kamata na oko cca milion KM je smiješno i nema potrebe ismijavanju. Sve štima, samo fali koja titula zadnjih evo 6-7 godina, al doći će i to s godinama ne treba se zalijetati. Šta je to par minuta posla ... mislim, hoću reći par godina posla.
- svrakino1921
- Kontakt:
A znaci uposlenicima nisu dali nistaAdmir74 je napisao/la:Dobar pokušaj, dobar. Grohotom se smijem.![]()
Zamisli da na Koševu ne kasne plate...na grbavici bi bilo -30
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.