Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ili novi Dzekson ili novi Turkeš 

-
- Kontakt:
Apsolutno mi njima ništa ne moramo ponuditi, osim osjećaja da smo dio njihovog identiteta više nego bilo koja druga zemlja. Milion primjera da se reprezentacija ne bira kako se bira klub, od xy igrača, ne samo naših, nego i drugih.BOSNAAAMOJAAA je napisao/la: ↑27 jul 2025, 15:12pa i ovi ostali koji su se sada zadnjih mjeseci spominjali u kontekstu naše reprezentacije pitanje je uopće oce li i igrati za nas. Mi im fudbalski nemamo ništa za ponuditi. Mi ako želimo da uzimamo igrace ko na pladnju poput nekih drugih država prvo moramo da radimo neke i rezultate a ne da nam uspjeh bude baraz nekog takmicenja iz kojega svaki put ispadnemo sa takvim rezultatima se i ne mogu očekivati talentirani i kvalitetni igraci, jedino mogu ovi istrošeni što nam srbi i hrvati davaju. Naravno sve igrace pratiti i pokušati ih pridobiti ali ne treba baš biti optimista po pitanju toga. Trenutno je takva situacija, nadamo se boljem u idućim godinama![]()
-
- Kontakt:
Pa dobro ne moramo im ništa ponuditi to si u pravu. Ali kod nas taj patriotizam i taj "osjećaj identiteta" o kojem ti pišeš ne postoji i ne pali, naravno da igračima nešto moraš ponuditi da bi te prihvatili u nasem slucaju, a mi nemamo šta za ponuditi. Tužno ali istinito. Kad kažem "ponuditi" mislim na igranje na nekom takmicenju mi takav luksuz nemamo jednostavno nama su svake kvalifikacije što bi se reklo na nož i strijepnja ocemo li uopće I proći na neko takmicenje. Sva ta djeca koje se ovdje spominju su dovoljno talentirana vec sada da igraju za reprezentacije koje predstavljaju a objektivno su puno jače od nas. Nas će jedino prihvatiti neki prosjeci iz hrvatske I srbije koji nisu tamo mogli probiti i uspjeti pa ce doći igrati za našu reprezentaciju.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑29 jul 2025, 19:34Apsolutno mi njima ništa ne moramo ponuditi, osim osjećaja da smo dio njihovog identiteta više nego bilo koja druga zemlja. Milion primjera da se reprezentacija ne bira kako se bira klub, od xy igrača, ne samo naših, nego i drugih.BOSNAAAMOJAAA je napisao/la: ↑27 jul 2025, 15:12pa i ovi ostali koji su se sada zadnjih mjeseci spominjali u kontekstu naše reprezentacije pitanje je uopće oce li i igrati za nas. Mi im fudbalski nemamo ništa za ponuditi. Mi ako želimo da uzimamo igrace ko na pladnju poput nekih drugih država prvo moramo da radimo neke i rezultate a ne da nam uspjeh bude baraz nekog takmicenja iz kojega svaki put ispadnemo sa takvim rezultatima se i ne mogu očekivati talentirani i kvalitetni igraci, jedino mogu ovi istrošeni što nam srbi i hrvati davaju. Naravno sve igrace pratiti i pokušati ih pridobiti ali ne treba baš biti optimista po pitanju toga. Trenutno je takva situacija, nadamo se boljem u idućim godinama![]()
BOSNAAAMOJAAA je napisao/la: ↑29 jul 2025, 20:36Pa dobro ne moramo im ništa ponuditi to si u pravu. Ali kod nas taj patriotizam i taj "osjećaj identiteta" o kojem ti pišeš ne postoji i ne pali, naravno da igračima nešto moraš ponuditi da bi te prihvatili u nasem slucaju, a mi nemamo šta za ponuditi. Tužno ali istinito. Kad kažem "ponuditi" mislim na igranje na nekom takmicenju mi takav luksuz nemamo jednostavno nama su svake kvalifikacije što bi se reklo na nož i strijepnja ocemo li uopće I proći na neko takmicenje. Sva ta djeca koje se ovdje spominju su dovoljno talentirana vec sada da igraju za reprezentacije koje predstavljaju a objektivno su puno jače od nas. Nas će jedino prihvatiti neki prosjeci iz hrvatske I srbije koji nisu tamo mogli probiti i uspjeti pa ce doći igrati za našu reprezentaciju.