Opet pitam, jeli iko gledao ovog Gudelja? VIdim svi ga hvale, klasa od igraca, puno bolji od Hadzica i Susica, a prvi put na forumu spomenut prije 4-5 dana. Nema logike ali eto, nije prvi put da se to desi na ovom forumuHZSA1991 je napisao/la:Ne igra ni u pola kao što je igrao Ibričić u Hajduku ... Ibra je s onakvom igrom zasluzio bio poziv kako je igrao u Hajduku ...a ja bi prije pozvao Gudelja ili Salatića .drummer je napisao/la:Ma ne vjerujem ja u to,igra u jakom Hajduku i cak je medju 15-ak najboljih igraca,normalno je da dobije pozivHZSA1991 je napisao/la:Na prijateljskoj utakmici protiv Egipta 5. marta u austrijskom Innsbrucku selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić pozvat će dva debitanta, Svena Sušića i Anela Hadžića.
Mislim da je ovaj Tino preko veze ,a vi kako hoćete ..
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
ja mislim da se tino sven previše potcjenjuje. iako bi po meni prvi poziv trebao dobiti gudelj (iako će biti vrlo teško), pa prcić pa tek onda sušić, ali eto. za nadati se da sajo zna šta radi, i ko zna, možda se mali poslije svjetskog proda u neki bolji klub. ali eto, po meni je gudelj više zaslužio, i ako je već on zainteresovan, mislim da bi bilo ekstra ako bi zaigrao za nas. 

Odlazi Safete.
Yebala se Begovicu mila kanadska majka pa postade idol nacije i ministar odbrane.Hajrovicu su ebali rod i porod a onda skandirali njegove ime sirom drzave i osuli paljubu po Dzeki kad su imali "konflikt".
Susica su nazivali telecim pogledom nakon poraza i utakmice u Zenici protiv Slovacke i poluvremena u Zilini.Dzeki se psovala sestra Merima a Miske se nazivo prodanom dusom koju je Dodik potplatio da onemoguci nas plasman u Brazil.
Toliko kontradiktornosti u kratkom periodu od jednih te istih faca kojima su preko noci najveci neprijatelji postajali idoli nacije.
Susica su nazivali telecim pogledom nakon poraza i utakmice u Zenici protiv Slovacke i poluvremena u Zilini.Dzeki se psovala sestra Merima a Miske se nazivo prodanom dusom koju je Dodik potplatio da onemoguci nas plasman u Brazil.
Toliko kontradiktornosti u kratkom periodu od jednih te istih faca kojima su preko noci najveci neprijatelji postajali idoli nacije.
1946
@calcio,pominjao sam Gudelja prije nekoliko mjeseci ali mislim da je tad slabo ko vjerovao da bi on zelio da igra za BIH
Kao sto neko rece Ibricic je u Hajduku zario i palio hrvatskom ligom i bio klasa iznad u toj ekipi,stvarne mogucnosti njega i kvalitet lige iz koje je dosao smo vidjeli kad je izasao na internacionalnu scenu igrama u reprezentaciji i klubovima
za mene je Tino limitiran igrac,spor je ,koristi samo lijevu nogu ,u defanzivi je slab,i najvaznije ne igra def.veznog kakav treba reprezentaciji,slican je tip igraca kao Medunjanin
recimo Prcic je po svemu bolji igrac a i zasluzuje prije dobiti sansu kao igrac U21 selekcije,moze Tino igrati i za U21 ima pravo igranja za mladu selekciju
Kao sto neko rece Ibricic je u Hajduku zario i palio hrvatskom ligom i bio klasa iznad u toj ekipi,stvarne mogucnosti njega i kvalitet lige iz koje je dosao smo vidjeli kad je izasao na internacionalnu scenu igrama u reprezentaciji i klubovima
za mene je Tino limitiran igrac,spor je ,koristi samo lijevu nogu ,u defanzivi je slab,i najvaznije ne igra def.veznog kakav treba reprezentaciji,slican je tip igraca kao Medunjanin
recimo Prcic je po svemu bolji igrac a i zasluzuje prije dobiti sansu kao igrac U21 selekcije,moze Tino igrati i za U21 ima pravo igranja za mladu selekciju
Prije je bilo "nema novih imena na spisku". Sada ih ima. Prije se trazilo da dobije Hadzic poziv, sada to ne valja.pazzarac je napisao/la:@calcio,pominjao sam Gudelja prije nekoliko mjeseci ali mislim da je tad slabo ko vjerovao da bi on zelio da igra za BIH
