FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- champions1921
Re: FK Željezničar
@Valter
Ko voli Zelju doci ce kao i uvijek do sada a ostali ce traziti izgovor da ne dodju.. Ovdje moja rasprava sa tobom zavrsava.. Budi pozdravljen..
Ko voli Zelju doci ce kao i uvijek do sada a ostali ce traziti izgovor da ne dodju.. Ovdje moja rasprava sa tobom zavrsava.. Budi pozdravljen..
BUDI ŽELJO !!!
Evo ovako, termin od 20 sati je termin NS BiH odigravanja noćnih utakmica, znači za ovu sedmicu su 17 dnevne i 20 noćne, kao i prošle sedmice, Sarajevo je tražilo promjenu termina na 19 zbog ugovora s Arenomsport kojoj odgovara taj termin da emitira tekmu, znači Željezničar jednostavno igra u noćnom terminu koji je odredio savez.Valter je napisao/la:Da li je do mene ali zašto utakmica u 20h. Zar nije logičnije pošto se dan "skratio" da igramu u 19h kao i pitari. Nepotrebno se utakmica igra do 22h, a uz to još nedjelja. Mnogi se spremaju za prvi radni dan u sedmici a da ostaju do tako kasno. Nemojte mi samo objašnjavati u stlu "ko voli Želju doći", treba ispoštovati i one kojima je ovo eliminatorno da li doći na utakmicu ili ne.
Zamisli tek kako je bilo navijačima Sarajeva prošle nedjelje kad su morali gledat tekmu s Širokim u 20.45 jer je to BHT tražio, oni su jadni morali u 23 kući doć, malo odspavat i na poso, al čini mi se niko ne spomenu da im je to problem, no ovaj termin od NS BiH, 45 minuta raniji nego njihova tekma prošle sedmice, tebi baš zasmeta, hajd valjda ćeš odspavat kako treba

Zadnja izmjena: blavor, dana/u 23 avg 2013, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ako vecini odgovara u 20 h zasto onda pomjerati u 19 h ? Satnica se zna od utakmice sa Borcem.Valter je napisao/la:Ma lijepi moj šampione1921 nije problem u tebi što ti nije jasno šta govorim, problem je u onima koji o ovome trebaju da vode računa što to i njima nije jasno. Satnica nebi bila problem da se igra u subotu (iako bi i tada bilo bolje da se igra u 19h) nego što se igra u nedjelju i zbog toga će imati nešto manju posjetu, ali koga je to uopšte briga jer kako tvoja parola glasi "Ko voli Zelju doci ce kao i uvijek do sada", a one koji osim Želje imaju i drugih obaveza ko *ebe, oni i onako dovoljno ne vole Želju.champions1921 je napisao/la:Valter je napisao/la:Da li je do mene ali zašto utakmica u 20h. Zar nije logičnije pošto se dan "skratio" da igramu u 19h kao i pitari. Nepotrebno se utakmica igra do 22h, a uz to još nedjelja. Mnogi se spremaju za prvi radni dan u sedmici a da ostaju do tako kasno. Nemojte mi samo objašnjavati u stlu "ko voli Želju doći", treba ispoštovati i one kojima je ovo eliminatorno da li doći na utakmicu ili ne.Ma da je u 19h bilo bi sto nije u 20.. Jeli se rodio ko je nama ugodio.. Nismo normalni nikako
..
I da, do tebe je.. Koliko je molim te bitno zavrsava li tekma u 21 ili 22h i na koji nacin taj sat vremena moze biti eliminacioni pri odluci dali ici na tekmu ili ne.. Kako vam vise ne dosadi traziti neke dlake u jajetu nije mi jasno nikako..
I na kraju krajeva: Ko voli Zelju doci ce kao i uvijek do sada
NO PYRO NO PARTY
http://www.fede.ralna.ba/bhs/vijest/725 ... a-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false;
Znači Zola će ipak zaigrati ovu polusezonu..
Znači Zola će ipak zaigrati ovu polusezonu..
