Nikakve, jedino da nam ga kasnije posude.Head je napisao/la:Kakve to veze ima s nama?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da ga kupe, izraze zelju da ga nam posude to ne mogu uraditi prije zime. Prosao je registracijski period za igrace koji su pod ugovorom bili.obiteljskicovjek je napisao/la:Nikakve, jedino da nam ga kasnije posude.Head je napisao/la:Kakve to veze ima s nama?
1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Umjesto Puzigacu da uzmu oni Subica, pa više ostali u BiH imaju koristi što je Tan nas vlasnik,da nije, ovi nikad ne bi čuli za Borac i Subica
Sabrine mi moje!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Istina, al ni u zimskom ne bi bilo lose, jer mjesto u prvih 11 ima i losiji bek od njega.Head je napisao/la:Da ga kupe, izraze zelju da ga nam posude to ne mogu uraditi prije zime. Prosao je registracijski period za igrace koji su pod ugovorom bili.obiteljskicovjek je napisao/la:Nikakve, jedino da nam ga kasnije posude.Head je napisao/la:Kakve to veze ima s nama?
- PitarBordo
- Kontakt:
Isječaj iz propozicija... na mobu sam pa nemogu screenshot da se zaje8ajem.obiteljskicovjek je napisao/la:Mislim da sponzor lige odlucuje termin odigravanja utakmica zbog tv prenosa.PitarBordo je napisao/la:Nekako sam se nadao da će nam ako ništa staviti noćni termin za utakmicu protiv Lištice... Kad ću se već nervirati, da ne bude po zvjezdanu barem.
Al' eto.. Haman struju štedimo.
"klubovi su obavezni u roku od"... "mjesto i vrijeme odigravanje utakmica (subota-nedelja)"
Klubovi određuju termine za domaće utakmice (mislim da postoje ponuđene satnice tj. one standardne).. Imaš odstupanja (kao kod nas zbog koncerta, pa dženaze)---
Jedino ako se poklapa recimo FKS - Željezničar i Zrnjiski - Široki i OBA prenosi ista TV kuća onda se može tražiti odgoda, ali obično takve situacije pokrivaju različite TV kuće.
Samo Saraj'vo.
- ElCartel11
- Kontakt:
I to je mene bruka. Drzave koje nisu nikad imale u grupnim fazama svoj klub: Luksemburg, Lihtenštajn, San Marino, Andora...i normalno BiH haha bruka i sramota na sta smo spali, sa kojim ligama smo u rangu!BosnianKingdom je napisao/la:Jao Albanci imaju ekipu zasigurno u Europi a gle nas jadova?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
I onda se cudimo kada neki igrac nece da dode kod nas ili kada neko jedva ceka da se ispali iz ovog pokusaja od lige.ElCartel11 je napisao/la:I to je mene bruka. Drzave koje nisu nikad imale u grupnim fazama svoj klub: Luksemburg, Lihtenštajn, San Marino, Andora...i normalno BiH haha bruka i sramota na sta smo spali, sa kojim ligama smo u rangu!BosnianKingdom je napisao/la:Jao Albanci imaju ekipu zasigurno u Europi a gle nas jadova?
- muhamedhulk
- Kontakt:
"Sportski direktor Sarajeva Abdulah Ibraković prokomentarisao je poraz ekipe sa Koševa od Travnika s 0:1 na gostovanju konstatacijom da se bodovi osvajaju trčanjem i prolijevanjem znoja, te da ne mogu doći sami od sebe.
Razočaran je izostankom borbenosti fudbalera aktuelnog šampiona naše zemlje protiv vezira.
Kazna za prepotenciju
- Prepotencija igrača obila im se u glavu. Nadam se da je ovo posljednji put da su pristupili utakmici na ovaj način i da će promijeniti stav prema obavezama u Sarajevu. Haris Duljević biće u kombinaciji za meč sa Širokim Brijegom na domaćem terenu, kao i golman Matej Delač, koji se juče priključio i trenirao s ekipom, rekao je Ibraković za Oslobođenje.