Stameni i supertalentovani mladi belgijski reprezentativac i član belgijskog lidera Standarda iz Liegea Dino Arslanagić (20) mogao bi uskoro steći prava nastupa za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.Naime, kako saznaje **** portal, saradnici Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine stupili su u kontakt sa ocem Dine Arslanagića koji je potvrdio kako mladi stoper ima bh. državljanstvo već tri godine, te kako ne postoje prepreke za promjenu njegovog sportskog državljanstva, inače neophodan proces za njegov nastup u dresu reprezentacije BiH.Zbog sukoba sa trenerom grijao klupu u Standardu - Nismo se željeli nametati kroz medije, niti kontaktirati Sušića i NFSBIH, jer Dino zbog sukoba sa trenerom nije bio u prvom planu ekipe jedan period. Sada ima svoju šansu i vjerujem da će je znati iskoristiti na najbolji način. - govori otac Dine Arslanagića.Istina, Dino Arslanagić nema bh. pasoš, no sama procedura vađenja ovog dokumenta može biti izvršena po hitnom postupku za 48 sati.Stoper Standarda iz Liegea prošao je jednu od najboljih fudbalskih akademija, baš kao i naši potencijalni reprezentativci Sven Sušić i Deni Milošević, a u svojoj je karijeri nastupio za sve mlade selekcije Belgije.NFSBIH i administracija, ali i prijatelji reprezentacije Elvedin Begić, Jasmin Baković, Denijal Pirić, Murat Jaha, Elmir Pilav, Jusuf Bećirović i mnogi drugi ponovo su učinili mnogo kako bi Safet Sušić dobio još jednog igrača na raspolaganju bez administrativnih prepreka za poziv.U Savezu ne žele nametati rješenja najuspješnijem bh. selektoru svih vremena i miješati se u posao Safeta Sušića, no saznajemo kako postoji mogućnost da Dino Arslanagić bude pozvan kao gost NFSBIH na utakmicu Bosna i Hercegovina - Egipat u Innsbruck.
1946
To samo potvrdjuje koliko nasa gigantela od selektora prati potencijalne igrace.... Cuj nije znao da ima nase drzavljanstvo a amidjic mu jedan od boljih kompica sa Dinom... Znaci ovaj momak od pocetka sezone igra konstantno pogotovo se to odnosi na period 5-6 kola jesenjeg dijela (a igrao je i prije jos plus LE) i ovog proljetnog dijela a on ga nije zvao a mogao je komotno upasti jos od utakmica sa Slovackom u septembru tj. nije mu rekao da pokrene proceduru za pasos... Za to je amidjino zlato na vrijeme obavjesteno da sve pokrene kako bi se ''ukrcao'' na brod iako svojim dolaskom apsolutno nista novo nece donijeti...Head je napisao/la:Stameni i supertalentovani mladi belgijski reprezentativac i član belgijskog lidera Standarda iz Liegea Dino Arslanagić (20) mogao bi uskoro steći prava nastupa za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.Naime, kako saznaje **** portal, saradnici Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine stupili su u kontakt sa ocem Dine Arslanagića koji je potvrdio kako mladi stoper ima bh. državljanstvo već tri godine, te kako ne postoje prepreke za promjenu njegovog sportskog državljanstva, inače neophodan proces za njegov nastup u dresu reprezentacije BiH.Zbog sukoba sa trenerom grijao klupu u Standardu - Nismo se željeli nametati kroz medije, niti kontaktirati Sušića i NFSBIH, jer Dino zbog sukoba sa trenerom nije bio u prvom planu ekipe jedan period. Sada ima svoju šansu i vjerujem da će je znati iskoristiti na najbolji način. - govori otac Dine Arslanagića.Istina, Dino Arslanagić nema bh. pasoš, no sama procedura vađenja ovog dokumenta može biti izvršena po hitnom postupku za 48 sati.Stoper Standarda iz Liegea prošao je jednu od najboljih fudbalskih akademija, baš kao i naši potencijalni reprezentativci Sven Sušić i Deni Milošević, a u svojoj je karijeri nastupio za sve mlade selekcije Belgije.NFSBIH i administracija, ali i prijatelji reprezentacije Elvedin Begić, Jasmin Baković, Denijal Pirić, Murat Jaha, Elmir Pilav, Jusuf Bećirović i mnogi drugi ponovo su učinili mnogo kako bi Safet Sušić dobio još jednog igrača na raspolaganju bez administrativnih prepreka za poziv.U Savezu ne žele nametati rješenja najuspješnijem bh. selektoru svih vremena i miješati se u posao Safeta Sušića, no saznajemo kako postoji mogućnost da Dino Arslanagić bude pozvan kao gost NFSBIH na utakmicu Bosna i Hercegovina - Egipat u Innsbruck.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Avdija?Kaunas je napisao/la:haj kad već sve znaš, reci mi koje prelaze da sutra odigram na kladionici, da dobijem kakvih paraHead je napisao/la:Ja cu zivot dati da mladji Susic odigra da valja,kojim slucajem zabije gol da bi svi ovi sto su posrali pojeli ta ista g.ovna.
