PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Evo kazu ovaj Letic dosao samo danpripreme prodje jer nema nista na racunu,pa ode poslije u Velez kaze godi mu Slovenija pa zato ce bit tu samo na pripremama,konto lik sa Zeljom pripreme al kaze ne uklapa se sve jeremije i stareljke a jos Livno
Imali ste svojih 5 minuta, il mozda 2 minut... Haj se sad vratite golemom Zelji. pozzz 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- svrakino1921
- Kontakt:
Hajd vozdra do sljedeceg kvartalaZagor je napisao/la:Imali ste svojih 5 minuta, il mozda 2 minut... Haj se sad vratite golemom Zelji. pozzz
nada zadnja umire..svrakino1921 je napisao/la:Hajd vozdra do sljedeceg kvartalaZagor je napisao/la:Imali ste svojih 5 minuta, il mozda 2 minut... Haj se sad vratite golemom Zelji. pozzz

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Mi imamo dvije iz bivše Jugoslavije. A vi 12 godina druge lige. Pa?BosniaBoston je napisao/la:Amar ima 10.2013. ste vi imali 9.Sad ce amar do svog 14. dok cete vi ostati na 13zagor1987 je napisao/la:Kolko to vi titula imate 300? Mi jednu imamo jadna nam majka valja sticiBosniaBoston je napisao/la:Amar kad je otisao imao vise trofeja nego fk sirnica.Tako ce biti i nakon ovog mandata
-
- Kontakt:
Meanwhile @Maršala Tita 38b...

@kone:

@kone:

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 21 jun 2019, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Moralni pobjednici 1946
Jedva ste skupili za autobusa boni nebili

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Dokoljenko
- Kontakt:
Vratile se kone na temu. Male vijetnamske sise zla. 

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Imam osjecaj da si ti neko sa mentalnom retardacijom. Nemoj da se uvrijedis, ali tako pises.Dokoljenko je napisao/la:Vratile se kone na temu. Male vijetnamske sise zla.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Morali smo pobjeći s teme, ipak nam je gradski rival uzeo duplu, obruko nas 0:3 kući i ostavio na -20.Dokoljenko je napisao/la:Vratile se kone na temu. Male vijetnamske sise zla.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- prisonbreak
- Kontakt:
Koji nema dovoljno slovaSarajevoJeBordo je napisao/la:Morali smo pobjeći s teme, ipak nam je gradski rival uzeo duplu, obruko nas 0:3 kući i ostavio na -20.Dokoljenko je napisao/la:Vratile se kone na temu. Male vijetnamske sise zla.

Oj sta je momak sve izjavio

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- BosniaBoston
- Kontakt:
SarajevoJePlavo je napisao/la:Morali smo pobjeći s teme, ipak nam je gradski rival trofejniji i popularniji.Dokoljenko je napisao/la:Vratile se kone na temu. Male vijetnamske sise zla.
#Punoljetstvo
koja je kamata na hipotekuBosniaBoston je napisao/la:Moralni pobjednici 1946Jedva ste skupili za autobusa boni nebili
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Druže, na audiciju se prijavi. Takva duhovitost je rijetkost.BosniaBoston je napisao/la:SarajevoJePlavo je napisao/la:Morali smo pobjeći s teme, ipak nam je gradski rival trofejniji i popularniji.Dokoljenko je napisao/la:Vratile se kone na temu. Male vijetnamske sise zla.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Dramatično na Tušnju: Smajić se povlači s pozicije klupskog menadžera
Nisu valjda ledja opet ,zna to zeznuto biti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hičkok režiser dešavanja u Tuzli. Saš vidjet kad i on ode kod Azmiramiky_hz je napisao/la:Dramatično na Tušnju: Smajić se povlači s pozicije klupskog menadžera

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Meni samo nije jasno kakvi se to ugovori potpisuju,dali je to validno ista ,ako danas potpises a ides za par dana jel ti se nije svidjelo nesto.Ne razumijem bas iskreno ,bit ce nesto se neformalno šara.Osim13 je napisao/la:Hičkok režiser dešavanja u Tuzli. Saš vidjet kad i on ode kod Azmiramiky_hz je napisao/la:Dramatično na Tušnju: Smajić se povlači s pozicije klupskog menadžera
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vesela sveska, kako se ono već čudo zvalo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.