PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ma normala je pricati normalno, ja sve Vas volim. Naravno incidente osudjujem neke, ili one koji to podrzavaju.
Za kolace Tuzlak sto pitas, a ybg BBI ti je kod nas(a mi smo na ulazu BBI kafic Cordoba, znaci centar centra.... Kad vidis ko ti sve udje u lokal, syebes se na pocetku. Kasnije se naviknes... Ja bi ti to pokusao porediti sa Vasim centrom Tuzlanka... A jos je strogi centar...
Vidi ona jedna torta ima 16 komada, jedan komad 5 KM.... Pa shvati da je nabavna sigurno 2,3 KM po komadu... A valja 20tak zaposlenih isplatiti.... Doduse mi smo caffe-restoran.....
Za kolace Tuzlak sto pitas, a ybg BBI ti je kod nas(a mi smo na ulazu BBI kafic Cordoba, znaci centar centra.... Kad vidis ko ti sve udje u lokal, syebes se na pocetku. Kasnije se naviknes... Ja bi ti to pokusao porediti sa Vasim centrom Tuzlanka... A jos je strogi centar...
Vidi ona jedna torta ima 16 komada, jedan komad 5 KM.... Pa shvati da je nabavna sigurno 2,3 KM po komadu... A valja 20tak zaposlenih isplatiti.... Doduse mi smo caffe-restoran.....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Dodji ti u utorak sljedeci, ja sam prva smjena tad... Ne znam koja ce tad raditi, ali koja god bude od ovih mladjih, to ti je od 90tih do 2000te .. To ti je bombonice....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aaa Cordoba, Škoro obožava tu izlaziti, vi ste najbolji prijatelji samo vam niko nije javio, vjerujte mi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
ima kod nas u omega centru oko 3km top .pitam onako kod mene u fastfoodu na top lokaciji blizu svih faxova npr hamburger 2kmkolezeljovac je napisao/la:Ma normala je pricati normalno, ja sve Vas volim. Naravno incidente osudjujem neke, ili one koji to podrzavaju.
chicken 2km a sendvic 1km.Mozes li misliti zarade a kirija 1000km(jest da sam najjeftiniji u gradu i 100 prca klasa al marza 15%
a zove se naravno NAPOLI
Pa jes', tu dolaze fudbaleri, pjevači i ja.
A prvi dejt s curom, ja da ispadnem mangaš, rekoh u Kordobu. Bokte kad sam račun vidio... kasnije se navadila.
Al kolači i jesu dobri, nema šta.

A prvi dejt s curom, ja da ispadnem mangaš, rekoh u Kordobu. Bokte kad sam račun vidio... kasnije se navadila.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
hahaa znaci umjesto da j...s ti sjeban al cijenomskoroalen je napisao/la:Pa jes', tu dolaze fudbaleri, pjevači i ja.![]()
- kolezeljovac
- Kontakt:
Dodje nam zena neku noc, narucila skupi mix(dzumbir, mrkva, kruska i ananas) odnio konobar, kad je vidjela racun sacekala da on prodje i ustade .... Sreca nije ni pinula pa smo mogli iskoristiti.... Da konobar ne bude u minisuskoroalen je napisao/la:Pa jes', tu dolaze fudbaleri, pjevači i ja.![]()

Ti ko ja, odveo djevojku bivsu na iftar u Park Princeva, nije ni bajram bio pita kad cemo opet gore, kontam u sebi bilo baksisa kod nas za iftare

Nisam znao da se Bilino renovira...svrakino1921 je napisao/la:Tise malo sad ce jos malo pa stavljat krov na istocnu tribinu najperspektivnijeg stadiona u regionu

Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
-
- Kontakt:

kako je krenulo mozsa nam liga ni krene ...sehic96 je napisao/la:Nisam znao da se Bilino renovira...svrakino1921 je napisao/la:Tise malo sad ce jos malo pa stavljat krov na istocnu tribinu najperspektivnijeg stadiona u regionu
![]()
pa majku mu ovi iz regiona prodaju lagano igraca za 3mil€
a kod dan ako dobijes 50k€ ko da si prodo po bih
i tih jadnih 50k nestane .ko da u bih madionicaru zive
-
- Kontakt:

kako je krenulo mozsa nam liga ni krene ...sehic96 je napisao/la:Nisam znao da se Bilino renovira...svrakino1921 je napisao/la:Tise malo sad ce jos malo pa stavljat krov na istocnu tribinu najperspektivnijeg stadiona u regionu
![]()
Ovdje je sve u Qrcu! Od sporta preko zdravstva pa do školstva. Kad samo pogledaš gdje sve igraju igrači iz hrvatske ili srbije, a onda pogledaš gdje igraju naši. Pogledaj cijenu prosječnog igrača srbije i našeg. Dno dna! HNL uvodi VAR a mi nemamo reflektore na stadionima.1919tuzlak je napisao/la:
![]()
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
- kolezeljovac
- Kontakt:
Haj puče puška, puče druga iz Carigrada. Puče puška puče druga iz Carigrada. Haj da ubiju Husrev Bega nasred Saraj'vaaa....
Hajmo biti pozitivni.... Opustite se...
Hajmo biti pozitivni.... Opustite se...
kolezeljovac je napisao/la:Dodje nam zena neku noc, narucila skupi mix(dzumbir, mrkva, kruska i ananas) odnio konobar, kad je vidjela racun sacekala da on prodje i ustade .... Sreca nije ni pinula pa smo mogli iskoristiti.... Da konobar ne bude u minisuskoroalen je napisao/la:Pa jes', tu dolaze fudbaleri, pjevači i ja.![]()
Al kolači i jesu dobri, nema šta.![]()
Ti ko ja, odveo djevojku bivsu na iftar u Park Princeva, nije ni bajram bio pita kad cemo opet gore, kontam u sebi bilo baksisa kod nas za iftare

Al dobro, što kažeš, strogi centar grada.
@1919tuzlak tako nekako, ja yeban na kraju.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma trebamo svi na jedno pecenje otici, zayebi ligu.... Gledaj vremena, odemo na neutralni teren(Jablanica)... Bez obiljeza naravno hahaaa i zalomimo... Sutradan opet zayebavamo jedni druge kao da se nista ne zna...
- svrakino1921
- Kontakt:
Onu iz Svrakina si vodio u Kordobu ili si nasao novu neku iz Buljakova ili Brijescaskoroalen je napisao/la:Pa jes', tu dolaze fudbaleri, pjevači i ja.![]()
Brezanska lolo
- svrakino1921
- Kontakt:
Gdje ces to predlozit kao veliki Zeljovackolezeljovac je napisao/la:Ma trebamo svi na jedno pecenje otici, zayebi ligu.... Gledaj vremena, odemo na neutralni teren(Jablanica)... Bez obiljeza naravno hahaaa i zalomimo... Sutradan opet zayebavamo jedni druge kao da se nista ne zna...
A ko ce to platit
Fukare, oni imaju kešasvrakino1921 je napisao/la:Gdje ces to predlozit kao veliki Zeljovackolezeljovac je napisao/la:Ma trebamo svi na jedno pecenje otici, zayebi ligu.... Gledaj vremena, odemo na neutralni teren(Jablanica)... Bez obiljeza naravno hahaaa i zalomimo... Sutradan opet zayebavamo jedni druge kao da se nista ne zna...
A ko ce to platit
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- svrakino1921
- Kontakt:
A pitari placaju kvartalnoOsim13 je napisao/la:Fukare, oni imaju kešasvrakino1921 je napisao/la:Gdje ces to predlozit kao veliki Zeljovackolezeljovac je napisao/la:Ma trebamo svi na jedno pecenje otici, zayebi ligu.... Gledaj vremena, odemo na neutralni teren(Jablanica)... Bez obiljeza naravno hahaaa i zalomimo... Sutradan opet zayebavamo jedni druge kao da se nista ne zna...
A ko ce to platit
Pa ti sjedi i svi zajedno
- Dokoljenko
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: A pitari placaju kvartalno
Pa ti sjedi i svi zajedno

Kupaju se u julu, plate u septembru, i to ako se gazda javi na fiksni.

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.