FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CARSON

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CARSON » 22 avg 2013, 12:45

Baja je se slazem sa tobom sto se tice ovog za AMARA ali imas jako los odnos ako neko ne zna ili ima drugacije misljenje.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 avg 2013, 12:47

Gospodina Amara smatram velikim trenerom, ali važnije velikim čovjekom. Kao takav, nikad neće prijeći u Dinamo jer zna i vidi (kao i svatko normalan) što se u toj ludoj kući dešava i da bi se posr'ao i na svoj integritet i na sve što je dosad napravio ako se pridruži nizu Mamićevih kujica.
Hayley <3

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 avg 2013, 12:49

CARSON je napisao/la:Baja je se slazem sa tobom sto se tice ovog za AMARA ali imas jako los odnos ako neko ne zna ili ima drugacije misljenje.
Ok, hvala na sugestiji... Ne mogu kad neko lupa po tastaturi, valjda kako ustane, pa mu glava sama pada po tipkama i on na kraju samo klikne "posalji"... Treba prvo malo ukljuciti mozak prije nego se napise nesto, i samo sam na to apelovao, ja ne vrijedjam...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

CARSON

Post Postao/la CARSON » 22 avg 2013, 12:54

Baja_Zvjerka je napisao/la:
CARSON je napisao/la:Baja je se slazem sa tobom sto se tice ovog za AMARA ali imas jako los odnos ako neko ne zna ili ima drugacije misljenje.
Ok, hvala na sugestiji... Ne mogu kad neko lupa po tastaturi, valjda kako ustane, pa mu glava sama pada po tipkama i on na kraju samo klikne "posalji"... Treba prvo malo ukljuciti mozak prije nego se napise nesto, i samo sam na to apelovao, ja ne vrijedjam...

nista razabu nemoj sta zamjeriti nego svi na Grbavicu u nedjelju

Amar Amar Osim OSim

MEGABASS
Kontakt:

Post Postao/la MEGABASS » 22 avg 2013, 12:54

Upravo sjedim na kafi i dobijem info od ljudi bliskih bh fudbalu da je Amar na razgovoru za prelazak u Dinamo, molim Boga da lažu..
TRPAJ LEVATE !
<3 1921

CARSON

Post Postao/la CARSON » 22 avg 2013, 12:56

MEGABASS je napisao/la:Upravo sjedim na kafi i dobijem info od ljudi bliskih bh fudbalu da je Amar na razgovoru za prelazak u Dinamo, molim Boga da lažu..
da nisi mozda u machiatu :lol: :lol: :lol:

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 22 avg 2013, 12:57

MEGABASS je napisao/la:Upravo sjedim na kafi i dobijem info od ljudi bliskih bh fudbalu da je Amar na razgovoru za prelazak u Dinamo, molim Boga da lažu..
ma ja se ne sekiram za to dok je Dino tu :mrgreen: ma i Amar ce se lagano ispaliti u vidu magle-cuj odmor :lol: :lol:
Muharemovicu odlazi iz Zelje

MEGABASS
Kontakt:

Post Postao/la MEGABASS » 22 avg 2013, 12:58

Nisam buraz, mozes se ti smijati i ja sam al mi nije vise smijesno jer znam da ovi ne pričaju u prazno, nadam se da ce po prvi put pogriješiti.. Budi pozdravljen
TRPAJ LEVATE !
<3 1921

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 avg 2013, 13:01

Said ce onda opet na klupu tamam se izborio za prvo mjesto :P Bilo bi lijepo vidjeti Amara tamo u DInamu sobzirom na njegov temperament i Mamićev,a iovako Zeljeznicar nema koristi od njega..