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑29 jul 2025, 19:34Apsolutno mi njima ništa ne moramo ponuditi, osim osjećaja da smo dio njihovog identiteta više nego bilo koja druga zemlja. Milion primjera da se reprezentacija ne bira kako se bira klub, od xy igrača, ne samo naših, nego i drugih.BOSNAAAMOJAAA je napisao/la: ↑27 jul 2025, 15:12
pa i ovi ostali koji su se sada zadnjih mjeseci spominjali u kontekstu naše reprezentacije pitanje je uopće oce li i igrati za nas. Mi im fudbalski nemamo ništa za ponuditi. Mi ako želimo da uzimamo igrace ko na pladnju poput nekih drugih država prvo moramo da radimo neke i rezultate a ne da nam uspjeh bude baraz nekog takmicenja iz kojega svaki put ispadnemo sa takvim rezultatima se i ne mogu očekivati talentirani i kvalitetni igraci, jedino mogu ovi istrošeni što nam srbi i hrvati davaju. Naravno sve igrace pratiti i pokušati ih pridobiti ali ne treba baš biti optimista po pitanju toga. Trenutno je takva situacija, nadamo se boljem u idućim godinama![]()
imamo ima ponuditi da igraju za domovinu pradjedova i gdje god da bili rodjeni cast i veliko zadovoljstvo im je svima da predstavljaju nasu divnu bosnu i hercegovinu

Evo sanse za Alajbegovica

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Već sam spomenuo da kod nas taj patriotizam ne pali i da to općenito kod nas ne postoji. Ne mogu ni na dvije ruke izbrojati ko nas je sve odbio u zadnjih 10 godina što se tiče reprezentacije. Ali evo nekih od imena:torbica je napisao/la: ↑29 jul 2025, 20:41BOSNAAAMOJAAA je napisao/la: ↑29 jul 2025, 20:36Pa dobro ne moramo im ništa ponuditi to si u pravu. Ali kod nas taj patriotizam i taj "osjećaj identiteta" o kojem ti pišeš ne postoji i ne pali, naravno da igračima nešto moraš ponuditi da bi te prihvatili u nasem slucaju, a mi nemamo šta za ponuditi. Tužno ali istinito. Kad kažem "ponuditi" mislim na igranje na nekom takmicenju mi takav luksuz nemamo jednostavno nama su svake kvalifikacije što bi se reklo na nož i strijepnja ocemo li uopće I proći na neko takmicenje. Sva ta djeca koje se ovdje spominju su dovoljno talentirana vec sada da igraju za reprezentacije koje predstavljaju a objektivno su puno jače od nas. Nas će jedino prihvatiti neki prosjeci iz hrvatske I srbije koji nisu tamo mogli probiti i uspjeti pa ce doći igrati za našu reprezentaciju.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑29 jul 2025, 19:34
Apsolutno mi njima ništa ne moramo ponuditi, osim osjećaja da smo dio njihovog identiteta više nego bilo koja druga zemlja. Milion primjera da se reprezentacija ne bira kako se bira klub, od xy igrača, ne samo naših, nego i drugih.
imamo ima ponuditi da igraju za domovinu pradjedova i gdje god da bili rodjeni cast i veliko zadovoljstvo im je svima da predstavljaju nasu divnu bosnu i hercegovinu![]()
Jozo Simunovic
Silvio Ilinkovic
Bećir Omeragic
David Vukovic
Zinedin Smajlovic
Petar Sucic
Alen Halilovic
Samed Baždar (prihvatio nas, jer je vidio da neće imati mjesta u srbiji a prije svega toga mu je bila srbija na sva usta ispjevana)
Lijepo i blazeno je ziviti u neznanju i u lažnim uvjerenjima. Tužno ali istinito ponavljam još jednom.
Kako nas je Bazdar odbio, kada momak igra za nas ?
