FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 08 avg 2015, 10:31

Zna li neko jeli onaj Dogan,ili kako se vec zove,sto je vodio omladince kod kona,dosao kod nas u akademiju?
Navodno je njih napustio da bi dosao u akademiju.

HZG
Kontakt:

Post Postao/la HZG » 08 avg 2015, 10:47

Pozdrav bordo braćo, već duže vrijeme vas pratim, pa sam odlučio da vam se pridružim.
Nema izgovora, sutra SVI NA KOŠEVO !

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 08 avg 2015, 11:11

spartan91
Kontakt:

Post Postao/la spartan91 » 08 avg 2015, 11:27

Kakav je ovaj Emir Karahmet?? nisam upoznat
#puzigacaOUT
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 avg 2015, 11:50

Meni je posebno drago,mogu slobodno reci da se ponosim tim sto moj klub daje hlje tolikom broju ljudi,i sto se naravno maximalno okrenuo domacoj proizvodnji..pocev od stadiona gdje su stolice za rezervne igrace iz Bosne cini mi se,dalje HAAD..toliko kategorija oblaci,nase prvotimce a sada i zenski klub takodjer HAAD..sve pare u BIH i naravno nasim radnicima...evo sada kamp,zaposlice se ljudi na odrzavanju,sad izvodjenje radova isto tako nasi rade..evo reflektori cinkani u Srebrenici..svaka cast upravi na tome..sto nam je neko bolji,pametniji od nasih ljudi..naseg naroda..
sto se tice kampa,zemljista ,sta je cije..evo neka nas otjeraju kad prodje koncesija ili sta vec...pa komsinice drage to ce ostati nasoj djeci ako nista..na ovim prostorima nema nista slicno onako moderno a to niko osim Sarajeva trenutno nebi napravio(zeljo ponajmanje)..taj kamp ce mnogima valjati u buducnost pa makar nas otjerali cim ga napravimo on ce ostati...
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 08 avg 2015, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 08 avg 2015, 11:52

zagorski je napisao/la:Zna li neko jeli onaj Dogan,ili kako se vec zove,sto je vodio omladince kod kona,dosao kod nas u akademiju?
Navodno je njih napustio da bi dosao u akademiju.
Pisalo se da je prešao kod nas,sjećam se da su ga kone **** pa vjv i jeste prešao..
Sabrine mi moje!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 08 avg 2015, 12:12

mma_hz je napisao/la:Meni je posebno drago,mogu slobodno reci da se ponosim tim sto moj klub daje hlje tolikom broju ljudi,i sto se naravno maximalno okrenuo domacoj proizvodnji..pocev od stadiona gdje su stolice za rezervne igrace iz Bosne cini mi se,dalje HAAD..toliko kategorija oblaci,nase prvotimce a sada i zenski klub takodjer HAAD..sve pare u BIH i naravno nasim radnicima...evo sada kamp,zaposlice se ljudi na odrzavanju,sad izvodjenje radova isto tako nasi rade..evo reflektori cinkani u Srebrenici..svaka cast upravi na tome..sto nam je neko bolji,pametniji od nasih ljudi..naseg naroda..
sto se tice kampa,zemljista ,sta je cije..evo neka nas otjeraju kad prodje koncesija ili sta vec...pa komsinice drage to ce ostati nasoj djeci ako nista..na ovim prostorima nema nista slicno onako moderno a to niko osim Sarajeva trenutno nebi napravio(zeljo ponajmanje)..taj kamp ce mnogima valjati u buducnost pa makar nas otjerali cim ga napravimo on ce ostati...
Kakvo tjeranje otkud to. Nakon isteka koncesije FKS ima pravo prvootkupa umanjeno za dotadasnje ulaganje, sve regulirano ugovorom. Pusti kretene, zar mislis da bi neko bacio desetak miliona "nako" u havu, pa bio on i milijarder. Ljubomorne duse mogu ga dojkit. To je imovina FKS.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 08 avg 2015, 12:14

Head je napisao/la:
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
:bow:
**** će bit kad se završi, daj Bože što prije.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 avg 2015, 12:19

obiteljskicovjek je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Meni je posebno drago,mogu slobodno reci da se ponosim tim sto moj klub daje hlje tolikom broju ljudi,i sto se naravno maximalno okrenuo domacoj proizvodnji..pocev od stadiona gdje su stolice za rezervne igrace iz Bosne cini mi se,dalje HAAD..toliko kategorija oblaci,nase prvotimce a sada i zenski klub takodjer HAAD..sve pare u BIH i naravno nasim radnicima...evo sada kamp,zaposlice se ljudi na odrzavanju,sad izvodjenje radova isto tako nasi rade..evo reflektori cinkani u Srebrenici..svaka cast upravi na tome..sto nam je neko bolji,pametniji od nasih ljudi..naseg naroda..
Kakvo tjeranje otkud to. Nakon isteka koncesije FKS ima pravo prvootkupa umanjeno za dotadasnje ulaganje, sve regulirano ugovorom. Pusti kretene, zar mislis da bi neko bacio desetak miliona "nako" u havu, pa bio on i milijarder. Ljubomorne duse mogu ga dojkit. To je imovina FKS.

Za par godina on ce preci u vlasnistvo FK.Sarajeva. ;)

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 avg 2015, 12:34

Upravo, onoliko koliko se uloži u ovu površinu, proporcionalno ce se smanjivati i otkupnina. Koliko sam ja shvatio, komplet zemljište ce biti otkupljeni za oko Milion eura,...koliko znam cijena zemljista je oko 12 mil maraka?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 avg 2015, 12:37

Ma znam brate,al ovim ljubomornim dusebriznicima hocu da objasnim da je to od drustvene koristi a ne samo FK Sarajevo razumijete..
FK SARAJEVO.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 avg 2015, 12:46

Odmah je Begić posle utakmice sa Slobodom,razgovarao sa Tanom o treniranju ponekad repke na Butmiru. :nene:
Eno im Hrasnica,pa nek trcakaraju tamo. :D

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 avg 2015, 12:50

mma_hz je napisao/la:Ma znam brate,al ovim ljubomornim dusebriznicima hocu da objasnim da je to od drustvene koristi a ne samo FK Sarajevo razumijete..
nemoj se truditi, bespotrebno ti je to, oni ce sve sto mi radimo prikazati kao ublehu, lošu stvar, svaki nas rezultat kao nesto bezveze
prosle godine mi igramo Play off pa nismo se digli ovoliko.... al eto.. elem, kod nas sve ali bas sve ide po planu. Jedno jos da rijesimo ŠSŠ i komplet štab ali sam siguran da to sve ide po otplati duga poreznoj... tada cemo biti na NULI sto se tice SVIH dugovanja, dakle sav novac cemo dalje ulagati u
-infrastrukturu
-igracki kadar
_omladinski pogon

valjda vam je onda jasno sta to znaci ako sda u klubu imate jednog Ikandea, Barbarica, Stepanova, Benku
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 08 avg 2015, 13:04

Zar prvobitnim renderom nisu panirana tri terena? Dva sa plastičnom i jedan sa prirodnom podlogom? Nešto se u međuvremenu promjenilo?
@Head, odlične slike :thumbup: :bow:
P.S Kakvaje ovo kučica ?

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 08 avg 2015, 13:06

Head je napisao/la:
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
:bow:
Photoshop, čiji je ovo kamp, ovo je Tan ukrao, ovaj kamp ne postoji, vidjet ćemo kad se Tan ispali sa kampom u Orebić
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 08 avg 2015, 13:18

Da ironija bude veca, sjecam se prije par godina kad njihov predsjednik svecano izjavljuje kako njihov klub ulazi na posjed "Butmira" koji koristi bubamara i pravi kamp za njihove potrebe. Kao stvar je pred realizacijom.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 08 avg 2015, 13:26

obiteljskicovjek je napisao/la:Da ironija bude veca, sjecam se prije par godina kad njihov predsjednik svecano izjavljuje kako njihov klub ulazi na posjed "Butmira" koji koristi bubamara i pravi kamp za njihove potrebe. Kao stvar je pred realizacijom.
Nemoj zajebavati,mozda i ulaze na Butmir,ali u poljoprivredno drustvo,da se bave uzgojem domacih zivotinja :lol: :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

wwwfcsarajevoba
Kontakt:

Post Postao/la wwwfcsarajevoba » 08 avg 2015, 13:31

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 avg 2015, 13:35

Pantelija je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ma znam brate,al ovim ljubomornim dusebriznicima hocu da objasnim da je to od drustvene koristi a ne samo FK Sarajevo razumijete..
nemoj se truditi, bespotrebno ti je to, oni ce sve sto mi radimo prikazati kao ublehu, lošu stvar, svaki nas rezultat kao nesto bezveze
prosle godine mi igramo Play off pa nismo se digli ovoliko.... al eto.. elem, kod nas sve ali bas sve ide po planu. Jedno jos da rijesimo ŠSŠ i komplet štab ali sam siguran da to sve ide po otplati duga poreznoj... tada cemo biti na NULI sto se tice SVIH dugovanja, dakle sav novac cemo dalje ulagati u
-infrastrukturu
-igracki kadar
_omladinski pogon

valjda vam je onda jasno sta to znaci ako sda u klubu imate jednog Ikandea, Barbarica, Stepanova, Benku

Mislim da brže napredujemo nego što je iko ocekivao.

Kamp ide laganim tokom,vrlo brzo cemo biti na otvaranju.Za mjesec dana vise necemo imati dugove,mislim da smo mozda i jedini sportski kolektiv,sa pozitivnim poslovanjem.Imamo igrace koje pokusavamo prodati za 2 i više mil km,sto jos nikom i nikad nije pošlo za rukom.A.Sve sto smo uradili,uradili smo sa svojim novcem,a zlatne koke su jos u klubu,jos nismo nikog prodali. A tek slijede transferi od Dulje,Radovca, na kojim cemo uzeti vise para ,nego sto je neciji budzet.

Gledam kod kona opsta euforija najbolje igrace prodali za 115 k eura,a drugog za 500k eura,(mada je tacna cifra 400 k eura,od toga dobar dio ide igracu,i njegovom menadzeru) oba ne vrijede kao naš Cimi.

Malo realnosti ljudi,nije na odmet. :hmmmmm:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 avg 2015, 14:08

Malo se mi kurcimo s obzirom sta smo napravili u Butmiru..
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, Bing [Bot], boki86, r3m1, riki46, Sanchez87hz, USB i 116 gostiju.