Kakav ba zeba,sutra vracamo Nikolu NikicaElCartel11 je napisao/la:Previse je Zeba mlad za trenutnu njihovu transfer politiku.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Zna Amaw šta radi. Štedi na igračkom kadru kako bi se u klubu moglo skupiti dovoljno love za isplatu nepostojećih dugovanja kluba prema njemu, ali tako to rade veliki Željovci.
Da samo što ni Bekrić ni Svraka nisu potpisali ništa. Trenirao je i Lendrić prošlo ljeto.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Koliko ima Zeljo duga prema Amaru znal ko ?
Pa čuj, i bolje je da kasnije ne bi trgali ugovore kao nesuđeni igrači Slabodojanke iz Maoče.Osim13 je napisao/la:Da samo što ni Bekrić ni Svraka nisu potpisali ništa. Trenirao je i Lendrić prošlo ljeto.
-
- Kontakt:
Manćini??Dokoljenko je napisao/la:Post ti je prijavljen! Nauci se normalno komunicirati, seljačino neodgojena, glupa, zaostala, primitivna, bagava, raspala. Kako te nije stid?Stroj1946 je napisao/la:Doji doji babinu sisuDokoljenko je napisao/la:Vratile se kone na temu. Male vijetnamske sise zla.na glavu pao ko beba

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Ma nesto sitno oko 400k...HeraklitMracni je napisao/la:Koliko ima Zeljo duga prema Amaru znal ko ?
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- svrakino1921
- Kontakt:
Oko 2 kvartalaHeraklitMracni je napisao/la:Koliko ima Zeljo duga prema Amaru znal ko ?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pitari su tipovi ljudi koji prave lepezu novcanica i slikaju je na drustvene mreze da ispadnu kul,face,rega a ono sve novcanice po jedan dolar
#Punoljetstvo
**** bi se markama, ali nam ukinuše apoen od 1 KM.BosniaBoston je napisao/la:Pitari su tipovi ljudi koji prave lepezu novcanica i slikaju je na drustvene mreze da ispadnu kul,face,rega a ono sve novcanice po jedan dolar
- BosniaBoston
- Kontakt:
Znam,najtuznija stvar koja se vama desila poslije nedjelje kad je otisao HaseBeton je napisao/la:**** bi se markama, ali nam ukinuše apoen od 1 KM.BosniaBoston je napisao/la:Pitari su tipovi ljudi koji prave lepezu novcanica i slikaju je na drustvene mreze da ispadnu kul,face,rega a ono sve novcanice po jedan dolar
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Uh, mnogo. Valjda ne uzme pola sjevera sebi.svrakino1921 je napisao/la:Oko 2 kvartalaHeraklitMracni je napisao/la:Koliko ima Zeljo duga prema Amaru znal ko ?

Dva kvartala njegove plate je stvarno opasna cifra, ali pomnozi to sa 4 i dobijes dug.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma niko ko Zujo.... Pitali ga gdje su pare za Evropu kaze:"Jelo se, pilo se".
Ma ja 200.000 se popilo i pojeo....
Ma ja 200.000 se popilo i pojeo....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Kozlić ne zna odlazi li Smajić, Nalić želio četiri miliona za pojačanja?
4 miliona u jugoskavenskim dinarima kad je vladala hiperinflacija. I takvog gospodina izvarali, rekli mu da je kamiondzija jos u upravi.
4 miliona u jugoskavenskim dinarima kad je vladala hiperinflacija. I takvog gospodina izvarali, rekli mu da je kamiondzija jos u upravi.
JURIŠ
- svrakino1921
- Kontakt:
Bolje i pola sjevera nego molit za nekakve transakcije da produduplakruna46 je napisao/la:Uh, mnogo. Valjda ne uzme pola sjevera sebi.svrakino1921 je napisao/la:Oko 2 kvartalaHeraklitMracni je napisao/la:Koliko ima Zeljo duga prema Amaru znal ko ?![]()
Dva kvartala njegove plate je stvarno opasna cifra, ali pomnozi to sa 4 i dobijes dug.

prijatelju cekamo ja i @bambus
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Bolje i pola sjevera nego molit za nekakve transakcije da produ[/quote]svrakino1921 je napisao/la:Uh, mnogo. Valjda ne uzme pola sjevera sebi.duplakruna46 je napisao/la:[quote="
Oko 2 kvartala![]()
Transakcije prosle. A i sjever ce proci.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
- svrakino1921
- Kontakt:
avenija je napisao/la:
prijatelju cekamo ja i @bambus

-
- Kontakt:
Ma to za Osima je možda i realno godine i godine uspješno vodio želju a Nala parmjeseci i to na proljeće nije ni deset bodova skupio. Slaba uporedba.rishovski je napisao/la:Ma nesto sitno oko 400k...HeraklitMracni je napisao/la:Koliko ima Zeljo duga prema Amaru znal ko ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.