FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 05 avg 2015, 23:15

SamoTravnik je napisao/la:Pa vasi igraci i trener, odmah pored autobusa prije polaska za Sarajevo, medjusobno psovanje majki, dernjava na trenera, naguravanja, mislim da je ono sramota i ako vam igraci koji se deru na trenera prolaze nekaznjeno onda vam u klubu nesto nije uredu.
Ovo ako je istina (a sudeći po svim treninzima na kojima sam bio vjerojatno jeste) onda mislim da vam je svima jasno da Dženo ne vodi ovu ekipu tj. da nema ni mikron autoriteta.
Sumnjam da bi onom ćeli iz Radnika smjeli tako, ali neću da i ja ispadnem navijač na baterije samo zato jer imam mišljenje .
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 05 avg 2015, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 05 avg 2015, 23:25

Sada bi Dzeno da ima autoritet iste te poslao na tribinu na hladzenje, ali autoritet je nesto sto je on morao postaviti na samom pocetku a ne biti "haver" sa njima, ima podrsku navijaca i to mu nebi bio problem ali njegov jaranski pristup ga moze i kostati trenerske pozicije.

Ima moju punu podrsku za nastavak sezone ali neke stvari mora promjeniti pod hitno.
Ti si opet šampion !

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 avg 2015, 23:27

Također i od mene, ali isto tako bilo bi fer od njega ako ne može da upravlja bandom da sam odstupi. Ili da kaže javno koji prave probleme i svi ćemo stati iza njega 100%.
Samo Saraj'vo.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 05 avg 2015, 23:37

Ali ne razumijem čega se Dzeno boji da suspenduje takve koji prave probleme i klanove i stvaraju negativnu atmosferu, on izgleda nece to da radi zbog jaranskih odnosa prema njima a nije svjestan da tako polako ali sigurno vodi svoj klub, koji vjerujem da voli iskreno tjera u propast, brate dragi ako smo jedan ozbiljan klub ovakve stvari ne treba da se desavaju, suspenduj ga do kraja sezone ako treba, ili mu ne daj platu, ili mu daj otkaz odmah ako treba.. a ne ovako pustiti da radi ko sta hoce....još mi itekako trebamo raditi da postanemo stabilan i respektabilan klub, treba nam trener koji ima autoritet, treba ti dobar skaut koji ce radit svoj posao, treba nam trener golmana, trebaju nam iskusni i dobri ljudi koji ce raditi u omladinskim pogonima, nacin ishrane, slobodno vrijeme, pravilne postavke, sve se to treba popravit... jbte pa kod nas ni onaj "doktor" ne zna da radi posao, treba mu 10 min da Stepanovu glavu umota... milion je nekih stvari koje suu se prije svih trebale popravit pa onda tek slagat igracki kadar za osvajanje trofeja i ostvarivanje nekih uspjeha u Evropi...

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 05 avg 2015, 23:39

Joj terena i k..ca,,nema meraka po ovom igrat :damn:

Zip
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 05 avg 2015, 23:41

Mi smo samo sebi najveci dusmani i neprijatelji, definitivno

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 05 avg 2015, 23:45

ajdohordas je napisao/la:Ali ne razumijem čega se Dzeno boji da suspenduje takve koji prave probleme i klanove i stvaraju negativnu atmosferu, on izgleda nece to da radi zbog jaranskih odnosa prema njima a nije svjestan da tako polako ali sigurno vodi svoj klub, koji vjerujem da voli iskreno tjera u propast, brate dragi ako smo jedan ozbiljan klub ovakve stvari ne treba da se desavaju, suspenduj ga do kraja sezone ako treba, ili mu ne daj platu, ili mu daj otkaz odmah ako treba.. a ne ovako pustiti da radi ko sta hoce....još mi itekako trebamo raditi da postanemo stabilan i respektabilan klub, treba nam trener koji ima autoritet, treba ti dobar skaut koji ce radit svoj posao, treba nam trener golmana, trebaju nam iskusni i dobri ljudi koji ce raditi u omladinskim pogonima, nacin ishrane, slobodno vrijeme, pravilne postavke, sve se to treba popravit... jbte pa kod nas ni onaj "doktor" ne zna da radi posao, treba mu 10 min da Stepanovu glavu umota... milion je nekih stvari koje suu se prije svih trebale popravit pa onda tek slagat igracki kadar za osvajanje trofeja i ostvarivanje nekih uspjeha u Evropi...
Mislim da je Dinamo cisti primjer kako se stvara sloga u ekipi, zadnji primjer je igraca koji je pokazao srednji prst i bum novcana kazna i sigurno bi bio otjeran iz Dinama da nije neke pravna caka bila u ugovoru. Ja iskreno da sam na mjestu vaseg trenera, otisao bih odgovornoj osobi i fino bih imenovao doticne, onog koji je najvise usro trazio bih automatsko iskljucenje iz kluba ili bi ja ponudio svoju ostavku, ostale lupio po djebu 3/4 plate i nastavio dalje. Igracima koji su uobrazeni nema nista gore nego kad ih udaris po necemu sto najvise vole a to su pare.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 05 avg 2015, 23:46

