FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

esprit24
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 06 avg 2015, 00:39

Ne zna covjek sta ciniti, ako je istina za te klanove onda nam se ne pise dobro, sa ovih slika todor i bandovic su vec odleprsali, za nadat se da se ekipa polako rasipa.Dzeno nema racku, sada je na hordama da to razjebu, kad su mogle razjebat kriminalne uprave mogu i ovih par kocijasa.. klub treba uvesti neka testiranja na alkohol i na ostale supstance. Ne bi me zacudilo ako su u stanju nargilu duvat da su u stanju probat i dzoju(ako vec nisu) a i prasina kao i razni ekseri mogu doci u obzir. Ne kazem da su narkomani al ono sto je sigurno da su daleko od ozbiljnih sportista :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 06 avg 2015, 00:41

zagorski je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Pa niko na toj slici nije sportista sve go korner i pušač, čast ovom momku...

Ma gade mi se majke mi... Jebote Tito ja bih dao sad lijevu ruku da mi odsjeku da istrčim na Koševo 10 minuta, pojeo bih travnjak, od ljubavibih umro na terenu , besplatno, njih boli ****, a pare liježu, više su se borili kad nije bilo para...

A Džemo hahahahah e Džemo je tek za priče.... :( on otvoreno puši i pred kusturicom, hajd bar nije licemjeran, a što kocka e to je haos.

Ne znam bil smijao se il bih plakao.
A vala kada im sve to moze proci sto ne bi!
Meni vise ni ta nasa Uprava nije jasna.
A ni meni života mi. Pa jebote evo početak je sezone, daj da se neke stvari urede pa taman halalili ove sezone sve trofeje. Neka se na kraju krajeva tako izađe u javnost, ove sezone ide čistka, tjeramo klošare iz ekipe, prelazimo na profesionalni nivo i ova sezona će da bude prelazna pa kome se sviđa neka dođe na Koševo i neka nas podrži, kome ne ne tjera ga niko. Na kraju krajeva, sve i da otjeramo sve te koji prave probleme do zadnjeg zajedno sa trenerom amaterom i haverom nama će opet ostati respektabilna ekipa koja bi se mogla ravnopravno tući za oba trofeja. Pa što reče Sabinho maloprije, jeboga ljudi su bili u stanju dovesti milijardera u ovu vukojebinu a da nisu u stanju stati u kraj par klošara :crazy:
1946

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 06 avg 2015, 00:43

esprit24 je napisao/la:Ne zna covjek sta ciniti, ako je istina za te klanove onda nam se ne pise dobro, sa ovih slika todor i bandovic su vec odleprsali, za nadat se da se ekipa polako rasipa.Dzeno nema racku, sada je na hordama da to razjebu, kad su mogle razjebat kriminalne uprave mogu i ovih par kocijasa.. klub treba uvesti neka testiranja na alkohol i na ostale supstance. Ne bi me zacudilo ako su u stanju nargilu duvat da su u stanju probat i dzoju(ako vec nisu) a i prasina kao i razni ekseri mogu doci u obzir. Ne kazem da su narkomani al ono sto je sigurno da su daleko od ozbiljnih sportista :kafa:
Sta fali ekserima?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 avg 2015, 00:44

BitiSrcemVezan je napisao/la:
A ni meni života mi. Pa jebote evo početak je sezone, daj da se neke stvari urede pa taman halalili ove sezone sve trofeje. Neka se na kraju krajeva tako izađe u javnost, ove sezone ide čistka, tjeramo klošare iz ekipe, prelazimo na profesionalni nivo i ova sezona će da bude prelazna pa kome se sviđa neka dođe na Koševo i neka nas podrži, kome ne ne tjera ga niko. Na kraju krajeva, sve i da otjeramo sve te koji prave probleme do zadnjeg zajedno sa trenerom amaterom i haverom nama će opet ostati respektabilna ekipa koja bi se mogla ravnopravno tući za oba trofeja. Pa što reče Sabinho maloprije, jeboga ljudi su bili u stanju dovesti milijardera u ovu vukojebinu a da nisu u stanju stati u kraj par klošara :crazy:
Ili ipak na Pirotu? slikaslikaslika
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 06 avg 2015, 00:46

uNbx je napisao/la:
Ili ipak na Pirotu? slikaslikaslika
:lol: Može i ta varijanta, kao što rekoh maloprije "da se ekipa navikne na Pirotu, pa možda idući put i uzmemo bod Travniku jer ipak lopta je okrugla" :bih:
1946