Vjeruj mi da uopšte nemam ambiciju da se sa tobom ili bilo kim drugim raspravljam po ovome pitanju. Samo glasno razmišljam na nači da tebi i drugim navijačima približno tvojih godina satnica ne predstavlja eliminirajući faktor dolaska na utakmicu,ali nešto starijim navijaćima je i to jedan od faktora. Ja i ti ćemo aBd biti jedni od 2.000 navijača u nedjelju i onda će forumaši u ponedjeljak raspravljati kako je sramota da šampiona prati samo toliki broj gledalaca. Uostalom da navijači nisu napravili pritisak na upravu da pomjeri datum odigravanja utakmice sa Travnikom (zbog 27.noći Ramazana), "pametnjakovići" bi tu utakmicu odigrali u subotu pred 350 gledalaca.champions1921 je napisao/la:@Valter
I da naravno... lijepi pozdrav i tebi.
- champions1921
@Valter
Kad me vec povuce za jezik u vezi nekih "godina".. Imam 32 godine i zamisli u ponedeljak mi radno vrijeme pocinje u 7:30.. Vozdrica..
Kad me vec povuce za jezik u vezi nekih "godina".. Imam 32 godine i zamisli u ponedeljak mi radno vrijeme pocinje u 7:30.. Vozdrica..
BUDI ŽELJO !!!
Baš lijepo što si spomenuo utakmicu Sarajevo-široki. Iako ih ne volimo moramo se složiti da je to jedan od večih derbija u našoj ligi. I zamisli koliko je bilo gledalaca na tom derbiju - 2.000. E meni se čini da je taj termin ipak bio mnogima problem. Problem ovog foruma jeste da su na njemu uglavnom mlađi ljudi, a kada bi kritična masa forumaša bila iznad 40 godina čitali bi sasvim drugačija razmišljanja po mnogim pitanjima. Međutim stariji ljudi su ljenji da se oglašavaju na ovakav način.blavor je napisao/la:Evo ovako, termin od 20 sati je termin NS BiH odigravanja noćnih utakmica, znači za ovu sedmicu su 17 dnevne i 20 noćne, kao i prošle sedmice, Sarajevo je tražilo promjenu termina na 19 zbog ugovora s Arenomsport kojoj odgovara taj termin da emitira tekmu, znači Željezničar jednostavno igra u noćnom terminu koji je odredio savez.Valter je napisao/la:Da li je do mene ali zašto utakmica u 20h. Zar nije logičnije pošto se dan "skratio" da igramu u 19h kao i pitari. Nepotrebno se utakmica igra do 22h, a uz to još nedjelja. Mnogi se spremaju za prvi radni dan u sedmici a da ostaju do tako kasno. Nemojte mi samo objašnjavati u stlu "ko voli Želju doći", treba ispoštovati i one kojima je ovo eliminatorno da li doći na utakmicu ili ne.
Zamisli tek kako je bilo navijačima Sarajeva prošle nedjelje kad su morali gledat tekmu s Širokim u 20.45 jer je to BHT tražio, oni su jadni morali u 23 kući doć, malo odspavat i na poso, al čini mi se niko ne spomenu da im je to problem, no ovaj termin od NS BiH, 45 minuta raniji nego njihova tekma prošle sedmice, tebi baš zasmeta, hajd valjda ćeš odspavat kako treba
Prijatelju nemoj se ljutiti ali trolaš bezveze i pišeš totalne besmislice kako bi šatro izgledao pametan, a vjeruj mi šupljiraš bez ikakve potrebe......znači termin NS BiH je 20 sati, ne kontam šta tu nije jasno, možda da im pošalješ mail, da se pobuniš.......drugo mrak pada u 19.45 i logično je da se noćna utakmica igra po mraku, treće zamisli kako je u Španiji igraju Betis - Celta u 23 sata u nedjelju, to je mislim za žalit se Evropskoj uniji, pošalji u Strazbur pismo jer vrijedni radnici iz Sevilje morat će neispavani doć na posao, nek se ruše vlade, nek se radnici napokon ne osjećaju obespravljenim, dižimo barikade, pravimo slogane, doleeeee bandaaaaaaaa, doleeeeeeeeeee, španska buržoazija, sramota nek ih je, dabli sramota....Valter je napisao/la:Baš lijepo što si spomenuo utakmicu Sarajevo-široki. Iako ih ne volimo moramo se složiti da je to jedan od večih derbija u našoj ligi. I zamisli koliko je bilo