Dodji u zeljinom dresu. Isto je tokolezeljovac je napisao/la:Ja bi ako mogu da dodjem u bijeloj potkosulji ko ona prava seljačina? Ybg selo iz mene izbija. Bez obzira sto 4 generacije na Vratniku i Pofama zive...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dodji u zeljinom dresu. Isto je tokolezeljovac je napisao/la:Ja bi ako mogu da dodjem u bijeloj potkosulji ko ona prava seljačina? Ybg selo iz mene izbija. Bez obzira sto 4 generacije na Vratniku i Pofama zive...
Kako ide u federalnojWestTrebina je napisao/la:Dodji u zeljinom dresu. Isto je tokolezeljovac je napisao/la:Ja bi ako mogu da dodjem u bijeloj potkosulji ko ona prava seljačina? Ybg selo iz mene izbija. Bez obzira sto 4 generacije na Vratniku i Pofama zive...![]()
Saznaces nagodinu ili na godinu.BosniaBoston je napisao/la: Kako ide u federalnoj
Pa ja vi ste sila od kluba odmah nazad u prvu.Titule u istoj ce biti neminovnost kao u vecini historije olimpijskog klubaWestTrebina je napisao/la:Saznaces nagodinu ili na godinu.BosniaBoston je napisao/la: Kako ide u federalnoj
Izgleda da cu ti morati prevoditi na Boston language. Jer Bosnian ne kontas bas najboljeBosniaBoston je napisao/la:Pa ja vi ste sila od kluba odmah nazad u prvu.Titule u istoj ce biti neminovnost kao u vecini historije olimpijskog klubaWestTrebina je napisao/la:Saznaces nagodinu ili na godinu.BosniaBoston je napisao/la: Kako ide u federalnoj
Fukara se doduse pojavilo skoro 20 poslije neisplacene transe od nove uprave za grupu.Penaltiky je napisao/la:Više od jednocifrenog broja navijača Tittya se može skupiti samo kad se dijele neke donacije.
Been there done thatprisonbreak je napisao/la:Imal ko da se smije sa Zenicom bit'?
Dje bacac stolicaOsim13 je napisao/la:Been there done thatprisonbreak je napisao/la:Imal ko da se smije sa Zenicom bit'?
prisonbreak je napisao/la:Imal ko da se smije sa Zenicom bit'?
Bjezimo 10 trofejabambus je napisao/la:6 na 1 i opet bjeze![]()
![]()
Koliko ste puta dali za te trofeje ?BosniaBoston je napisao/la: Bjezimo 10 trofeja
On je Bosnia iz Bostona, navija za Barcelonu, prati NBA i ima avatar od najmanjeg Sarajevskog kluba.bambus je napisao/la:Koliko ste puta dali za te trofeje ?BosniaBoston je napisao/la: Bjezimo 10 trofeja![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.