FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
objavice dinamo ime trenera kroz par dana,tako da se strpite i time ce opvrgnut ovu viejst
- SarajlijaTM
neko lupi u komentarima na jednom forumu i odma se svi portali raspisase,a o desavanjima u bl jedan ili ni jedan clanak. ono,valjda,standardno,pa nije nikom interesantno.
al zato kad se osimu pertla odveze odma ima 20 teorija zasto se odvezala.
bullshit,dodjite u nedelju na grbavicu pa se uvjerite gdje BABO sjedi
al zato kad se osimu pertla odveze odma ima 20 teorija zasto se odvezala.
bullshit,dodjite u nedelju na grbavicu pa se uvjerite gdje BABO sjedi

- Consigliere
- Kontakt:
Ajmo realno, zasto ne bi Amar preuzeo Dinamo? Ima neke logike, najuspjesniji trener u regiji za najjaci klub.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
De umij se, ocigledno da si ustao tek...Consigliere je napisao/la:Ajmo realno, zasto ne bi Amar preuzeo Dinamo? Ima neke logike, najuspjesniji trener u regiji za najjaci klub.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Haj'mo još realnije! Možeš li zamisliti Amara u saradnji s Mamićem??? Amar ters, a ovaj egomanijak! Ako možeš, svaka ti čast, ja ne mogu!Consigliere je napisao/la:Ajmo realno, zasto ne bi Amar preuzeo Dinamo? Ima neke logike, najuspjesniji trener u regiji za najjaci klub.
- Consigliere
- Kontakt:
Amar nije dovoljno dobar za Dinamo ili... ?Baja_Zvjerka je napisao/la:De umij se, ocigledno da si ustao tek...Consigliere je napisao/la:Ajmo realno, zasto ne bi Amar preuzeo Dinamo? Ima neke logike, najuspjesniji trener u regiji za najjaci klub.
idi bolan umij se , okupaj se , poslusaj me !Consigliere je napisao/la:Amar nije dovoljno dobar za Dinamo ili... ?Baja_Zvjerka je napisao/la:De umij se, ocigledno da si ustao tek...Consigliere je napisao/la:Ajmo realno, zasto ne bi Amar preuzeo Dinamo? Ima neke logike, najuspjesniji trener u regiji za najjaci klub.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- Consigliere
- Kontakt:
Ako je mogao Vaha, koji je puno vece trenersko ime, ne vidim zasto i Amar ne bi mogao. Sto neko rece, svako ima svoju cijenu...voltron30 je napisao/la:Haj'mo još realnije! Možeš li zamisliti Amara u saradnji s Mamićem??? Amar ters, a ovaj egomanijak! Ako možeš, svaka ti čast, ja ne mogu!Consigliere je napisao/la:Ajmo realno, zasto ne bi Amar preuzeo Dinamo? Ima neke logike, najuspjesniji trener u regiji za najjaci klub.
Bez obzira bi li oni mogli suradjivat, Dinamo nece dovest Amara za trenera.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- Consigliere
- Kontakt:
Moze li jedan argument, ili samo mahalsko poklapanje koristis?ZZtop10 je napisao/la:
idi bolan umij se , okupaj se , poslusaj me !
Consigliere je napisao/la:Ako je mogao Vaha, koji je puno vece trenersko ime, ne vidim zasto i Amar ne bi mogao. Sto neko rece, svako ima svoju cijenu...voltron30 je napisao/la:Haj'mo još realnije! Možeš li zamisliti Amara u saradnji s Mamićem??? Amar ters, a ovaj egomanijak! Ako možeš, svaka ti čast, ja ne mogu!Consigliere je napisao/la:Ajmo realno, zasto ne bi Amar preuzeo Dinamo? Ima neke logike, najuspjesniji trener u regiji za najjaci klub.
Baš je dugo mogao...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
gledam ovaj klip AMAR OSIM gospodar familije najjace kad kaze
stanceski jamak zvuci seksi ili ako je Jamak pojacanje onda smo se pojacali

koji kralj nema jaceg lika u bivsoj YUGOSLAVIJI
stanceski jamak zvuci seksi ili ako je Jamak pojacanje onda smo se pojacali