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 06 avg 2015, 00:53

amorovski je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Ne zna covjek sta ciniti, ako je istina za te klanove onda nam se ne pise dobro, sa ovih slika todor i bandovic su vec odleprsali, za nadat se da se ekipa polako rasipa.Dzeno nema racku, sada je na hordama da to razjebu, kad su mogle razjebat kriminalne uprave mogu i ovih par kocijasa.. klub treba uvesti neka testiranja na alkohol i na ostale supstance. Ne bi me zacudilo ako su u stanju nargilu duvat da su u stanju probat i dzoju(ako vec nisu) a i prasina kao i razni ekseri mogu doci u obzir. Ne kazem da su narkomani al ono sto je sigurno da su daleko od ozbiljnih sportista :kafa:
Sta fali ekserima?

Nista to prilici jednom igracu ;)
Koga sve nema na ovom forumu :cry:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 avg 2015, 00:58

Sada bas razmisljam,kad vec spomenuste pirotu,stvarno bi bio red clanovima dati besplatan ulaz na narednu utakmicu na kosevu.
Da se iskupe za neplanski trosak odlaska u travnik i kao iskup za priredenu sramotu u ovoj posljednjoj tekmi.
A onima sa godisnjim ulaznicama na poklon dati po jednu kartu pa ili neka je poklonu ili neka je prodaju nekome

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 06 avg 2015, 01:03

zagorski je napisao/la:Sada bas razmisljam,kad vec spomenuste pirotu,stvarno bi bio red clanovima dati besplatan ulaz na narednu utakmicu na kosevu.
Da se iskupe za neplanski trosak odlaska u travnik i kao iskup za priredenu sramotu u ovoj posljednjoj tekmi.
A onima sa godisnjim ulaznicama na poklon dati po jednu kartu pa ili neka je poklonu ili neka je prodaju nekome
Daće qrc, valjda su do sad postupcima pokazali kako ih hladno zaboli neka stvar za navijače. Da nije bilo ove bruke u Travniku, siguran sam da bi karte bile bar za po marku-dvije skuplje za svaku tribinu. Zapamti ako zaredamo 3 4 pobjede da će skočit cjene prvu narednu domaću tekmu protiv iole većeg protivnika.

[youtube][/youtube]
1946

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 06 avg 2015, 01:05

Taman sam legao spavati, sad me "nasikiraste", pa moram ustati zapaliti, ccccc :lolno:
Admine daj molim te jednog smileya sa cigarom nabacite, vidiš da nam treba :damn:
U novi boj ...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 avg 2015, 01:11

zagorski je napisao/la:Sada bas razmisljam,kad vec spomenuste pirotu,stvarno bi bio red clanovima dati besplatan ulaz na narednu utakmicu na kosevu.
Daće qrc, valjda su do sad postupcima pokazali kako ih hladno zaboli neka stvar za navijače. Da nije bilo ove bruke u Travniku, siguran sam da bi karte bile bar za po marku-dvije skuplje za svaku tribinu. Zapamti ako zaredamo 3 4 pobjede da će skočit cjene prvu narednu domaću tekmu protiv iole većeg protivnika.

[youtube][/youtube]
Tesko cemo mi zaredati 3-4 pobjede,ako se sta drasticno ne promijeni,tako da karte nece skupljati...nazalost :D

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 06 avg 2015, 01:11

PitarBordo je napisao/la:
SamoTravnik je napisao/la:Pa vasi igraci i trener, odmah pored autobusa prije polaska za Sarajevo, medjusobno psovanje majki, dernjava na trenera, naguravanja, mislim da je ono sramota i ako vam igraci koji se deru na trenera prolaze nekaznjeno onda vam u klubu nesto nije uredu.
Ovo ako je istina (a sudeći po svim treninzima na kojima sam bio vjerojatno jeste) onda mislim da vam je svima jasno da Dženo ne vodi ovu ekipu tj. da nema ni mikron autoriteta.
Sumnjam da bi onom ćeli iz Radnika smjeli tako, ali neću da i ja ispadnem navijač na baterije samo zato jer imam mišljenje .
Ko je koga naguravao? Ko se derao na trenera....valjda nekoga od njih mozes na fotkama prepoznati, ako ne znas imena! :mrgreen:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 avg 2015, 01:42

Ja prestao ici na utakmice kad je Meho dobio otkaz, pa se Dzeno vratio. Zbog Uprave, jer sam bio popi*dio sto se u jednoj sezoni daje otkaz i vraca isti trener. I haj' prodje me nakon dvije tekme ( :D ) i opet isao do kraja..