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 22 avg 2013, 13:07

jao supljih :lol:

nema nista od toga ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 avg 2013, 13:09

Ova godina cijela ce biti u znaku Amara ,jao sta im covjek radi. :lol: :lol:

CARSON

Post Postao/la CARSON » 22 avg 2013, 13:11

MEGABASS je napisao/la:Nisam buraz, mozes se ti smijati i ja sam al mi nije vise smijesno jer znam da ovi ne pričaju u prazno, nadam se da ce po prvi put pogriješiti.. Budi pozdravljen
razabu nemoj sta zamjeriti ovo je zajebancija na forumu za machiato ja sam prije mjesec dana reako inf. koju sam dobio a to je da Amar vise nece biti trener i da samo ceka da vrati ulozene pare kako bi otisao ali svi su me napali kao da sam dusman vjeruj mi ne znam bi li vise imao volje za zivotom kad bi Amar otisao

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 avg 2013, 13:11

MEGABASS je napisao/la:Pozdrav, jeedno pitanje vezano za članske, nisam dugo bio u Sarajevu, nisam ni bas puno pratio na forumu, karte se kupuju u plavom salonu kod zapadne tribine? Člansku karticu dobijem odmah ili? Može odgovor i na pp. Unaprijed hvala.
MEGABASS je napisao/la:Eh ovako što se tiče Karića da i ja kažem jednu pametnu, čovjek uvijek dolazi na Dobrinju u jedan kafić zajedno sa svojom bebom, prvo što uradi jeste da uđe u kladionicu "baci" koju binga, odigra koji listić i za to vrijeme dijete je u kolicima ispred kladionice, nakon toga sjedne naruči kaficu izvadi kutiju cigara i uživa, poznato je također da i Gušo sjedi u kafiću na Dobrinji istom kao i ja i jedno jutro Karić sa cigarom u ustima ulazi u kafić i dere se Gušo, Gušo hajmo na trening, toliko o našem golmanu..
Ti samo po kafama hodas... :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 22 avg 2013, 13:12

jedan mali info, securitas nije vise na nasim tekmama, nego oni iz BL, sector ili tako nesto..

a morali su ovi napisati nesto da dobiju nekoliko klikova vise, to je tako, ali je jedno cinjenica, da je amar u nedelju na klupi ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

MEGABASS
Kontakt:

Post Postao/la MEGABASS » 22 avg 2013, 13:15

Samo sam želio podijeliti informaciju sa vama, zbog ovavkih napadanja i ne zelim da budem aktivan na forumu, mislite sta hoćete.
TRPAJ LEVATE !
<3 1921

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 22 avg 2013, 13:17

fedeltafrotta je napisao/la:jedan mali info, securitas nije vise na nasim tekmama, nego oni iz BL, sector ili tako nesto..

a morali su ovi napisati nesto da dobiju nekoliko klikova vise, to je tako, ali je jedno cinjenica, da je amar u nedelju na klupi ;)
Meni samo nije jasno sta zastitari traze na tribinama,zar oni ne bi trebali stajati iza ograde na terenu iza gola,mislim na Grbavicu.SVi smo vidjeli kako se proveo onaj glupan od zastitara na utakmici sa Travnikom.Sreca da nije bila neka velika tekma ne bi mu pomoglo 100 specijalaca.
Muharemovicu odlazi iz Zelje

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 avg 2013, 13:18

MEGABASS je napisao/la:Samo sam želio podijeliti informaciju sa vama, zbog ovavkih napadanja i ne zelim da budem aktivan na forumu, mislite sta hoćete.
Siti smo mi tih informacija cuo ovo cuo ono isto ko oko amara dal napusta zeljeznicar na pocetku sezone. pa znas li kolko ih je pisalo o amaru cak je jedan toliko naporan bio ja bi se banovo da sam na njegovom mjestu a jos pise ovde..

CARSON

Post Postao/la CARSON » 22 avg 2013, 13:20

terabajt je napisao/la:
MEGABASS je napisao/la:Samo sam želio podijeliti informaciju sa vama, zbog ovavkih napadanja i ne zelim da budem aktivan na forumu, mislite sta hoćete.
Siti smo mi tih informacija cuo ovo cuo ono isto ko oko amara dal napusta zeljeznicar na pocetku sezone. pa znas li kolko ih je pisalo o amaru cak je jedan toliko naporan bio ja bi se banovo da sam na njegovom mjestu a jos pise ovde..

razabu ako mislis na mene pa evo proslo je 30 dana a Amar se nije vratio na klupu nazalost

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 22 avg 2013, 13:28

evi pijem sprite i jedem pardon plocice,kazu mi ode šef u dinamo :roll:
Željeznicar za život cijeli !

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 22 avg 2013, 13:34

ma kakve su ovo gluposti vise... -.-

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], antibot, Balorda, MrkiMedo, Orvel i 50 gostiju.