samoposteno je napisao/la:Otkad Amara zoves zagorDokoljenko je napisao/la:@zagore, jesu legle pare?![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
samoposteno je napisao/la:Otkad Amara zoves zagorDokoljenko je napisao/la:@zagore, jesu legle pare?![]()
GOAT je napisao/la:Nisu imali para da vade vize igracima pa morali molit ove da im izadju u susret.Ko vas ne zna skupo bi vas platio mitomani.
redbull93 je napisao/la:samoposteno je napisao/la:Otkad Amara zoves zagorDokoljenko je napisao/la:@zagore, jesu legle pare?![]()
![]()
Jeli moguceForumasch je napisao/la:Fukare pozvale na okupljanje: Ne dozvolimo lopovima da nam ugase klub
Nezadovoljni aktuelnim stanjem u klubu, oglasili su se navijači Fudbalskog kluba Sloboda, popularne Fukare.
Sa cukundede na pradedu,
Sa pradede na dedu,
Sa dede na sina,
Sa sina na veterinara,
Sa veterinara na fukaru......
100 godina okupljanja 'NAKO
ANTIFA ! je napisao/la:samoposteno je napisao/la:Otkad Amara zoves zagorDokoljenko je napisao/la:@zagore, jesu legle pare?![]()
![]()
Jbg nismo bogati da za Livno avionom idemoDokoljenko je napisao/la:Navikao sam na gluposti sa kilama smajlija, nista novo. Sta uradi autobus od sirotinje, svi veseli.
Kupili ih za autobus. Brendirani.samoposteno je napisao/la:Jbg nismo bogati da za Livno avionom idemoDokoljenko je napisao/la:Navikao sam na gluposti sa kilama smajlija, nista novo. Sta uradi autobus od sirotinje, svi veseli.
Ko sponzor nas kupioDokoljenko je napisao/la:Kupili ih za autobus. Brendirani.samoposteno je napisao/la:Jbg nismo bogati da za Livno avionom idemoDokoljenko je napisao/la:Navikao sam na gluposti sa kilama smajlija, nista novo. Sta uradi autobus od sirotinje, svi veseli.
Nismo mi evo 30 godina pjeske na gostovanja idemoDokoljenko je napisao/la:Jeste vi jednom vec imali autobus pa ga morali prodati?
Neko od ovih malih klubova je imao sigurno, vjerujem ako kazes da niste vi.samoposteno je napisao/la:Nismo mi evo 30 godina pjeske na gostovanja idemoDokoljenko je napisao/la:Jeste vi jednom vec imali autobus pa ga morali prodati?
Zeljo?Dokoljenko je napisao/la:Neko od ovih malih klubova je imao sigurno, vjerujem ako kazes da niste vi.samoposteno je napisao/la:Nismo mi evo 30 godina pjeske na gostovanja idemoDokoljenko je napisao/la:Jeste vi jednom vec imali autobus pa ga morali prodati?
prisonbreak je napisao/la:Zeljo?Dokoljenko je napisao/la:
Neko od ovih malih klubova je imao sigurno, vjerujem ako kazes da niste vi.
Prison stvarno nema dusu ja nisam mogo da mu odgovorim bilo mi zaoskoroalen je napisao/la:prisonbreak je napisao/la:Zeljo?Dokoljenko je napisao/la:
Neko od ovih malih klubova je imao sigurno, vjerujem ako kazes da niste vi.![]()
![]()
Sve mu plavi avatari pred ocimaprisonbreak je napisao/la:Bas je sjeo na volej
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.