On smatra da nedjeljni meč trećeg kola BH Telecom Premijer BiH protiv vodećeg Širokog Brijega u 17 sati dolazi u najboljem trenutku za koševski sastav.
- Igrači moraju shvatiti poraz u Travniku kao opomenu i da se spuste na zemlju. Imaju odličnu priliku za povratak na put uspjeha protiv Širokog Brijega, koji je ušao ozbiljno u sezonu i jedan je od kandidata za titulu, kao i Zrinjski, s kojim igramo drugi uzastopni derbi na domaćem terenu, istakao je Ibraković."
Razočaran je izostankom borbenosti fudbalera aktuelnog šampiona naše zemlje protiv vezira.
Kazna za prepotenciju
- Prepotencija igrača obila im se u glavu. Nadam se da je ovo posljednji put da su pristupili utakmici na ovaj način i da će promijeniti stav prema obavezama u Sarajevu. Haris Duljević biće u kombinaciji za meč sa Širokim Brijegom na domaćem terenu, kao i golman Matej Delač, koji se juče priključio i trenirao s ekipom, rekao je Ibraković za Oslobođenje.
On smatra da nedjeljni meč trećeg kola BH Telecom Premijer BiH protiv vodećeg Širokog Brijega u 17 sati dolazi u najboljem trenutku za koševski sastav.
- Igrači moraju shvatiti poraz u Travniku kao opomenu i da se spuste na zemlju. Imaju odličnu priliku za povratak na put uspjeha protiv Širokog Brijega, koji je ušao ozbiljno u sezonu i jedan je od kandidata za titulu, kao i Zrinjski, s kojim igramo drugi uzastopni derbi na domaćem terenu, istakao je Ibraković."
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
E cuj da se spuste na zemlju, a sta ih je to diglo u visine pa da se trebaju spustati? Naglavacke ispadanje od Lecha? Samo po djepu moj Ibraka.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."
-
- Kontakt:
Čuj šta ih je diglo? Pa vi i mediji. Ima osjećaj čovjek kad neki igrač prdne objavi se ovde il nekim drugim putem ko da su u najmanju ruku Ronaldo. To daje snagu i drugim klubovima da dokažu da vaši nisu vrijedni toga i zato imate problema sa skoro svima.
Izvinite što ovde pišem drago mi je što ste od nas izgubili al je stvarno Sarajevo slabo odigralo. Imali ste puno boljih nastupa na Piroti.
Svako dobro
Izvinite što ovde pišem drago mi je što ste od nas izgubili al je stvarno Sarajevo slabo odigralo. Imali ste puno boljih nastupa na Piroti.
Svako dobro
Mediji mogu objavljivati sta hoce, tako se promovise klub, i privlace sponzori. To nema nikakve veze s njima, njihovo mjerilo je teren, i samo na osnovu toga mogu za sebe reci da su ili majstori ili klocevi.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."
Sve najbolje.Matemotika je napisao/la:Čuj šta ih je diglo? Pa vi i mediji. Ima osjećaj čovjek kad neki igrač prdne objavi se ovde il nekim drugim putem ko da su u najmanju ruku Ronaldo. To daje snagu i drugim klubovima da dokažu da vaši nisu vrijedni toga i zato imate problema sa skoro svima.
Svako dobro
Odlicno napisano.Matemotika je napisao/la:Čuj šta ih je diglo? Pa vi i mediji. Ima osjećaj čovjek kad neki igrač prdne objavi se ovde il nekim drugim putem ko da su u najmanju ruku Ronaldo. To daje snagu i drugim klubovima da dokažu da vaši nisu vrijedni toga i zato imate problema sa skoro svima.