ko ima? Avdija?Batko je napisao/la: Ali brate, Tino nema kvalitet taj koji treba za našu repku, nažalost!!!!!
Prcić je za njega Messi...
Pa on nije fudbaler?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- calcio
- Kontakt:
pazzarac je napisao/la:@calcio,pominjao sam Gudelja prije nekoliko mjeseci ali mislim da je tad slabo ko vjerovao da bi on zelio da igra za BIH
Ibro je zario i palio i zabijao vise nego Mandzukic u HNL-u ali karijere su im otisle u suprotnim pravcima. Hocu da kazem da nije on mjerilo. Tinu hvale ljudi koji znaju dosta o fudbalu a zanimao se i selektor mlade hrvatske reprezentacije za njega. Neki kvalitet sigurno posjeduje, ako nista kao rezerva za Medunjanina. Nervira me jer su se okomili od momka, pogotovo kada usput dizu u nebesa igraca za koje iskreno mislim da nisu ni znali da postoji prije neki dan a kamoli da su ga gledali kako igra. Cast izuzecima.
Vidi, prijatelju, Gudelj igra u ekipi koja je svjetlosnim miljama iznad od nižerazrednog Hajduka, logično tome, ljudi zaključuju da je Gudelj kvalitetan igrač. Standardan je u svojoj ekipi, igra poziciju na kojoj smo deficitarni.calcio je napisao/la:pazzarac je napisao/la:@calcio,pominjao sam Gudelja prije nekoliko mjeseci ali mislim da je tad slabo ko vjerovao da bi on zelio da igra za BIH
Ibro je zario i palio i zabijao vise nego Mandzukic u HNL-u ali karijere su im otisle u suprotnim pravcima. Hocu da kazem da nije on mjerilo. Tinu hvale ljudi koji znaju dosta o fudbalu a zanimao se i selektor mlade hrvatske reprezentacije za njega. Neki kvalitet sigurno posjeduje, ako nista kao rezerva za Medunjanina. Nervira me jer su se okomili od momka, pogotovo kada usput dizu u nebesa igraca za koje iskreno mislim da nisu ni znali da postoji prije neki dan a kamoli da su ga gledali kako igra. Cast izuzecima.
S druge strane imamo amidžinog malog, koji igra, znamo već gdje. I u takvoj ekipi ne uspijeva da bude standardan. Volio bih da nam oni koji hvale malog amidžinog izbace statistiku dotičnog (golovi, asistencije i sl..), čisto da nam otvore oči. Ako se ispostavi da su u pravu, svaka čast.
