PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
A šta kažu Nala tražio pojačanja od 4 miliona, pa imal imena ko su te igračine 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- prisonbreak
- Kontakt:
Kozic, Markovic, Bekic, Rodin, Rustemovic, Adukor, Blagojevic, Rahmanovic, Jamak, Ramovic, Andjusic, Milanovic, Halilovic, HASKIC, Ahmetovic, Lendric, Obradovic i kaze jos 3 strancaOsim13 je napisao/la:A šta kažu Nala tražio pojačanja od 4 miliona, pa imal imena ko su te igračine

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Manćini??RodjeniiBrato je napisao/la:Post ti je prijavljen! Nauci se normalno komunicirati, seljačino neodgojena, glupa, zaostala, primitivna, bagava, raspala. Kako te nije stid?Dokoljenko je napisao/la:Doji doji babinu sisuDokoljenko je napisao/la:Vratile se kone na temu. Male vijetnamske sise zla.na glavu pao ko beba

Ti tek skontao brate???
Mostar u srcu Velež do groba !
- BosniaBoston
- Kontakt:
Redovno stajaliste kad se ide u nicaZe da se gleda repkasvrakino1921 je napisao/la:avenija je napisao/la:
prijatelju cekamo ja i @bambus

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako li to oni prebijaju poslije da mi je znatiMortemHz je napisao/la:

Cardif salje, pa ce ovaj to sa Tanom zavrsiti nekako. Isto ovi nasi turci, zavrsavaju medjusobno sve, kakvi racuni i klinci

Odemo na pripreme, samo se karte avionske plate. Tamo pticijeg mlijeka imaju, turcin nekako to zavrsava ko ce ga znat. Al hajde neka, nek se ima i tako zavrsiti, bolje i to nego u livno konje hraniti.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pa dje su Sarajevu pare od transfera onog malogu Kotrijik?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je k'o da ti i ja ''prebijamo'' oko 40 feninga, nije ono nikakav problem.. a nisam skontao otkud je nastala ona zajebancija da nam je vaš Turčin pomogao?redbull93 je napisao/la:Kako li to oni prebijaju poslije da mi je znatiMortemHz je napisao/la:![]()
Cardif salje, pa ce ovaj to sa Tanom zavrsiti nekako. Isto ovi nasi turci, zavrsavaju medjusobno sve, kakvi racuni i klinci![]()
Odemo na pripreme, samo se karte avionske plate. Tamo pticijeg mlijeka imaju, turcin nekako to zavrsava ko ce ga znat. Al hajde neka, nek se ima i tako zavrsiti, bolje i to nego u livno konje hraniti.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šuti, ne znaš koliki su naši bonusiPenaltiky je napisao/la:Pa dje su Sarajevu pare od transfera onog malogu Kotrijik?
Kad arap ima masla i guzicu maze sa njimMortemHz je napisao/la:To je k'o da ti i ja ''prebijamo'' oko 40 feninga, nije ono nikakav problem.. a nisam skontao otkud je nastala ona zajebancija da nam je vaš Turčin pomogao?redbull93 je napisao/la:Kako li to oni prebijaju poslije da mi je znatiMortemHz je napisao/la:![]()
Cardif salje, pa ce ovaj to sa Tanom zavrsiti nekako. Isto ovi nasi turci, zavrsavaju medjusobno sve, kakvi racuni i klinci![]()

Nemam pojma, mozda i jest dao nesto malo. Znas da su igracima sutradan odmah jedan dio kao isplatili. Ne uprati to vise niko jbt, opet bolje nek ima nego da nema. Ne daj Boze cega znas da ce ljudi izvalit pare, a ne gledat u nebo i moljakat gradonacelnika kolko ce ti se smilovati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Jes' Amar simpatican u novom spotu Zabranjenog pusenja. 

Cardif je jos jedan primjer da je suzivot u ovoj zemli itekako moguc!
- svrakino1921
- Kontakt:
Najbolji cevapiBosniaBoston je napisao/la:Redovno stajaliste kad se ide u nicaZe da se gleda repkasvrakino1921 je napisao/la:avenija je napisao/la:
prijatelju cekamo ja i @bambus
Al Zenicani preferiraju kod Beslica
Slabo ce ko reci kod Seje najbolji
- svrakino1921
- Kontakt:
Daj za raju da vidimo nove dresove sto ce nosit protiv CelticaMortemHz je napisao/la:
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa kod TanaPenaltiky je napisao/la:Pa dje su Sarajevu pare od transfera onog malogu Kotrijik?
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
Saće vama Trešnjevka i Leotar poslat da se nađe.BosniaBoston je napisao/la:https://www.klix.ba/sport/nogomet/cardi ... /190622056
Jao
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čuj onih dole retarda, ka'e jedan ''Za plata nije bilo, a licenca se dobila. Usrani Savez.''

Tan je i dalje u posjedu 30 posto dionica sta se neko ibreti haha a strumfete se nesto nadaju
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jesul ovo dali velšani i Tan da se uslika?MortemHz je napisao/la:

#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.