momirpeh je napisao/la:Joj terena i k..ca,,nema meraka po ovom igrat :damn:
Nek' stavi uprava svih preostalih 14 domaćih na Pirotu, da se ekipa "privikne" pred gostovanje Travniku, pa možda idući put osvojimo i bod, lopta je okrugla.
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 avg 2015, 23:46

Na šta li će to ličit u nedelju, Bog sami zna...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 avg 2015, 23:48

Samo Bog zna u kakav to period sad ulazimo. Boze pomozi nam :pray:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 05 avg 2015, 23:51

Unbx i sabinjo, cijenim vas za super forumaše i bolesnike Sarajeva, al da ste meni vi živi i zdravi ovo nije prvi problem ili prvo ovakvo nešto, hiljadu i jedan belaja je bio, eto da bacimo pola u vodu, pola nek nije istina opet ostane hejbet problema. Mi smo u tom periodu otkako su igrači smijenili trenera i dobili muda a evo i ovog će smijeniti samo se slažem sad s tim. Al da i oni pakuju prnje.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 05 avg 2015, 23:53

SamoTravnik je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Ali ne razumijem čega se Dzeno boji da suspenduje takve koji prave probleme i klanove i stvaraju negativnu atmosferu, on izgleda nece to da radi zbog jaranskih odnosa prema njima a nije svjestan da tako polako ali sigurno vodi svoj klub, koji vjerujem da voli iskreno tjera u propast, brate dragi ako smo jedan ozbiljan klub ovakve stvari ne treba da se desavaju, suspenduj ga do kraja sezone ako treba, ili mu ne daj platu, ili mu daj otkaz odmah ako treba.. a ne ovako pustiti da radi ko sta hoce....još mi itekako trebamo raditi da postanemo stabilan i respektabilan klub, treba nam trener koji ima autoritet, treba ti dobar skaut koji ce radit svoj posao, treba nam trener golmana, trebaju nam iskusni i dobri ljudi koji ce raditi u omladinskim pogonima, nacin ishrane, slobodno vrijeme, pravilne postavke, sve se to treba popravit... jbte pa kod nas ni onaj "doktor" ne zna da radi posao, treba mu 10 min da Stepanovu glavu umota... milion je nekih stvari koje suu se prije svih trebale popravit pa onda tek slagat igracki kadar za osvajanje trofeja i ostvarivanje nekih uspjeha u Evropi...
Mislim da je Dinamo cisti primjer kako se stvara sloga u ekipi, zadnji primjer je igraca koji je pokazao srednji prst i bum novcana kazna i sigurno bi bio otjeran iz Dinama da nije neke pravna caka bila u ugovoru. Ja iskreno da sam na mjestu vaseg trenera, otisao bih odgovornoj osobi i fino bih imenovao doticne, onog koji je najvise usro trazio bih automatsko iskljucenje iz kluba ili bi ja ponudio svoju ostavku, ostale lupio po djebu 3/4 plate i nastavio dalje. Igracima koji su uobrazeni nema nista gore nego kad ih udaris po necemu sto najvise vole a to su pare.
Sve je to do Dzene, on treba gore Selimovicu ili Kusturici ne znam ko je zaduzen za ovakve i slicne stvari da kaze sve probleme koji su u svlacionici i da se konacno jednom odstrane ti stranci koji prave probleme, pogledaj te da je Delačev dolazak potpuno pao u drugi plan zbog poraza u Travniku i ovakvih problema, a toliko smo ga prizivali cijelo vrijeme... kazem opet prije svih ovakve stvari se trebaju rijesiti i citav strucni stab pa tek onda slagati igracki kadar za nesto vise