gledalaca na tom derbiju - 2.000. E meni se čini da je taj termin ipak bio mnogima problem. Problem ovog foruma jeste da su na njemu uglavnom mlađi ljudi, a kada bi kritična masa forumaša bila iznad 40 godina čitali bi sasvim drugačija razmišljanja po mnogim pitanjima. Međutim stariji ljudi su ljenji da se oglašavaju na ovakav način.blavor je napisao/la:Evo ovako, termin od 20 sati je termin NS BiH odigravanja noćnih utakmica, znači za ovu sedmicu su 17 dnevne i 20 noćne, kao i prošle sedmice, Sarajevo je tražilo promjenu termina na 19 zbog ugovora s Arenomsport kojoj odgovara taj termin da emitira tekmu, znači Željezničar jednostavno igra u noćnom terminu koji je odredio savez.Valter je napisao/la:Da li je do mene ali zašto utakmica u 20h. Zar nije logičnije pošto se dan "skratio" da igramu u 19h kao i pitari. Nepotrebno se utakmica igra do 22h, a uz to još nedjelja. Mnogi se spremaju za prvi radni dan u sedmici a da ostaju do tako kasno. Nemojte mi samo objašnjavati u stlu "ko voli Želju doći", treba ispoštovati i one kojima je ovo eliminatorno da li doći na utakmicu ili ne.
A obrati se i UEFA-i obavezno, kod njih Liga šampiona usred sedmice, hej u utorak i srijedu, u 20.45 pa sramota nek ih je, ljudi rade ujutro oni njih tjeraju na stadione, al džaba raja ne ide, poluprazni stadioni za ligu prvaka, spava radni narod, prekasno im.......joj šta neš sve pročitat ovdje, elem frajeru najveći problem u bh. fudbalu što se tekme igraju u 20 sati, pa fakat ne možeš vjerovat 

Dobro prihvatam da sam ja danas dežurni krivac i nek ste me vala naružili i sve mi pojasnili. Vidimo se aBd u nedjelju na Grbavici sa oko 2.000 vjernih.
Znači, ljudi će u pola 2-2 dolaziti kući...blavor je napisao/la:Prijatelju nemoj se ljutiti ali trolaš bezveze i pišeš totalne besmislice kako bi šatro izgledao pametan, a vjeruj mi šupljiraš bez ikakve potrebe......znači termin NS BiH je 20 sati, ne kontam šta tu nije jasno, možda da im pošalješ mail, da se pobuniš.......drugo mrak pada u 19.45 i logično je da se noćna utakmica igra po mraku, treće zamisli kako je u Španiji igraju Betis - Celta u 23 sata u nedjelju, to je mislim za žalit se Evropskoj uniji, pošalji u Strazbur pismo jer vrijedni radnici iz Sevilje morat će neispavani doć na posao, nek se ruše vlade, nek se radnici napokon ne osjećaju obespravljenim, dižimo barikade, pravimo slogane, doleeeee bandaaaaaaaa, doleeeeeeeeeee, španska buržoazija, sramota nek ih je, dabli sramota....
@ Valter
Da ti pišeš da je bolje igrati u dnevnom terminu, pa hajd', al' ovoliko pisanje radi sat vremena ne vrijedi...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nedjeljom je po meni mnogo bolje igrati u dnevnom terminu, ali mogu misliti da samo to napisao kakve bih tek onda napade i pojašnjenja doživioanonimni je napisao/la:Znači, ljudi će u pola 2-2 dolaziti kući...blavor je napisao/la:Prijatelju nemoj se ljutiti ali trolaš bezveze i pišeš totalne besmislice kako bi šatro izgledao pametan, a vjeruj mi šupljiraš bez ikakve potrebe......znači termin NS BiH je 20 sati, ne kontam šta tu nije jasno, možda da im pošalješ mail, da se pobuniš.......drugo mrak pada u 19.45 i logično je da se noćna utakmica igra po mraku, treće zamisli kako je u Španiji igraju Betis - Celta u 23 sata u nedjelju, to je mislim za žalit se Evropskoj uniji, pošalji u Strazbur pismo jer vrijedni radnici iz Sevilje morat će neispavani doć na posao, nek se ruše vlade, nek se radnici napokon ne osjećaju obespravljenim, dižimo barikade, pravimo slogane, doleeeee bandaaaaaaaa, doleeeeeeeeeee, španska buržoazija, sramota nek ih je, dabli sramota....
