Jesam li ja kriv sto tvoj IQ ne prelazi 60 ?BosniaBoston je napisao/la:Evo izbila blaga svadja na temi,vidite kako je Koza nisko spustioredbull93 je napisao/la:Sta su se ovi zeljini usutili, mozda cas cekaju
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
23
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ne ulazimo u rat sa bracom, zajedno ozraceni, zajedno do smrtiredbull93 je napisao/la:Satira vs realno, pa ti vidi sta je gorecadillac je napisao/la:![]()
Sta je ovo niko da ga zabiberi da valja, gdje ste ljudi da ovo malo zakuhamo.

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Samo u drugu ligu necemo zajednobhpremierliga12 je napisao/la:Ne ulazimo u rat sa bracom, zajedno ozraceni, zajedno do smrtiredbull93 je napisao/la:Satira vs realno, pa ti vidi sta je gorecadillac je napisao/la:![]()
Sta je ovo niko da ga zabiberi da valja, gdje ste ljudi da ovo malo zakuhamo.![]()

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dodaj jedinicu ispred 6 i bit ces upravuGOAT je napisao/la:Jesam li ja kriv sto tvoj IQ ne prelazi 60 ?BosniaBoston je napisao/la:Evo izbila blaga svadja na temi,vidite kako je Koza nisko spustioredbull93 je napisao/la:Sta su se ovi zeljini usutili, mozda cas cekaju
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ne znam kakva moralna karikatura moraš bit da uzmeš Mujkanu pet milja i onda pljulješ po njemu i širiš ublehe bez dokaza, sram vas bilo fukare.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma na kraju sezone uzimamo savjet od vas, necemo vise tako naivno ispasti, pa cak iako ispadnemo rezultatski. Red bi bio da gazda i nama posudi pare kad bude trebalo uletiti opet Borcu na kraju sezone ili Velezuredbull93 je napisao/la:Samo u drugu ligu necemo zajednobhpremierliga12 je napisao/la:Ne ulazimo u rat sa bracom, zajedno ozraceni, zajedno do smrtiredbull93 je napisao/la: Sta je ovo niko da ga zabiberi da valja, gdje ste ljudi da ovo malo zakuhamo.![]()

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Nek džasmin pripremi 500k i ostat ce te, bar je toliko bilo prosli put. Od nas halal bilo upustvo za ostalo sve.bhpremierliga12 je napisao/la:
Ma na kraju sezone uzimamo savjet od vas, necemo vise tako naivno ispasti, pa cak iako ispadnemo rezultatski. Red bi bio da gazda i nama posudi pare kad bude trebalo uletiti opet Borcu na kraju sezone ili Velezu
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Eto je šefeBosniaBoston je napisao/la:Dodaj jedinicu ispred 6 i bit ces upravuGOAT je napisao/la:Jesam li ja kriv sto tvoj IQ ne prelazi 1,60 ?BosniaBoston je napisao/la: Evo izbila blaga svadja na temi,vidite kako je Koza nisko spustio

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- BosniaBoston
- Kontakt:
Procitaj ponovo tu editovanu diskusiju pa ces vidit da nema smisla.Nice tryS-Y-L-A-R je napisao/la: Eto je šefe
#Punoljetstvo
Ma može kod tebe još koja, svakako ne mijenja činjenicuBosniaBoston je napisao/la:Procitaj ponovo tu editovanu diskusiju pa ces vidit da nema smisla.Nice tryS-Y-L-A-R je napisao/la: Eto je šefe

41.21.1.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tacka mjesto tog zareza i tamanS-Y-L-A-R je napisao/la:Ma može kod tebe još koja, svakako ne mijenja činjenicuBosniaBoston je napisao/la:Procitaj ponovo tu editovanu diskusiju pa ces vidit da nema smisla.Nice tryS-Y-L-A-R je napisao/la: Eto je šefe![]()
#Punoljetstvo
Necemo pretjerivatS-Y-L-A-R je napisao/la:Ma može kod tebe još koja, svakako ne mijenja činjenicuBosniaBoston je napisao/la:Procitaj ponovo tu editovanu diskusiju pa ces vidit da nema smisla.Nice tryS-Y-L-A-R je napisao/la: Eto je šefe![]()

23
- BosniaBoston
- Kontakt:
Imam posao sto je najgore.Od 8 do 5 rijetko ikad ista postavim kad mi je radno vrijeme.Osim vikendom kad ne radim.Nemam drustvene mreze pa citavu vecer gledam forumGOAT je napisao/la: Necemo pretjerivatZa nekog od 20+ godina sto sjedi cjeli dan u kuci, igra igrice i piskara po forumu,realan broj bi bio 50 do 60 max.
#Punoljetstvo
Torbicom ga bostane
Ima poso od 8 do 17 a po cjelu noc pise na nba temi.Ne koristi drustvene mrezeForumasch je napisao/la:Torbicom ga bostane

23
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ti majke mi ko da ne znas da ima ljudi koji gledaju nba pa idu na posoGOAT je napisao/la:Ima poso od 8 do 17 a po cjelu noc pise na nba temi.Ne koristi drustvene mrezeForumasch je napisao/la:Torbicom ga bostaneDa se nije nea(tablijaner)vratio hahahah?

#Punoljetstvo
Hajde spavaj i drzi cvrsto tacnu da ti ne ispadne.BosniaBoston je napisao/la:Ti majke mi ko da ne znas da ima ljudi koji gledaju nba pa idu na posoGOAT je napisao/la:Ima poso od 8 do 17 a po cjelu noc pise na nba temi.Ne koristi drustvene mrezeForumasch je napisao/la:Torbicom ga bostaneDa se nije nea(tablijaner)vratio hahahah?
A ionako cijelu noc pisem po nba samo kad je zavrsnica PO.Dobro si me podsjetio doduse da moram spavat,hvala
23
Sta vam je jbt
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ljudi meni je jos samo zelja da Jedinstvo udje iz Bihaća.... Nek idu Zvijezde, Mladosti, mislim postovanje za njih... Ali oni ljudi gore su bas rega....
Ovom prilikom želim da izrazim sućut porodici Žarka Varajića(za one koje ne znaju, on je bio kapiten Bosne KK u najljepse doba)
Ovom prilikom želim da izrazim sućut porodici Žarka Varajića(za one koje ne znaju, on je bio kapiten Bosne KK u najljepse doba)
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Više od jednocifrenog broja navijača Tittya se može skupiti samo kad se dijele neke donacije.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.