Moje iskreno misljenje, ne mora biti tacan neki dio sto spomenem: branim Dzenu jer je trenutni trener, i ima podrsku..ali, po meni je Kodro skolovaniji i bolji trener od Dzene. Ja sam pratio Dzenu na treningu, lik dodje u farmericama, kosulji, naocare su tu..i stoji, treneri drugi nesta sa igracima pricaju, malo se trci, dodaje, igra na dva gola i to je to?! Mozda je to drugacije kad su treninzi zatvoreni za javnost, ali bar ocekujem da trener bude u opremi, da pokazuje kretnje igracima, malo vise aktivnosti i sl.
Druga stvar, Kodro ne da da mu se neko mijesa u posao, Krste ni u zapisniku, Stojcev lijevo igrao, Bilbija sredina itd. I vjerovatno je zato i otisao, reklo mu se da mora taj i taj igrati..i lik nije pristao. Ipak je on u Spaniji izucio zanat, dok je Dzeno cijelo vrijeme bio tu, i zna kako sve hoda. Steta sto Kodro nije imao rezultat na pocetku drugog dijela (a i kako ce ako su ga bojkotovali neki, ako je istina), pa da ostane. Siguran sam da bi podigao razinu igre i da bi igraci napredovali uz njega.
I trece, Dzeno je trenutno ok trener za nas, jer se sa njim moze svakako, raja je..ali kad nema rezultata, onda belaj nastaje. Ja bi ga ostavio, ali bi natjerao Upravu da se rijesi igraca koji su problem (ako ih ima, a kazete da ima), i da Dzeni kazu da je od sada druga prica, nema vise zaebancije i haverisanja sa igracima.

Ako je istina ovo za psovanje poslije Travnika, red je da Uprava (Ibra, Dino, Kusta; ovim redom) djeluje!!! Dok jos nije kasno. Ne zelim da se hvalim da nemam duga, da imam najjci kadar u BiH, a da osnovne stvari ne pasu, da nema discipline. Red se mora znati! peace Y
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 06 avg 2015, 02:19

esprit24 je napisao/la:
amorovski je napisao/la:
"esprit24" je napisao/la:Ne zna covjek sta ciniti, ako je istina za te klanove onda nam se ne pise dobro, sa ovih slika todor i bandovic su vec odleprsali, za nadat se da se ekipa polako rasipa.Dzeno nema racku, sada je na hordama da to razjebu, kad su mogle razjebat kriminalne uprave mogu i ovih par kocijasa.. klub treba uvesti neka testiranja na alkohol i na ostale supstance. Ne bi me zacudilo ako su u stanju nargilu duvat da su u stanju probat i dzoju(ako vec nisu) a i prasina kao i razni ekseri mogu doci u obzir. Ne kazem da su narkomani al ono sto je sigurno da su daleko od ozbiljnih sportista :kafa:
Sta fali ekserima?

Nista to prilici jednom igracu ;)
Koga sve nema na ovom forumu :cry:
Hahaha kad je Maradona mogo kox udarat, mogu i nasa spadala bombone jest.

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 avg 2015, 03:56

jurisicduska je napisao/la:Pa niko na toj slici nije sportista sve go korner i pušač, čast ovom momku...

Ma gade mi se majke mi... Jebote Tito ja bih dao sad lijevu ruku da mi odsjeku da istrčim na Koševo 10 minuta, pojeo bih travnjak, od ljubavibih umro na terenu , besplatno, njih boli ****, a pare liježu, više su se borili kad nije bilo para...

A Džemo hahahahah e Džemo je tek za priče.... :( on otvoreno puši i pred kusturicom, hajd bar nije licemjeran, a što kocka e to je haos.