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 avg 2015, 23:54

jurisicduska je napisao/la:Unbx i sabinjo, cijenim vas za super forumaše i bolesnike Sarajeva, al da ste meni vi živi i zdravi ovo nije prvi problem ili prvo ovakvo nešto, hiljadu i jedan belaja je bio, eto da bacimo pola u vodu, pola nek nije istina opet ostane hejbet problema. Mi smo u tom periodu otkako su igrači smijenili trenera i dobili muda a evo i ovog će smijeniti samo se slažem sad s tim. Al da i oni pakuju prnje.
Zato sam ovo i napisao.. Hoce li uprava konacno stati iza trenera a ne iza igraca... :silent:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 05 avg 2015, 23:56

Zar je i Tatomirovic u ko može više popit klanu ? I Krste ?????? Znao sam za Stojčeva, Puzigaću i Okića , al na ovu dvojicu nisam ni pomislio (ako je istina)..
Zadnja izmjena: hifans, dana/u 05 avg 2015, 23:58, ukupno mijenjano 2 puta.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 avg 2015, 23:57

Daj boze, al ima nade, evo Stojcevu se ocito ide, ne zeli vise da igra ovdje samim tim ocekujem da njegovim stopama krenu jos neki, nekako mi i Krste lici na igraca kojem se ide odavde, barem po zalaganju na utakmicama u zadnje vrijeme, mozda i grijesim ali ono sto hocu da kazem, kome god se ne igra bujrum neka ide, moze se bez njega

@hifans bio je, al se onda udao pa preselio 'ovamo'
Pyro is not a crime !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 avg 2015, 23:58

@Sabi i @duska
Burazeri moji lijepi, ja sam mislio na travnjak :lol:
A sto se tice tih problema, ostaje nam samo da se nadamo da ce uprava doc pameti po tom pitanju i poceti povlaciti prave poteze i odstranjivati kancerogeno tkivo iz kluba. :pray:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 avg 2015, 23:59

Kada smo uzeli titulu veliko breme je spalo sa nas i zaradi toga cilja bilo je i opravdano gurati mnogo toga pod tepih i trpiti pojedince.
Medutim,nakon toga,mnogi od nas su ocekivali da se stvari uozbilje.
Pod broj jedan da se dovede provjereno i kvalitetno trenersko ime.
Pod broj dva da se zavede reda u svlacionici.
Ni jedno ni drugo se nije desilo. Zasto??? Pitajte odgovorne!
A evo i sami vidimo i jos cemo u narednom periodu vidjeti da se mnogo toga negativnog nakupilo u i oko ekipe.
Ovo je,nakon niza dobrih i uspjesnih poteza,veliki propust nase Uprave.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 avg 2015, 00:00

zagorski je napisao/la:Kada smo uzeli titulu veliko breme je spalo sa nas i zaradi toga cilja bilo je i opravdano gurati mnogo toga pod tepih i trpiti pojedince.
A evo i sami vidimo i jos cemo u narednom periodu vidjeti da se mnogo toga negativnog nakupilo u i oko ekipe.
Ma vjeruj da bih halalio i titulu ove sezone, samo da se neke stvari dovedu u red kako Bog zapovijeda!
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 06 avg 2015, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 avg 2015, 00:07

uNbx je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Kada smo uzeli titulu veliko breme je spalo sa nas i zaradi toga cilja bilo je i opravdano gurati mnogo toga pod tepih i trpiti pojedince.
Ma vjeruj da bih halalio i titulu ove sezone, samo da se neke stvari dovedu u red kako je Bog zapovijeda!
I ja takode!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 avg 2015, 00:08

http://postimg.org/image/4y8btvmm5/ Ma ne voli krle popiti a o nargili da ne govorimo.... Al i mi smo krivi, kad ih vidiš u gradu sa flašom i nargilom **** ih treba a ne oni su popularni... Joj Hase se u grobu okreće...
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 06 avg 2015, 00:16, ukupno mijenjano 5 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ejnur, Hajdeee, mosarajvosa83, Proximic i 54 gosta.