Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
majchrzak i pouille..shminka je napisao/la:Budi malo određeniji, koji poljak i koji francuz?babino je napisao/la:nego @shminka, ko ce sad biti buduci broj 1, rublev i zverev...nece se valjda smjenjivati na tom mjestu![]()
sve sam ti prognoze zapamtio..rublev-tu si miran jos 10 godina, damir- ovdje si jako ugrozen, 2018. blizu a damir ni blizu top 30...a poljak (top 20) i svedajnin mladji-jel ono bi top 10..tesko da ce nekada dokuciti....da, bio je i francuz u top 10, ovo je mozda i moguce nekad za par godina![]()
Upiši u blokić još jednog broja jedan - Felix Aliassime. Top 5 društvo će mu uz Rubleva i Zvereva praviti Nicola Kuhn i Rudolf Molleker .![]()
kakva nas era očekuje u tenisu![]()
![]()
nadam se...shminka je napisao/la:Bit će Damir član top 30 društva, to je više nego sigurno![]()
![]()
To je strasno kako se sramoti svakim postom sve vise i vise. Ko je malo upuceniji u ovu igru jasno vidi da je Rafa kao poslan matchup za Zvereva koji mu vec sad moze radit bekendom ono sto mu je Nole radio kad ga je busio u primeu, bekend dijagonalom u forhend koliko hoce i Rafa je tu potpuno nemocan. H2h u ovom slucaju nista ne govori, blam je spominjat h2h jer je u 2 meca unistavao Rafu bekendom ali je izgubio tijesno zbog neiskustva, respekta i pritiska Slama, te Rafinog iskustva. Samo se nadam da ce sastati u naredna 2 turnira da se to potvrdi.babino je napisao/la:nemoj da tvoje postove trazi, tita tibodi123 je napisao/la:Bodi je Sašu GOATirao dok ti nisi znao ni ko je, pretraži postove za njega od prije 3 godine..hrabar si kad nekog upucujes na to
Šta kaže brat neće Rafko ni sedmicu bit prviRafaGarros9 je napisao/la:Bez nadanja Roger nece biti prvi...
To su samo njihove puste zeljebodi123 je napisao/la:Šta kaže brat neće Rafko ni sedmicu bit prviRafaGarros9 je napisao/la:Bez nadanja Roger nece biti prvi...![]()
![]()
I cak pri takvoj konkurenciji opet nece ni prismrdit USO,toliko o Nadalu kao novom broju 1Eld0rado je napisao/la:A šteta zbog Federera, iako gotivim više Nadala mislim da je Federer zasluzio da se vrati na No 1 al ipak nista od toga.
Valjda bude spreman za US Open, jer samo je Nadal ostao od nekada velike cetvroke
Evo zasto ja ne nasjedam na te naloge bodija da pretrazujem i kopam. Znam da ce neko odraditi za mene to i pokopat ga argumentima. Ne moram jos i ja da ga zayebavam!babino je napisao/la:nemoj da tvoje postove trazi, tita tibodi123 je napisao/la:Bodi je Sašu GOATirao dok ti nisi znao ni ko je, pretraži postove za njega od prije 3 godine..hrabar si kad nekog upucujes na to
![]()
evo dovoljno mu je da zapamti ovaj od jutros da ce do kraja iduce sezone zverev biti NO. 1, zivi bili pa vidjeli![]()
nego @shminka, ko ce sad biti buduci broj 1, rublev i zverev...nece se valjda smjenjivati na tom mjestu![]()
sve sam ti prognoze zapamtio..rublev-tu si miran jos 10 godina, damir- ovdje si jako ugrozen, 2018. blizu a damir ni blizu top 30...a poljak (top 20) i svedajnin mladji-jel ono bi top 10..tesko da ce nekada dokuciti....da, bio je i francuz u top 10, ovo je mozda i moguce nekad za par godina
shminka je napisao/la:Koji je najmanji broj bodova s kojim je neko bio prvi od kako se ovaj sistem koristi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.