Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Ove klosarcine od novinara ovog portala jedva docekaju bilo kakvu naznaku neceg negativnog o kapitenu. Kakav god da je, nas je i treba nam. Mi smo Bosnjaci najveci dusmani jedni drugima...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Ponovo dijeli pljuske ma da mu ovo nije trebalo i ova povreda je "kofol"
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ako je ono sto je Besic radio protiv Andore jadno(a jeste) ovo je jos gore. Covjek nikako da dodje pameti.
Celik!3,2,2.
Opet sam sebe otjerao iz kluba
Samo deri Spaha, posljednji boziji poslanik

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ne razumijem šta su zaštitari rekli da bi ljudi reagovali ovako necivilizovano. Kasnije se stvar otela kontroli, vjerovatno su sijevale uvrede, ali nije se trebao desiti ni prvi kontakt. Baš nepotrebno.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Tako je brate,osim toga ne znamo sta je tu bilo,sumnjam da je Spaha iz cista mira poludio.Celikovac je napisao/la:Ove klosarcine od novinara ovog portala jedva docekaju bilo kakvu naznaku neceg negativnog o kapitenu. Kakav god da je, nas je i treba nam. Mi smo Bosnjaci najveci dusmani jedni drugima...
Ali tjesi cinjenica da ovdje pisu vecinom djeca,po onome sto pisu vidljivo je da nam buducnost nije bas svijetla.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Da, djeca. Samo zato sto osudjemo cin jednog tipicnog seljacine. Kad nije po njegovom, udaraj. Nastavite "odraslI", i sa vama nam je buducnost tek otisla u honduras.
Celik!3,2,2.
E hebi ga jarane..sad ti ne gine igranje u Čekrčićima i to donjim.ne mogu vjerovati ..pa de malo brate mili ...ohani.Bog mu sve dao,srčanost,požrtvovanost,fudbalsku inteligenciju,još malo mozga..smirenosti...t je ono što ga je spriječilo da napravi karijeru u nekom top europskom klubu
Pa šta ako se potukao, neka je, takav mentalitet i šta sad, takav se rodio takav će umrijeti.
Džeko uhvati igrača za vrat, Džeko heroj.
Spaha se zakači sa zaštitarima, Spaha nevalja
Btw ne bi Spaha bio najbolji igrač obrane da nije ovakvog temperamenta, bio bi valjda baletan ili šta već....
Džeko uhvati igrača za vrat, Džeko heroj.
Spaha se zakači sa zaštitarima, Spaha nevalja

Btw ne bi Spaha bio najbolji igrač obrane da nije ovakvog temperamenta, bio bi valjda baletan ili šta već....
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- Goalgetter
- Kontakt:

Sad naidjoh na ovo.

- Nerminovic
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:
Sad naidjoh na ovo.

Na kojoj je ovo objavi?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Srce,emocije,odanost,vjernost,beskompromisnost.....takav je Emir Spahic.
Ako je i pretjerao u ovom slucaju,draze mi je i to nego da je bezlicna pi.kica,hinja ili prodana dusa bez krvi i karaktera.
Ako je i pretjerao u ovom slucaju,draze mi je i to nego da je bezlicna pi.kica,hinja ili prodana dusa bez krvi i karaktera.
- Goalgetter
- Kontakt:
Na profilnoj slici.BaDa12 je napisao/la:![]()
![]()
Na kojoj je ovo objavi?

- sagitarius
- Kontakt:
Ovde je ispao prava seljacina, a i njegovi "prijatelji" djeluju kao mrtve kabadahije, i po slikama na drustvenim mrezama se vidi da su to sve nafurani momci ..
Nije me briga kako igra na terenu, uvijek je davao maximu za reprezentaciju i najbolji stoper kojeg smo imali i ne krivim ga ni za francusku ni za nigeriju, al ovo ce ga mozda kostati nastavka karijere..
Kako pise njemacki Bild policija ce ovaj slusaj preuzeti, ne izgleda dobro za tebe Spaha, al sam si kriv
Nije me briga kako igra na terenu, uvijek je davao maximu za reprezentaciju i najbolji stoper kojeg smo imali i ne krivim ga ni za francusku ni za nigeriju, al ovo ce ga mozda kostati nastavka karijere..
Kako pise njemacki Bild policija ce ovaj slusaj preuzeti, ne izgleda dobro za tebe Spaha, al sam si kriv
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Omalešni kabadahijica u svom stilu. 

Spaha 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Prvo Besic davi protivnickog igrača pa Džeko onog cigana dragovića pa Spaha priredio opet jedno šamaranje ahhha igzgleda da smo dobili novi trio fantastiko Ahah malo šale
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....