Znaci ako igrac igra u Hajduku ili nekom slicnom timu odmah ne treba dobit poziv.Pa hrvati imaju igraca po evropi koliko hoces,ali uvijek ima neki igrac iz Dinama,Hajduka i Rijeke,i sta sad nije bitan kvalitet.Taj isti Tino Susic je sigurno kvalitetan igrac,i uskoro ce zaigrat u puno jacem klubu u evropi,ko hoce da se kladi bujrum.Tako ste govorili za Vranjesa da nije kvalitet reprezentacije,a Man.Utd ga htjeo dovesti,i da nije bilo one povrede taj Vranjes bi sad bio igrac Manchestera.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- legenda reala
- Kontakt:
Cartman čuj ovogBihac96 je napisao/la:Tako ste govorili za Vranjesa da nije kvalitet reprezentacije,a Man.Utd ga htjeo dovesti,i da nije bilo one povrede taj Vranjes bi sad bio igrac Manchestera.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Duga je lista onih igrača koji su bili popljuvani u početku, pa su im se kasnije klanjali. Isto tako ima i ona lista igrača koje su zakivali u zvijezde, pa se sad sprdaju sa njima.Bihac96 je napisao/la:Tako ste govorili za Vranjesa da nije kvalitet reprezentacije,a Man.Utd ga htjeo dovesti,i da nije bilo one povrede taj Vranjes bi sad bio igrac Manchestera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mozete vi ismijavati koliko hocete,ili ste ovdje samo da provocirate,ili nemate pojma o desavanjima o nasim igracima.I ako zaigra Salatic ode na svjetsko sa repkom,licno bih volio da nas natrpaju na tom svjetskom i Argentina,Iran i Nigerija,jer taj Salatic je Srbiju nekad nazivao svojom zemljom ali posto ne moze za nju da igra sad voli BiH,i covjek koji je htjeo da RS postane drzava da igra za reprezentaciju 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
jel moze mi ovo neko rastumačiti ima naše državljanstvo,a nema bh pasoš ispada da smao treba sportsko da promjeni za razliku od Kolasinca..kod Arslanagica samo zastava Belgije stoji ?Head je napisao/la: saradnici Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine stupili su u kontakt sa ocem Dine Arslanagića koji je potvrdio kako mladi stoper ima bh. državljanstvo već tri godine, te kako ne postoje prepreke za promjenu njegovog sportskog državljanstva, inače neophodan proces za njegov nastup u dresu reprezentacije..Istina, Dino Arslanagić nema bh. pasoš, no sama procedura vađenja ovog dokumenta može biti izvršena po hitnom postupku za 48 sati.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ja ba Ogi da se nije povrijedio bi izbacio Vidića iz ekipe, pa i Chelsea ga ja tražio kao zamjenu za Terya al eto šteta pa se povrijedi, daj ne pretjerujte, precjenili smo igrače i reprezentaciju, očekujemo previše od 3-4 vrhunska igrača i deset prosječnih
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pametuj samo pametuj. I on i Gudelj su jasno rekli da bi volili poziv i da ce navijati za BIH ako ne bude poziva i da je BIH pored Srbije njihova zemlja...Bihac96 je napisao/la:Mozete vi ismijavati koliko hocete,ili ste ovdje samo da provocirate,ili nemate pojma o desavanjima o nasim igracima.I ako zaigra Salatic ode na svjetsko sa repkom,licno bih volio da nas natrpaju na tom svjetskom i Argentina,Iran i Nigerija,jer taj Salatic je Srbiju nekad nazivao svojom zemljom ali posto ne moze za nju da igra sad voli BiH,i covjek koji je htjeo da RS postane drzava da igra za reprezentaciju
Ako Dini stvarno samo treba pasos to je cas posla.
Sent from my LT26i using Tapatalk
Sent from my LT26i using Tapatalk
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
drago mi je sto cemo imati priliku aBd vidjeti sta ova dvojica mogu u reprezentaciji, Hadzica recimo cekamo vec par godina, i mislim da je ovo dobar posao saveza, a isto tako i da je ovo put da cemo uskoro aBd vidjeti jos nekoliko ovih igraca koje zelimo, najprije Arslanagica, Gudelja, Salatica, Tankovica i Hrgotu, pa i Dilavera (jos ako bi uspjeli smuntati Pasalica to bi bio haos), uglavnom, dobro dosli !
- calcio
- Kontakt:
Niste ga gledali ali znate da je bolji od Susica i Hadzica zato jer igra u klubu za koji mislite da je bolji. OK, postujem. Svak od nas ima neke svoje nacine na koje razmislja. Samo je problem sto taj rodjeni beogradjanin koji zeli na svjetsko nije bio vrijedan kao prethodna dvojica i sredio papirologiju na vrijeme te se tako stavio na raspolaganje selektoru.mavi je napisao/la: Vidi, prijatelju, Gudelj igra u ekipi koja je svjetlosnim miljama iznad od nižerazrednog Hajduka, logično tome, ljudi zaključuju da je Gudelj kvalitetan igrač. Standardan je u svojoj ekipi, igra poziciju na kojoj smo deficitarni.
S druge strane imamo amidžinog malog, koji igra, znamo već gdje. I u takvoj ekipi ne uspijeva da bude standardan. Volio bih da nam oni koji hvale malog amidžinog izbace statistiku dotičnog (golovi, asistencije i sl..), čisto da nam otvore oči. Ako se ispostavi da su u pravu, svaka čast.
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, jasmin10 i 23 gosta.