@ Valter
Da ti pišeš da je bolje igrati u dnevnom terminu, pa hajd', al' ovoliko pisanje radi sat vremena ne vrijedi...
čuj onoga španci igraju u 23
po tvom onda i brazilci igraju u 2 i u 3 ujutro,kako li se oni naspavaju:lol:
joj fenomena na ovom forumu. 

ali nema para,sve se rastalilo....
-
- Kontakt:
Sta je tu smjesno ... momak je upravu spanci znaju igrati u 23h. A to za Brazilce nisi smijesan ... eto ti pametan pa sada ismijavas ustvari ti si ispao cirkus
- champions1921
Sta ces.. Trazi frajer alibi neki za nedolazak.. Takvih nas je 99% u ovom gradu.. Sve nam zivo smeta..
p.s. Niko mi ne odgovori na danasnje pitanje u vezi kampa i terena Radnika u Hadzicima.. Koliko je realno ocekivati da bi ti tereni mogli postati nas kamp i dali oni uopste mogu posluziti za tu svrhu.. Koliko znam u dogledno vrijeme ce kamp biti uslov za dobijanje licence za euro takmicenja pa bi bilo dobro taj problem rijesiti na vrijeme i bar fiktivno..
p.s. Niko mi ne odgovori na danasnje pitanje u vezi kampa i terena Radnika u Hadzicima.. Koliko je realno ocekivati da bi ti tereni mogli postati nas kamp i dali oni uopste mogu posluziti za tu svrhu.. Koliko znam u dogledno vrijeme ce kamp biti uslov za dobijanje licence za euro takmicenja pa bi bilo dobro taj problem rijesiti na vrijeme i bar fiktivno..
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Ma drug mi nemamo uslovan stadion kako treba a ne trening kamp ... ako nista neka pocnu sa istocnom tribinom
- champions1921
Zato sam i napisao "bar fiktivno"
.. Ono na papiru, da se licenca moze dobiti.. O nekim ozbiljnijim projektima i ne razmisljam.. Nasi omladinci dole igraju svoje domace prvenstvene tekme.. Mislim da to nije slucajno..

BUDI ŽELJO !!!
Joj sad sam dobio ovu sliku na mobitel pa je ne znam prebaciti na racunar ovu sa Amarom na moru ali vidim vec ima ovdje.
Vidi li ko Mamica medju ovim mladim picicima?
Jeeeebo Amara dajte ove 2-3 mlade neka sjede na klupi umjesto njega neka njega na tribinama.
Vidi li ko Mamica medju ovim mladim picicima?

Jeeeebo Amara dajte ove 2-3 mlade neka sjede na klupi umjesto njega neka njega na tribinama.
NIsam razmisljao u ovom smjeru ali si sigurno u pravu. Mi dok nemamo sponzora, dok sezona traje nama glavni ljudi se kupaju, da je neozbiljno jeste.reks je napisao/la:Napokon pravo pitanje.
Gdji su i šta rade dvojica vjerovatno najvažnijih ljudi u klubu u sred sezone?
Lijepo je analizirati naširoko ali odgovor može reći gdje smo i jesmo li baš u ...... i sportski i organizacijski.
Opet ima druga strana da su se umorili od svega za cetiri godine, eh sad da li treba ovako, trebao bi neko dati odgovor.
Ali da se vidi da smo organizacijski losi, istina je.
Nikola Tesla!
-
- Kontakt:
Vidis da imamo dobru saradnju sa Radnikom ... Kerla, braca Sadikovic i Fejzic
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 53 gosta.