FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ciza
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ciza » 22 avg 2013, 11:28

objavice dinamo ime trenera kroz par dana,tako da se strpite i time ce opvrgnut ovu viejst

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 22 avg 2013, 11:40

neko lupi u komentarima na jednom forumu i odma se svi portali raspisase,a o desavanjima u bl jedan ili ni jedan clanak. ono,valjda,standardno,pa nije nikom interesantno.

al zato kad se osimu pertla odveze odma ima 20 teorija zasto se odvezala.

bullshit,dodjite u nedelju na grbavicu pa se uvjerite gdje BABO sjedi ;)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 avg 2013, 11:42

Ajmo realno, zasto ne bi Amar preuzeo Dinamo? Ima neke logike, najuspjesniji trener u regiji za najjaci klub.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 avg 2013, 11:45

Consigliere je napisao/la:Ajmo realno, zasto ne bi Amar preuzeo Dinamo? Ima neke logike, najuspjesniji trener u regiji za najjaci klub.
De umij se, ocigledno da si ustao tek...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 22 avg 2013, 11:51

Consigliere je napisao/la:Ajmo realno, zasto ne bi Amar preuzeo Dinamo? Ima neke logike, najuspjesniji trener u regiji za najjaci klub.
Haj'mo još realnije! Možeš li zamisliti Amara u saradnji s Mamićem??? Amar ters, a ovaj egomanijak! Ako možeš, svaka ti čast, ja ne mogu!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 avg 2013, 11:51

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Amar nije dovoljno dobar za Dinamo ili... ?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 22 avg 2013, 11:53

Consigliere je napisao/la:
Amar nije dovoljno dobar za Dinamo ili... ?
idi bolan umij se , okupaj se , poslusaj me !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 avg 2013, 11:53

voltron30 je napisao/la:
Haj'mo još realnije! Možeš li zamisliti Amara u saradnji s Mamićem??? Amar ters, a ovaj egomanijak! Ako možeš, svaka ti čast, ja ne mogu!
Ako je mogao Vaha, koji je puno vece trenersko ime, ne vidim zasto i Amar ne bi mogao. Sto neko rece, svako ima svoju cijenu...

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 22 avg 2013, 11:54

Bez obzira bi li oni mogli suradjivat, Dinamo nece dovest Amara za trenera.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 avg 2013, 11:55

ZZtop10 je napisao/la:
idi bolan umij se , okupaj se , poslusaj me !
Moze li jedan argument, ili samo mahalsko poklapanje koristis?

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 22 avg 2013, 11:57

voltron30 je napisao/la:
Ako je mogao Vaha, koji je puno vece trenersko ime, ne vidim zasto i Amar ne bi mogao. Sto neko rece, svako ima svoju cijenu...

Baš je dugo mogao...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 22 avg 2013, 12:11

gledam ovaj klip AMAR OSIM gospodar familije najjace kad kaze

stanceski jamak zvuci seksi ili ako je Jamak pojacanje onda smo se pojacali :lol: :lol: :lol: :lol:

koji kralj nema jaceg lika u bivsoj YUGOSLAVIJI

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 22 avg 2013, 12:17

aS_Roma je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/ne-moze-ivica-osim-ali-moze-amar-najuspjesniji-trener-u-bih-naslijedit-ce-jurcica-na-klupi-dinama/696158.aspx

MADA evo i index izbaci tu vijest sad
Pozivajuci se na koga ? Ili si samo procitao naslov pa "poletio" da prvi objavis... :roll:

Osim u Dinamu moze biti samo umjesto Mamica, nikako umjesto Jurcica, jer u Dinamu je najmanje bitno ko ce biti trener kad ovaj drugi odredjuje ko ce igrati pa i taktiku kojom ce se igrati... Ne primajte se na ovakve gluposti...
Ne lupataj tako ti boga. Cuj Osim moze biti samo umjesto Mamica tobe jarabi sta ljudi sve nece napisati.
Nikola Tesla!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 avg 2013, 12:19

Idi odvali komad sivog asvalta i zabij ga sebi u glavu, mozda tada skontas, nije tesko fkt... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 22 avg 2013, 12:22

sve ove mandate covjek se bori protiv toga da se neko petlja u njegov posao i govori mu sta da radi, da bi sad otisao u sred ovakvog .ranja u dinamo gdje ce mu mamic krojiti ekipu i ubacivati odredjene igrace po potrebi....
makes no sence to me...

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 22 avg 2013, 12:25

Kao prvo necu da se spustam na tvoj jadni nivo. Kao drugo Amar je napravio trenersku karijeru i ne vidim razlog zasto ne bi otisao ako mu se otvori prilika, i ako pare budu dobre.
Ima jedna rijec koja se zove ugovor gdje trener iznese svoje zahtjeve, uvjeti pa ti prihvati. Isto tako ima klauzula ako se otjera ranije da se uzme dobra lova, kao sto je Vaha uzeo ogromne pare.
Samim tim sto pises ove gluposti omalovazavas naseg trener a ti si posljedna rupa na sviralu koja zna ko s kim moze.
Nikola Tesla!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 avg 2013, 12:35

Baja_Zvjerka je napisao/la:Idi odvali komad sivog asvalta i zabij ga sebi u glavu, mozda tada skontas, nije tesko fkt... ;)
Odlican argumet u raspravi ;)

CARSON

Post Postao/la CARSON » 22 avg 2013, 12:42

Baja_Zvjerka je napisao/la:Idi odvali komad sivog asvalta i zabij ga sebi u glavu, mozda tada skontas, nije tesko fkt... ;)

stipu ganje Baja je jedan nezgodni deckic u sustini nije los ali ima jako los nastup ako se neko sa njegovim misljenje ne slaze

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 avg 2013, 12:42

Ko se tebi obratio ?! Vidis da pisem mentolu (botu) iznad...

Svi koji mislite da ima i malo sanse da Osim, takav kakav jeste, moze preci u Dinamo gdje ce mu neki klosar naredjivati ko ce mu igrati, gdje se nece pitati kojeg igraca ce dovesti, gdje se nece pitati za taktiku nego Halilovic igra i tacka, odmah prestanite pratiti Zelju... Amar moze otici bilo gdje, ne kazem, dobar je trener, ali ima nesto sto se zove princip, Amar nije glup da ne vidi da u tom klubu principa nema, dovoljan je primjer Vahida, vrhunskog strucnjaka... Ako npr. Sturm trazi trenera i ponudi Amaru posao, tada je mozda i realno da Amar ode jer bi i tamo bio svetinja, al' djaba je objasnjavati djeci i ljudima koji ne kontaju i kojima su Borovine, Sinanovici, Avdici krema svjetskog novinarstva... ;)

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 22 avg 2013, 12:42

Mamiću cigane!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava i 35 gostiju.