koji kralj nema jaceg lika u bivsoj YUGOSLAVIJI
Ne lupataj tako ti boga. Cuj Osim moze biti samo umjesto Mamica tobe jarabi sta ljudi sve nece napisati.Baja_Zvjerka je napisao/la:Pozivajuci se na koga ? Ili si samo procitao naslov pa "poletio" da prvi objavis...aS_Roma je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/ne-moze-ivica-osim-ali-moze-amar-najuspjesniji-trener-u-bih-naslijedit-ce-jurcica-na-klupi-dinama/696158.aspx
MADA evo i index izbaci tu vijest sad![]()
Osim u Dinamu moze biti samo umjesto Mamica, nikako umjesto Jurcica, jer u Dinamu je najmanje bitno ko ce biti trener kad ovaj drugi odredjuje ko ce igrati pa i taktiku kojom ce se igrati... Ne primajte se na ovakve gluposti...
Nikola Tesla!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Idi odvali komad sivog asvalta i zabij ga sebi u glavu, mozda tada skontas, nije tesko fkt... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
sve ove mandate covjek se bori protiv toga da se neko petlja u njegov posao i govori mu sta da radi, da bi sad otisao u sred ovakvog .ranja u dinamo gdje ce mu mamic krojiti ekipu i ubacivati odredjene igrace po potrebi....
makes no sence to me...
makes no sence to me...
Kao prvo necu da se spustam na tvoj jadni nivo. Kao drugo Amar je napravio trenersku karijeru i ne vidim razlog zasto ne bi otisao ako mu se otvori prilika, i ako pare budu dobre.
Ima jedna rijec koja se zove ugovor gdje trener iznese svoje zahtjeve, uvjeti pa ti prihvati. Isto tako ima klauzula ako se otjera ranije da se uzme dobra lova, kao sto je Vaha uzeo ogromne pare.
Samim tim sto pises ove gluposti omalovazavas naseg trener a ti si posljedna rupa na sviralu koja zna ko s kim moze.
Ima jedna rijec koja se zove ugovor gdje trener iznese svoje zahtjeve, uvjeti pa ti prihvati. Isto tako ima klauzula ako se otjera ranije da se uzme dobra lova, kao sto je Vaha uzeo ogromne pare.
Samim tim sto pises ove gluposti omalovazavas naseg trener a ti si posljedna rupa na sviralu koja zna ko s kim moze.
Nikola Tesla!
- Consigliere
- Kontakt:
Odlican argumet u raspraviBaja_Zvjerka je napisao/la:Idi odvali komad sivog asvalta i zabij ga sebi u glavu, mozda tada skontas, nije tesko fkt...

Consigliere je napisao/la:Odlican argumet u raspraviBaja_Zvjerka je napisao/la:Idi odvali komad sivog asvalta i zabij ga sebi u glavu, mozda tada skontas, nije tesko fkt...
stipu ganje Baja je jedan nezgodni deckic u sustini nije los ali ima jako los nastup ako se neko sa njegovim misljenje ne slaze
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ko se tebi obratio ?! Vidis da pisem mentolu (botu) iznad...Consigliere je napisao/la:Odlican argumet u raspraviBaja_Zvjerka je napisao/la:Idi odvali komad sivog asvalta i zabij ga sebi u glavu, mozda tada skontas, nije tesko fkt...
Svi koji mislite da ima i malo sanse da Osim, takav kakav jeste, moze preci u Dinamo gdje ce mu neki klosar naredjivati ko ce mu igrati, gdje se nece pitati kojeg igraca ce dovesti, gdje se nece pitati za taktiku nego Halilovic igra i tacka, odmah prestanite pratiti Zelju... Amar moze otici bilo gdje, ne kazem, dobar je trener, ali ima nesto sto se zove princip, Amar nije glup da ne vidi da u tom klubu principa nema, dovoljan je primjer Vahida, vrhunskog strucnjaka... Ako npr. Sturm trazi trenera i ponudi Amaru posao, tada je mozda i realno da Amar ode jer bi i tamo bio svetinja, al' djaba je objasnjavati djeci i ljudima koji ne kontaju i kojima su Borovine, Sinanovici, Avdici krema svjetskog novinarstva...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Mamiću cigane!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !