**** turkinje.htcxone je napisao/la:hoce li osim biti na klupi veceras? tako je bar bilo receno jos prije 2-3 sedmice
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nek vam je Bog na pomoći kad imate ovakve likove na forumu...
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Odakle si ti brko? Malezija?htcxone je napisao/la:nek vam je Bog na pomoći kad imate ovakve likove na forumu...
Nikola Tesla!
nekada je ovaj forum imao jako mnogo ljudi sa kojima se moglo komunicirati na nivou ljudskog bića... ovo sad na žalost izgleda posljedica informatizacije seoskih područja...
najnormalnije nešto pitaš i poslije toga idu rijeci "kompleks" , nadanje, bla bla bla...
najnormalnije nešto pitaš i poslije toga idu rijeci "kompleks" , nadanje, bla bla bla...
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Tesko. Bilo je receno da ce mozda vratiti protiv Radnika, a mozda ranije, a mozda i kasnije. Kako on odlucihtcxone je napisao/la:hoce li osim biti na klupi veceras? tako je bar bilo receno jos prije 2-3 sedmice
NO PYRO NO PARTY
zahvaljujemBuu je napisao/la:Tesko. Bilo je receno da ce mozda vratiti protiv Radnika, a mozda ranije, a mozda i kasnije. Kako on odlucihtcxone je napisao/la:hoce li osim biti na klupi veceras? tako je bar bilo receno jos prije 2-3 sedmice

trebam da igram kladaru pa me interesovala ta info
igram drugo poluvrijeme vise golova od prvog
očito neki vide u tome uvredu ako ih nesto pitas... jbg nakon svih trofeja osvojenih covjek ima veliki kredit

31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
-
- Kontakt:
Nebi valjalo da kiksamo veceras. Vjerovatno ce biti teska utakmica, ali uz maximalno zalaganje ocekujem pobjedu
-
- Kontakt:
Momak,ti si davno izgubio svako moralno pravo da se pojavljujes na ovoj temi. Znas ti zbog cega.htcxone je napisao/la:hoce li osim biti na klupi veceras? tako je bar bilo receno jos prije 2-3 sedmice
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
Neki dan sam negdje pročitao da je Osmanović kadetski reprezentativac prešao u Slaviju. Zna li iko što? Jesu li to naši procijenili da ima boljih ili se mali nešto naljutio.ipetm je napisao/la:Kadeti i juniori ruše sve pred sobom
http://fkzeljeznicar.ba/kadeti-i-junior ... obom/6402/" onclick="window.open(this.href);return false;
Također, drago mi je za Pehilja što je dobro odigrao. Nadam se da će se nekad vratiti u Želju i da će postati dobar igrač. Ovo je i bolje za njega da igra jer očigledno se izborio za mjesto u Zvijezdi a pitanje je koliko bi to mogao u Želji trenutno, mada mi baš nije ni jasno što je on izvukao deblji kraj. MOžda ni ja ne znam sve ali mladima se nekad nešto mora i oprostiti pogotovo što mi on nije nikad djelovao kao neko problematičan. Onim suzama me kupio, a čim ga je Osim toliko držao i on je mislio da mali vrijedi. I na kraju da pitam jel skontao iko šta bi sa onim Alibašićem i sa Obućinom i kakav je ovaj Fejzić iz Radnika što je došao.
- corleone87
- Kontakt:
Pu jbt Mladost iz Velike Obarske vodi 2:0 protiv bojca. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Naravno kad je borac protiv nas poginuo, ljudi se potrosili protiv nas ko da im je zadnja u zivotu.Osjecace oni posljedice jos par kola pa doblili su bruku zutih.corleone87 je napisao/la:Pu jbt Mladost iz Velike Obarske vodi 2:0 protiv bojca.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- corleone87
- Kontakt:
jedino ako ne nastimaju 1/2 evo smanjili su na 2:1pile87 je napisao/la:Naravno kad je borac protiv nas poginuo, ljudi se potrosili protiv nas ko da im je zadnja u zivotu.Osjecace oni posljedice jos par kola pa doblili su bruku zutih.corleone87 je napisao/la:Pu jbt Mladost iz Velike Obarske vodi 2:0 protiv bojca.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
KOOOO BORAC nema sanse nije to takav klub, heh dva gola za Borac u dvije minute meni sve izgleda posteno do jaja!corleone87 je napisao/la:
jedino ako ne nastimaju 1/2 evo smanjili su na 2:1
- Ultras1921
- Kontakt:
Nesarajlija je napisao/la:Komsije imali prijenosa gdje?
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I onda će doć' onaj Haiti da kaže kako je Amar Osim mešetar.
Kako vas nije sad stid tu pisati o nekom namjestanju kad nemate pojma sta se desava, a milion puta ste druge napadali kad su ovako pisali za Zelju?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
zato to i radimo s tim da smo mi ironicni a oni su klasicni cirasigollum je napisao/la:Kako vas nije sad stid tu pisati o nekom namjestanju kad nemate pojma sta se desava, a milion puta ste druge napadali kad su ovako pisali za Zelju?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Eto, @gollum, dobio si objašnjenje.pile87 je napisao/la:zato to i radimo s tim da smo mi ironicni a oni su klasicni cirasigollum je napisao/la:Kako vas nije sad stid tu pisati o nekom namjestanju kad nemate pojma sta se desava, a milion puta ste druge napadali kad su ovako pisali za Zelju?
Dobro si istrosili se protiv nas. Borac, Olimpic, Zrinjski i Sarajevo jako dobre ekipe sta god vi pisali. Samo je vrijeme da se stane pricama kako je sve kod nas namjesteno.pile87 je napisao/la:zato to i radimo s tim da smo mi ironicni a oni su klasicni cirasigollum je napisao/la:Kako vas nije sad stid tu pisati o nekom namjestanju kad nemate pojma sta se desava, a milion puta ste druge napadali kad su ovako pisali za Zelju?
Nikola Tesla!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.