Svako dobro
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Mi ih dizemo jer su osvojili titulu, mediji ih dizu uz drugih razloga (opravdanih) to jednostavno mora tako. Daje to snagu ostalim klubovima kako ti kazes da dokazu da nasi nisu vrijedni toga - cega ? medijske paznje ? ili paznje navijaca. Imamo problema sa skoro svima ? Imali smo problema i prosle sezone pa osvojismo titulu. Navikavajte se svi na smrad kad neko od nasih igraca prdne. I zahvalite se FKS ako uopste budete konkurentni za ostanak u ligi.Denvald je napisao/la:Sve najbolje.Matemotika je napisao/la:Čuj šta ih je diglo? Pa vi i mediji. Ima osjećaj čovjek kad neki igrač prdne objavi se ovde il nekim drugim putem ko da su u najmanju ruku Ronaldo. To daje snagu i drugim klubovima da dokažu da vaši nisu vrijedni toga i zato imate problema sa skoro svima.
Svako dobro
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
U petak navečer, u periodu od 20 do 21 sat, naši sjajni defanzivci, Milan Stepanov i Tomislav Barbarić, bit će domaćini u BORDO kućici na Sarajevo Summer Marketu na Trgu djece Sarajeva, te će se slikati sa svim našim navijačima i simpatizerima i dijeliti autograme.
Stepanov i Barbarić pojačali su ovog ljeta Fudbalski klub Sarajevo, a u svojim prvim nastupima u Bordo dresu pokazali su svoj kvalitet, odigravši jako dobro. Svojom požrtvovanošću stekli su velike simpatije navijača šampiona Bosne i Hercegovine. Naši prvotimci bit će prvi igrači Sarajeva koji će boraviti u Bordo kućici, a nakon njih, u narednim danima, bit će upriličeno još druženja sa igračima Sarajeva.
Podsjećamo, Bordo kućica na Sarajevo Summer Marketu otvorena je svakim radnim danom i subotom od 10 do 22 sata, a nedjeljom od 12 do 20 sati. U njoj možete pronaći sve što istinski navijač Fudbalskog kluba Sarajevo treba posjedovati, kao što su dresovi, majice, šalovi i veliki broj drugih artikala.
U našoj kućici moguće je kupiti i sezonsku ulaznicu za domaće utakmice FK Sarajevo u sklopu BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, te postati član Kluba. Također, u ponudi se nalaze i ulaznice za domaću utakmicu Sarajeva protiv Širokog Brijega, koja je na rasporedu u nedjelju, 9. augusta, sa početkom u 17 sati na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase".
http://www.fcsarajevo.ba/bs/marketing/s ... rketu/2488
Stepanov i Barbarić pojačali su ovog ljeta Fudbalski klub Sarajevo, a u svojim prvim nastupima u Bordo dresu pokazali su svoj kvalitet, odigravši jako dobro. Svojom požrtvovanošću stekli su velike simpatije navijača šampiona Bosne i Hercegovine. Naši prvotimci bit će prvi igrači Sarajeva koji će boraviti u Bordo kućici, a nakon njih, u narednim danima, bit će upriličeno još druženja sa igračima Sarajeva.
Podsjećamo, Bordo kućica na Sarajevo Summer Marketu otvorena je svakim radnim danom i subotom od 10 do 22 sata, a nedjeljom od 12 do 20 sati. U njoj možete pronaći sve što istinski navijač Fudbalskog kluba Sarajevo treba posjedovati, kao što su dresovi, majice, šalovi i veliki broj drugih artikala.
U našoj kućici moguće je kupiti i sezonsku ulaznicu za domaće utakmice FK Sarajevo u sklopu BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, te postati član Kluba. Također, u ponudi se nalaze i ulaznice za domaću utakmicu Sarajeva protiv Širokog Brijega, koja je na rasporedu u nedjelju, 9. augusta, sa početkom u 17 sati na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase".
http://www.fcsarajevo.ba/bs/marketing/s ... rketu/2488

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
znate sta vam je ciniti, svi koji budu u prilici da porazgovaraju sa Milanom i Tomislavom obavezno da im poruce da imaju nase odobrenje da udaraju u svlacionici sve redom, za svaki kiks, setanje terenom i slicno 

Pyro is not a crime !
Teren na Kosevu uzas 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Jedva čekam utakmicu protiv širokog. Usput, zna li se koja više za Cimija?
U novi boj ...