Ne znam bil smijao se il bih plakao.
Neka, neka trebaju nam igraci na terenu koji imaju muda :urnebes: :urnebes:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 06 avg 2015, 03:57

BitiSrcemVezan je napisao/la:slika

slika

Š'a je picke :cool:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Dabogda za šankom završili bez feninga u džepu ublehaši oni amaterski!!! :thumbdown: :thumbdown:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 06 avg 2015, 07:40

Jao Albanci imaju ekipu zasigurno u Europi a gle nas jadova?
Sabrine mi moje!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 avg 2015, 08:01

@Pantelija. Ovaj klub ni nema klasicnog zadnjeg veznog koji ce obavljati 100% te defanzivne zadatke kao sto je naprimjer Besic u reprezentaciji. I to bi mogao biti problem zato i jesmo mnogi i govorili ovdje prije pocetka sezone da je potreban pravi zadnji vezni - razbijac. Ni Cimirot ni Radovac a ni izgleda Ikande nisu klasicni zadnji vezni. Nadam se da Rustemovic moze to da odigra vrhunski mada nisam neki optimista veliki.

Ali nebitno ovdje nije rijec o tome da bek ode u napad o cemu ti govoris i da mu eto zadnji vezni (NE)pomogne po toj strani ( zanemarimo ovdje da je onda igrac manje u sredini terena ). Ovdje govorimo o tome da ti "vrhunski" bekovi PRIMAJU GOLOVE U IGRI JEDAN NA JEDAN BLIZU SVOG GOLA. Znaci nije rijec o golovima kada su oni u napadu nego blizu svog gola gdje ih protivnicki igraci nadigraju. I zato nemoze biti kriv ni zadnji vezni, ni trener ( koji je imao puno gresaka tu se slazemo ) nego samo oni sami i njihov (NE) kvalitet. A ti bekovi ako vec idu u napad i kockaju se onda se moraju i vracati u vecini slucajeva pravovremeno a ne da se ispusu i ostanu u napadu.

Sto se tice tvoje kritike trenera. Treba sacekati ove dvije utakmice. Protivnici su pravi i sve ce biti puno jasnije poslje ove dvije utakmice.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 avg 2015, 08:37

simon je napisao/la:Sada bi Dzeno da ima autoritet iste te poslao na tribinu na hladzenje, ali autoritet je nesto sto je on morao postaviti na samom pocetku a ne biti "haver" sa njima, ima podrsku navijaca i to mu nebi bio problem ali njegov jaranski pristup ga moze i kostati trenerske pozicije.

Ima moju punu podrsku za nastavak sezone ali neke stvari mora promjeniti pod hitno.
Nesto ovako nama treba. Nema vise "jaranstva" sa igracima. Neka se zna ko je sef. Steta da je covjek ostario on bi prodrmo ove zvjezdice 100%. U svakom slucaju ako ne krene Dzenu treba nam ISKUSAN i STROG TRENER koji ce odma uspostaviti autoritet kao sto je Kodro ocigledno zelio. A ako to kojem igracu smeta onda :wave: Moram jos kazati da me je razocaro Krste ako je ovo istina za druge igrace sam znao. I treba jako pripaziti kakvi igraci se dovode. Nikakvo gomilanje "zvjezdica" na ofanzivnim pozicijama nije rjesenje i moze stvoriti samo turbulencije unutar tima.
[youtube][/youtube]

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 avg 2015, 08:42

Sta je vise sa ovim Duljevicem,isto ko da je od stakla...malo malo povreda ..jbt ne moze lik mjesec dana da sastavi bez povrede vise..ide mi na tuki opasno :roll:
Ja bih vala dao priliku nazad tandemu Ikande Rustemovic,a gore Radovca..mislim da ima osjecaj za prostor i da zna da gurne dobru loptu..uvjeren sam u to..ne moze on igrat razbijaca sa 1.75 i 68 kila ..ne ide.. :roll:
ajd da je bar jak ,drzak ko Gatuzo,Gravesen,De Jong :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 06 avg 2015, 08:46, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

spartan91
Kontakt:

Post Postao/la spartan91 » 06 avg 2015, 08:45

Jos smo mi mahalski klub.

A mene najvise boli upravo to sto su Edis i Dino u stanj dovest milijardera u Bosnu, u stanju dovest najvecu avio kompaniju da nam bude sponzor, a nisu u stanju pocistit u svojoj avliji... Neshvatljivo mi nikako.

Sta sve nama fali da bi bili iole ozbiljan klub...
#puzigacaOUT
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, brig, doncarlo, GBBP2, Google Adsense [Bot], Haksss, Hrasno15, roccosiffredi, Taree, tovusa84, Zizou i 97 gostiju.