Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ma sav svijet se zgražava jedino u Bosni imaš idiota koji misle da će osudom očitog etničkog čišćenja, da se zamjerimo našim tobože prijateljima iz Amerike. Zamisli taj puding u glavi.
I još nešto, u odnosu na IDF, Hamas je dobrotvorno društvo.
I još nešto, u odnosu na IDF, Hamas je dobrotvorno društvo.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Danas bi trebao biti najveći pro-palestinski protest u Americi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Pensioner26
- Kontakt:
Ako ovi zlotvori ne stanu, sve su prilike da ovo ode u 3.svjetski.
Kao što sam i ranije pisao, ovdje sada postoji samo podjela na ljude i zvijeri, ili pro humanizam i pro genocid.
Kurvini sinovi forumaši genocidaši, svaki od vas koji na bilo koji način ovu priču revitalizira i spinuje sa bilo kojom drugom pričom.
pa i Japanci, bravo Japan
Kurvini sinovi forumaši genocidaši, svaki od vas koji na bilo koji način ovu priču revitalizira i spinuje sa bilo kojom drugom pričom.
- Pensioner26
- Kontakt:
Jedino što ohrabruje je kada pogledaš da svugdje u svijetu ima i dalje koliko toliko normalnih ljudi.Sarmica je napisao/la: ↑04 nov 2023, 17:06Kao što sam i ranije pisao, ovdje sada postoji samo podjela na ljude i zvijeri, ili pro humanizam i pro genocid.

Ima mnogo normalnih ljudi u svijetu i cijeli svijet zna istinu, obični ljudi, ali je velika propaganda i strah od reperkusija. ovi psi se služe svim i svačim kako bi što više osujetili otpor. Ovo što se dešava je neviđeno.Pensioner26 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 17:17Jedino što ohrabruje je pogledati da svugdje u svijetu ima i dalje koliko toliko normalnih ljudi.Sarmica je napisao/la: ↑04 nov 2023, 17:06Kao što sam i ranije pisao, ovdje sada postoji samo podjela na ljude i zvijeri, ili pro humanizam i pro genocid.
![]()
Šta su cionisti uradili od jedne njemačke
E vala kad Japanci protestuju znaš koliko je sati.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Nema sta,masovan protest.
Ovi pro Izraelci ASD, Epi, Sljivo i ostala odabrana raja ce nam preci na thebabylonbee

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Centre forward
- Kontakt:
Smatram da si iznadprosječno obrazovan i inteligentan, pa mi je zanimljivo sve ovo, bez ikakve osude naravno, u duhu zdrave polemike i bez ekstrema.chily-rz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 13:50Bosna nikad nije gajila kvazi vrijednosti Evrope.
Za tu Evropu smo uvijek bili civilizacija, dok je ta Evropa protjerivala i ubijala sve one koji nisu mogli nasilno prekrstiti Bosna je bila oaza za sve ljude koji su željeli da budu slobodni, da se mole kako žele i kome žele, to su naše vrijednosti.
Mi nismo kolonizatori i robovlasnici, mi nismo od onih koji nekom namecu neke vrijednosti, uvijek smo težili ka slobodi i osnovnim ljudskim pravima.
Kako misliš da nikad nismo gajili evropske vrijednosti i da li misliš da su vrijednosti Evrope samo kolonizacija, protjerivanje i slično?
I pod dva, da li ti misliš, da li bi mi bili kolonizatori i robovlasnici da smo kroz historiju to mogli, brojčano, tehnički i tehnološki da sebi to "priuštimo" ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- numanumaye22
- Kontakt:
Cuj civilizovani mi za Europu
Ko da slusam Marica na Happyu

Ko da slusam Marica na Happyu

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Napisao sam kvazi vrijednosti aludirajući na to da se u opšte ne mogu smatrati vrijednostima. Logički s obzirom da smo i sami Evropljani da ne možemo pobjeći od toga ali isto tako ne možemo zanemariti da se veliki dio stanovništva izjasnio kao pripadnik neke religije što znači da nam je svima u interesu da zadržimo i tradicionalne vrijednosti. Niko razuman nije kontra tehnološkog napretka, boljeg standarda života, mnogo toga možemo naučiti ili prepisati.Centre forward je napisao/la: ↑04 nov 2023, 17:42
Smatram da si iznadprosječno obrazovan i inteligentan, pa mi je zanimljivo sve ovo, bez ikakve osude naravno, u duhu zdrave polemike i bez ekstrema.
Kako misliš da nikad nismo gajili evropske vrijednosti i da li misliš da su vrijednosti Evrope samo kolonizacija, protjerivanje i slično?
I pod dva, da li ti misliš, da li bi mi bili kolonizatori i robovlasnici da smo kroz historiju to mogli, brojčano, tehnički i tehnološki da sebi to "priuštimo" ?
Ovisi koji mi, koja generacija nas, u kojem vremenu i kojim okolnostima, mi možemo se samo baviti pretpostavkama po tom pitanju. Šta bi bilo kad bi bilo. Govorimo o onome što je bilo, Evropa je protjerivala ljude jer su svi morali da se krste dok je Bosna i u takvim okolnostima ostala zasebna, slobodna. To su naše vrijednosti koje Evropljani mogu prepisati od nas.
Za ove genocidaše forumaše i to je normalno, vjeruj mi. Takvi podržavaju sve agende, a vidiš da se ta priča oko pedofilije sve više širi. Po zapadnim zemljama se djecu već uveliko uvaljuje strašne stvari po obdaništima. USA, Australija, Kanada ...mi nismo svjesno šta se dešava oko nas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 nov 2023, 18:14Neko reče da su normalno društvo
https://m.jpost.com/israel-news/tens-of ... ear-637393
A sve to dolazi iz cionističe kurvanjske kuhinje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Bazinga12345