flek1950 je napisao/la:White brate ne brini , u ovom meču mi ne bi trebali biti poraženi. Gledaj , Sarajevo ima 5-6 igrača sa po 2 žuta kartona , Branko to vrlo dobro zna i to će i iskoristiti , jer koji bi to njihov igrač želio propustiti Želju ? Paradoksalno zvuči ali oni više mogu dobiti porazom nego pobjedom. Šta im vrijedi pobjeda ako u derbi uđu osakaćeni , Željo ih otrese i pa-pa Europa! Opet ako ne pobjede , a budu kompletni protiv susjeda , njihove šanse rastu za pobjedu protiv Želje. Ja se najviše bojim suca Valjića , on ovim sudjenjem gura i one treće , ali optimista sam. Još kad vidim tko gdje sudi (Bjelica-Olimpikusi,Skakic Borcu) opasno u Savezu sapunjaju dasku nama i Mladosti ali evo im!
vec je pocelo. I ne samo na vas mec nego i na nas se zalis, a prvi zvizduk za jedno 18 sati.flek1950 je napisao/la:Ljudi moji kad sam vidio tko vam sudi , neće ispast dobro po vas! U Vitezu je jesenas sudila ova trojka protiv Olimpikuše , nek vam je Bog na pomoći. Bjelica, Turudić i Radaković od tada nisu više ni jednu tekmu nama sudili! Iako Vitezu najmanje odgovara vaša pobjeda , iskreno bih volio da ih zveknete ne volim lopovluk.
Ovo k'o neko zagrijavanje prije nego sto se vratis na svojoj temi da krivite Karacica i diskutujete koliko ste opsjednuti zeljom da zlostavljate djecu?