PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Samo jasi po dokoljenku, rasirio sam ga, sad ti je prisone lahko. Ne zali ga, prsci ga sve po faci.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- samoposteno
- Kontakt:
Huawei P30 1000km prije nego se spominjao kao sponzor Slobode......trenutno 70km....i kazu sto sponzori bjeze od nasih klubova
- Dokoljenko
- Kontakt:
Koliko sam mocan da je mali vijetnamac @skoro maxuz dosao da se na silu smije glupostima. Ujedinio sam vas, ne zna se vise ko kome viri iz pakasa. Vijetnamci robiji, rodjeni vijetnamcima, robija svima. Jedino fukare, dodju poljube cajni kolutic i odu. 

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Sta bi mi bez tebeDokoljenko je napisao/la:Koliko sam mocan da je mali vijetnamac @skoro maxuz dosao da se na silu smije glupostima. Ujedinio sam vas, ne zna se vise ko kome viri iz pakasa. Vijetnamci robiji, rodjeni vijetnamcima, robija svima. Jedino fukare, dodju poljube cajni kolutic i odu.

Ne mogu zamisliti zivot bez tebe i jos 15 laznih profila

Idi tamo svadjaj se sam sa sobom na temi cmelje

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
De ba nek ovaj ohane malo, da makar ima neizvjesnosti za kantu godine.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Nemojte se ljutiti jer vas gledam kao retarde. 

Pa obicno ljudi pljunu u cmarni kolutic pa ga polizuPenaltiky je napisao/la:mi ti se napljuvali u kolutić

Svaka cast dokoljenko samo im ga stavljaj

23
il dok jebkurac u koluticu pljuneGOAT je napisao/la:Pa obicno ljudi pljunu u cmarni kolutic pa ga polizuPenaltiky je napisao/la:mi ti se napljuvali u kolutić![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Djeco igrajte se fino
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ma ovog vise necu ni da citiram, beznadezan slucaj, gluplji od @redbulla. Ima onaj fini momak sa teme Citiya dodje ponekad i poigra se sa njim, ja ne.GOAT je napisao/la:Pa obicno ljudi pljunu u cmarni kolutic pa ga polizuPenaltiky je napisao/la:mi ti se napljuvali u kolutić![]()
Edit. Evo vidis i sam.
Al fakat,smisao za humor nula.Sto je najgore on misli da je zanimljiv a niko da mu kaze da je glupDokoljenko je napisao/la:Ma ovog vise necu ni da citiram, beznadezan slucaj, gluplji od @redbulla. Ima onaj fini momak sa teme Citiya dodje ponekad i poigra se sa njim, ja ne.GOAT je napisao/la:Pa obicno ljudi pljunu u cmarni kolutic pa ga polizuPenaltiky je napisao/la:mi ti se napljuvali u kolutić![]()
Edit. Evo vidis i sam.

23
- samoposteno
- Kontakt:
Samo ti drug pisi sam sa sobom nisi lud da citiras budaleDokoljenko je napisao/la:Ma ovog vise necu ni da citiram, beznadezan slucaj, gluplji od @redbulla. Ima onaj fini momak sa teme Citiya dodje ponekad i poigra se sa njim, ja ne.GOAT je napisao/la:Pa obicno ljudi pljunu u cmarni kolutic pa ga polizuPenaltiky je napisao/la:mi ti se napljuvali u kolutić![]()
Edit. Evo vidis i sam.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Zamisli kad je radioaktivnog idiota @redbulla prekuco sa glupostima. Znaci @redbull yebeni sampion, dva mala mozga ima i ovaj ga dominantno prestigne.
I dvije kiite sto je tebi najzanimljivijeDokoljenko je napisao/la:Zamisli kad je radioaktivnog idiota @redbulla prekuco sa glupostima. Znaci @redbull yebeni sampion, dva mala mozga i ima i ovaj ga dominantno prestigne.

Povisen nivo radijacije je zajebana stvar.Utice na sve djelove tjela jbga.Dokoljenko je napisao/la:Zamisli kad je radioaktivnog idiota @redbulla prekuco sa glupostima. Znaci @redbull yebeni sampion, dva mala mozga i ima i ovaj ga dominantno prestigne.
23
Redbull reko sam ti prije uzece te na iskustvo. Sta ce ti ovo ba u zivotu.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Iskreno, nekad mi ih zao. Zamislim kako se yadnici klebere sirom rasirenih celjusti, koja je to njima radost staviti smajlija na forumu. Sta ce jadnici, moze se covjek i ogrijesit.GOAT je napisao/la:Povisen nivo radijacije je zajebana stvar.Utice na sve djelove tjela jbga.Dokoljenko je napisao/la:Zamisli kad je radioaktivnog idiota @redbulla prekuco sa glupostima. Znaci @redbull yebeni sampion, dva mala mozga i ima i ovaj ga dominantno prestigne.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ljepota je u očima posmatrača.Dokoljenko je napisao/la:Nemojte se ljutiti jer vas gledam kao retarde.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- Dokoljenko
- Kontakt:
@redbulla kad se rodio, tri dana štapom prevrtali. Nisu znali sta je.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ljepota je u očima posmatrača.Dokoljenko je napisao/la:Nemojte se ljutiti jer vas gledam kao retarde.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.