Ovo ostalo nikakva šteta, osim Sucica.
Ovo ostalo nikakva šteta, osim Sucica.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Profil BOSNAMOJAA je dobro-poznati kamenjar KoloDD i bezbroj njegovih bivših profila na forumu.
Ne odgovarajte kamenjaru iz Širokog Brijega sa prebivališem u Njemačkoj na njegove postove. Isključivo je tu da trolla i glumi većeg retarda nego što jeste na forumu prije nego što bude banovan po 1902810. put pa krene sa pravljenjem novih profila.
IGNORE.
Ne odgovarajte kamenjaru iz Širokog Brijega sa prebivališem u Njemačkoj na njegove postove. Isključivo je tu da trolla i glumi većeg retarda nego što jeste na forumu prije nego što bude banovan po 1902810. put pa krene sa pravljenjem novih profila.
IGNORE.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 jul 2025, 08:08Profil BOSNAMOJAA je dobro-poznati kamenjar KoloDD i bezbroj njegovih bivših profila na forumu.
IGNORE.
Upravo tako.
Ignorisati pakasa.
-
- Kontakt:
Treba večeras gledati RB - Brann. Oscar na izlaznim vratima, riješeno pitanje prolaska, Kerim će sigurno dobiti priliku.
-
- Kontakt:
Kao prvo niti sam iz Širokog Brijega, kao drugo nemam prebivalište u njemackoj. Gdje ti ovdje vidiš trol? Govorim kako jeste i ne živim u oblacima ko neki ovdje u komentarima. Želje su jedno, realnost drugo. Mislim da ti trebaš biti banovan s obzirom da nekog koga ne znaš nazivas retardom. Smiri se.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 jul 2025, 08:08Profil BOSNAMOJAA je dobro-poznati kamenjar KoloDD i bezbroj njegovih bivših profila na forumu.
IGNORE.
-
- Kontakt:
– Žao mi je što danas, pred važnu utakmicu koju moj tim igra, moram da se oglašavam na ovaj način i kažem da, uz svo poštovanje drugih, nemam nijedan pasoš osim pasoša Republike Srbije i da ne razmišljam, niti sam u pregovorima, niti sam dobio poziv za nacionalnu selekciju Bosne i Hercegovine."
Ovo je točno izjavio Bazdar prije nešto manje od godinu dana. Kada je vidio da se ne računa na njega u srbiji onda je i BiH super. Inače još naziva dio BiH "republikom srpskom". Glup smo mi u cjelini kao narod i može nas svako klepat po ušima ko stigne...
-
- Kontakt:
S ovim transferom Gloukha, Alajbegovic zasigurno dobija i više minuta a vjerujem da im je on novi projekat kluba. Rekao bih da je taj salzburg što se tiče prodaje igrača jako pao, igrač koji vrijedi 20m prodavaju za 14m+ 2 u bonusima to salzburg od prije par godina bi utopio nekome za 30m.
Svega je bilo ovdje, al on je definitivno najcudniji slucaj. Vise prati repku koju mrzi od 99% navijaca BiH.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 jul 2025, 08:08Profil BOSNAMOJAA je dobro-poznati kamenjar KoloDD i bezbroj njegovih bivših profila na forumu.
IGNORE.

Alajbegović ipak s klupe, bit će prijenos na kanalu kluba: https://www.youtube.com/live/l-0NbnUTBb ... HkK6ci2-no
E ako ga nije mogo od prve sad neće nikad
Pejcinovic 80 minuta za Wolfsburg protiv Espanyol
Rondic zabio za Koln, Budulsdzic usao za Malmo vode 1:0 za trece pretkolo Lp
Celik klupa Lens Wolwerhampton upravo pocelo, a Bajraktarevic masina
Salzburg Brann upravo pocelo 0:1 vec
Alajebgovic klupa
Rondic zabio za Koln, Budulsdzic usao za Malmo vode 1:0 za trece pretkolo Lp
Celik klupa Lens Wolwerhampton upravo pocelo, a Bajraktarevic masina
Salzburg Brann upravo pocelo 0:1 vec
Alajebgovic klupa